gorumce kaynana

Sabah 8de gidip akşam 10da isten geliyo eşim.gorumcem bi yere gidecekse ariyo abisini beni gel götür. Kizim var otobuse binemem.50 km yola gidip geliyo esim.onunda kocası var.herkes cocugu var diye ozel aracla mi gidiyo.dogum yaptım 1 ay gelmedi otobusle gelmemek icin.oteki abisini aradı o gitti getirdi bana.sence bu simarikliklari sen kendi abine yapabilir misin. Yada esin boyle yapsa sen ne yaparsın. Ve daha niceleri.. benim esim ona benzin parası kazanmak için calismiyor. Bende cok zengin değilim.tek maasla calisan bi esim var.ben borcum var diye kendimden kisiyorum.disari çıktığımız zaman para harcaniyo diye düşünüyorum ama gorumcemin simarikligina sıkmiyoruz kendimizi. ..

Arabayi sattir.

Bazı arkadaşla gorumcenin sucu yok dıyor ama bence var cunki benım ıkı erkek kardeşim var biri evli altı yıllık ve durumları çok iyi maşallah ve kardeşimle aramdakı ilişki hem abi hem kardeş hem baba hem arkadaş ilişkisiydi ve birgun bile beni suraya gotur hastaneye gotur çocukla gıdemem beni gelse al demedim cunli herkesın kendi yadantısı ce onunda sorumlu olduğu bir ailesi var ve en önemlisi eşi istemeyebılır diye hiç istekte bulunmadım.çok dibine kadar dusunurkm ki dusunmekte lazım.ha bekar olsaydı kardesım durum farklı isterdım obur erkek kardesımın arabası vs elonomık ozgurlugu yok ama yapabılecegını duaundugum zamanlarda yardımını isterim evlenınce ondanda istemem. Biraz anlayışlı olmak lazım bence. Ama hemen herkesınde dedıgı gibi budurumda eş önemli onunla konusmanblazım kimsenin sucu yok eşinin sucu.karşılıklı sakın sakin tatlı dille konusursan eminim anlamaya calısacaktır seni. Tabı sende annen nıye aramış bacın ne dıyor diye adamı sıkma nekadar sokarsan okadar oyarafa kayar.dıyorsun dıye demıyorum sadece fikir canım. Kımseye karsı tepkılı olma. Kaynana gorumce hepsı aynı cunkı farklı insanlar anlasamam durumlarınızda gayet doğal kaldıkı bacı bacıyla surtusur tartısır anne kızla aynı şekilde işin içine el girince haliyla zıtlaşmalarfa oluyor. Allah hayırlı gecım versin kestıro atma yuva yıkılacagı zaman arşıala tıtrıyor az sabır senide anlayacaktır daha ılımlı ol. Olmamıs gibi davran duzelme düzeltme yoluna git inşallah yoluna gırer canım

Back
X