Görümce kişisi

1.73 boyundayım ölçülerimiz aynı. :olamaz: Çareyi super push up sütyende buldum, silikon yaptırmayı da düşünüyordum ama vazgeçtim sonra.
Bende senelerde 170 im diye hava atardim diyetisyene gittik 167 dedi ölçüm e girdim oyle ogrendim hahahaha. Silikonu bende dusundum ama sonra bi arkadasim evlendi benden önce hamile kaldi 2 bucuk ay emzirdi memeleri buyudu ve hala buyuk. Cocuk 2 yasins gircek. Geri kuculmedi ve bu kiz 43 kiloula evlendi ben silikon yaptırcam derdi hep bende vazgeçtim napalim artik

Arkadaslar guzel, ozenli giyinmek bi tercih deil mi, ne zamandir saygiyla iliskilendirilen bisey oldu anlamadim. Sahsen birinin ne giydigine deil agzindan ne ciktigina bakarim. Esofmanla karsiladi die iliskisini kesenler fln..Bide cok iyi yapiomus gibi evde bile taktigiyla ovunenler var, gogus kanseri onlemi icin en azindan evde cikarin die bas bas bagiriolar. Bu tarz konular kendini ovmeyi seven kadin turnusolu gibi. Ben evde bile soyleyim, misafirlige fonsuz gitmem, bakkala bile soyle giderim.
Turkiyede kimse sadece insanin sohbetine bakmiyor canim:)) once kilik kiyafet.. kilik kiyafete bakarak bile zengin misin fakir misin ona karar veriyolar dusun yani:)) soyle boyle yapmaktan ziyade.. vardir kendini abartan ama...sutyensiz nasil gezer insan bunu biri aciklasin:) her yerinde bi rahatsizlik olur anlarimda.. bu durumda 1-2 saatlik ev gezmesi icin en azindan sıkı tutacak bi atlet bisey giyseydi keske.. dusun erkekli kadinli milletin icinde gelin ya da kiz farkrtmez.. gogusler fora:)))

Bende senelerde 170 im diye hava atardim diyetisyene gittik 167 dedi ölçüm e girdim oyle ogrendim hahahaha. Silikonu bende dusundum ama sonra bi arkadasim evlendi benden önce hamile kaldi 2 bucuk ay emzirdi memeleri buyudu ve hala buyuk. Cocuk 2 yasins gircek. Geri kuculmedi ve bu kiz 43 kiloula evlendi ben silikon yaptırcam derdi hep bende vazgeçtim napalim artik

Hehe aynen ben de çocuk mocuk olursa diye şeettim, bir de bıçak altı malum gümbürtüye gitmek de var işin içinde ne bileyim kanserli hücreyi uyandırırlar falan yanlışlıkla belli mi olur :olamaz:

Tüm yorumları okumadım konunun gidişatından bihaberim fakat naçizane size katılmadığımı belirtmek istedim, iftara dress code yapılsın ona uyulsun demiyorum elbette fakat özenli bir giyim insanın hem kendine hem de karşısındakine saygısının belirtisidir. Ağızdan çıkan sözler kişinin karakteri evet çok önemlidir ama herşey değildir görünüm de en az onun kadar önemli
Saygi duyarim fikrinize, genel yorum da o yonde zaten.. Sadece sunu bi dusunun isterim sizin icin onemli olmayan bisey icin onemliymis gibi yapmak mi saygidir.

Hehe aynen ben de çocuk mocuk olursa diye şeettim, bir de bıçak altı malum gümbürtüye gitmek de var işin içinde ne bileyim kanserli hücreyi uyandırırlar falan yanlışlıkla belli mi olur :olamaz:
Allah korusun oyle dusunmeyin ama haklisiniz bicak alti gerek yok amaaan kac gun yasiycaz su hayati sanki. Bizi seven sevmis dimi ama buyur bence cocuk.oluncq arkadasimin buyudu dedim ya sok oldum kizaaa geri de sönmedi

Arkadaslar guzel, ozenli giyinmek bi tercih deil mi, ne zamandir saygiyla iliskilendirilen bisey oldu anlamadim. Sahsen birinin ne giydigine deil agzindan ne ciktigina bakarim. Esofmanla karsiladi die iliskisini kesenler fln..Bide cok iyi yapiomus gibi evde bile taktigiyla ovunenler var, gogus kanseri onlemi icin en azindan evde cikarin die bas bas bagiriolar. Bu tarz konular kendini ovmeyi seven kadin turnusolu gibi. Ben evde bile soyleyim, misafirlige fonsuz gitmem, bakkala bile soyle giderim.

Güzel ve özenli giyinmek nasıl tercih olabilir yahu diğer seçenek pis olmak mı öncelikle kişi kendisine saygı duymalı,kaldı ki tercih olsa kurumsal firmalara insanlar eşofmanla gidiyo olurdu

Birinin ağzından ne çıktığı elbet önemlidir.
Ama tek önemli yada en önemli değildir.

Geçen hafta anneme misafir geldi iftara.
Gelenler arasında 21 yaşında genç bir kız vardı.
Kıyafeti, makyajı problem yok. Kız akşam boyu ayakları koltuğun üzerinde dizlerini elleri ile tutup oturdu.
229B5C1E-F571-426F-A70D-642EBD75F4CF.webp
Anlaşılır olsun diye aradım buldum da :)
Bir kaç kere sordum, karnı/beli agrıyor olabilir diye.
Yok dedi.
Öyle rahat ediyormuş.
evinize gelen çok da yakın olmadığınız bir misafir koltuğunuzda böyle otursa, ne dediği önemli, olsun mu dersiniz?

İş görüşmesine giderken kot-tshirt gitmeyiz mesela. Dediklerimiz ve cv miz önemli nasıl olsa?
Çalışan memurun bile kıyafet yönetmeliği vardır.

Konu sahibi ilk kez tanıştırılacak birileri ile.
Üstelik gittiği ev büyük aile evi, ve belli ki geniş aile iftarı olacak.
Taksın takıştırsın, pahalı giyinsin yada zevkini konuştursun demiyorum.
Ama özenli olsun.
Ve evet bu saygıdır.

Güzel ve özenli giyinmek nasıl tercih olabilir yahu diğer seçenek pis olmak mı öncelikle kişi kendisine saygı duymalı,kaldı ki tercih olsa kurumsal firmalara insanlar eşofmanla gidiyo olurdu
Guzel, ozenli giyinmemenin tersi pis olmak mi ? Benim isimi yaparken kot veya kumas giymemin ne gibi bi onemi var bizim kafalarimizdaki kaliplardan baska. Ben ne kendime ne de baskalarina olan saygimi kiyafetle belirlemiorum. Elbette topluma uyum sagliorum kalkip ise esofmanla gitmiorum ama gidebilmeyi isterdim cunku isim programlama vs agirlikli. Toplanti vs disinda kumas giymemin kan dolasimima zarar vermesi disinda bi olayi yok

Guzel, ozenli giyinmemenin tersi pis olmak mi ? Benim isimi yaparken kot veya kumas giymemin ne gibi bi onemi var bizim kafalarimizdaki kaliplardan baska. Ben ne kendime ne de baskalarina olan saygimi kiyafetle belirlemiorum. Elbette topluma uyum sagliorum kalkip ise esofmanla gitmiorum ama gidebilmeyi isterdim cunku isim programlama vs agirlikli. Toplanti vs disinda kumas giymemin kan dolasimima zarar vermesi disinda bi olayi yok

Burda da girilen yer müstakbel kayın ailenin evi ve iftara gidiliyor kot tişört mesele değil bence,kadın sutyen giyseydin bari demeye çekinmiş kıyafeti bahane etmiş lafın tamamı deliye söylenir derler,anlar heralde diye düşünmüştür görümce, konu sahibide anlamış olacak ki sütyen detayını vermiş

Bu söylediğinizin altı hem çok boş hem de gerçekle uzaktan yakından alakası yok.
Bugün başvurduğunuz işten tutun da, muayeneye gittiğiniz doktora kadar herkes sizi önce dış görünüşünüzle ele alır. Kişinin önce kendisine saygısı olmalıdır. Kendisine saygısı olan insanın başkasına da saygısı olur.
Şahsen ben de sizin aksinize ağzı ne kadar laf yaparsa yapsın, içi ne kadar dolu olursa olsun konuştuğum insanın iyi-temiz-düzenli görünmesini isterim.

Güzel ve özenli olmanın tersi sence ne merak ettim

Özensiz dikkatsiz gitmişsiniz. Yakında aileniz olacak biri sizi doğru düzgün uyarmış. O kişide sorun yok, bence de uyarılmanız gerekiyormuş. Sütyen meselesi epey dönmüş, her şey söylenmiş, bir şey eklemeye gerek yok. Eminim meme uçlarınız açıkça belliydi, bu da çok kötü bir görüntü.

Kıyafete dikkat etmek evsahibine saygı gereğidir. Siz ev halinizle bir davete girerseniz tuhaf karşılanırsınız. 28 yaşına gelmişsiniz, adabı muaşeret öğrenmeniz lazım.

Bir de şu var. Sütyen alerjisi olmaz. O sütyenin materyaline alerjiniz vardır. Kendinize uygun ürünü arar bulursunuz, sorun çözülür. Sütyen alerjisi biraz "benim saçma insanlara alerjim var" örneği gibi bir şey olmuş. Sevmemek ayrı, alerji ayrı.

Birinin ağzından ne çıktığı elbet önemlidir.
Ama tek önemli yada en önemli değildir.

Geçen hafta anneme misafir geldi iftara.
Gelenler arasında 21 yaşında genç bir kız vardı.
Kıyafeti, makyajı problem yok. Kız akşam boyu ayakları koltuğun üzerinde dizlerini elleri ile tutup oturdu.
Eki Görüntüle 2151320
Anlaşılır olsun diye aradım buldum da :)
Bir kaç kere sordum, karnı/beli agrıyor olabilir diye.
Yok dedi.
Öyle rahat ediyormuş.
evinize gelen çok da yakın olmadığınız bir misafir koltuğunuzda böyle otursa, ne dediği önemli, olsun mu dersiniz?

İş görüşmesine giderken kot-tshirt gitmeyiz mesela. Dediklerimiz ve cv miz önemli nasıl olsa?
Çalışan memurun bile kıyafet yönetmeliği vardır.

Konu sahibi ilk kez tanıştırılacak birileri ile.
Üstelik gittiği ev büyük aile evi, ve belli ki geniş aile iftarı olacak.
Taksın takıştırsın, pahalı giyinsin yada zevkini konuştursun demiyorum.
Ama özenli olsun.
Ve evet bu saygıdır.
Tabiki oyle derim nasil rahat ediosa oyle otursun , benim evime geldi die baska bi boyuta fln atlamadi. Siz kot tisort tercih etmeyebilirsiniz, 100 kisiden 99 u etmeyebilir. Benim burda savundugum sunu giysin bunu giysin deil. O uygun gormus giymis, onun secimi. Ben o kisye olan saygimi bunla belirlemem

Sizin.gibi kadinlar anlayamaz ki bunu canim:KK66:

Siz ;erkek gibi cekeyim.bir esofman ustune bir tisort onla yasayim..tarzindasiniz belli ki

Saygi duyarim cunku icinizden gelmiyordur bazi seyler.

Bunum ya becerememekle ya da tembellikle alakasi var kesinlikle

ozenli giyinmek bakimli olmak fark yaratir
Siz kabul etseniz de boyle etmeseniz de:KK66:
Gercekler boyle.

Ilk intiba önemlidir, kimileri tam aksini iddia etse de,çulla çaputla saygı olmaz dese de giyime kuşama önem göstermek bizi ilkellikten ayıran şeydir . Kendimizi incir yaprağıyla sakınmıyoruz degil mi ?
Füme rengi kot füme rengi tişört üstelik sütyensiz şekilde...
Paspalligin dibi resmen. Görümceniz son derece haklı.

Back
X