Görümce kişisi

Şimdi elbette yazılmıştır, tüm cevapları okumadım. Ama yazmak istedim.

Kot tişört giymek var kot tişört giymek var. Bi kot tişört giyersiniz ancak markete gitmelik, bi kot tişört giyersiniz düğüne gitsen sırıtmaz. Sizinki muhtemelen markete giderken giymelikti. O sebepten bence de görümcenize bilenmeyin. Hem zaten yazdığınıza göre sizi kırmak istemeden gayet kibar bir şekilde uyarmış.

Ayrıca hadi kışın kazağın altına sutyen giymezsiniz belli olmaz ama tişörtte nasıl sutyensiz rahat ediyorsunuz? Alerjiniz varsa en azından yarım sporcu sutyenlerini deneyebilirsiniz.

Tul corap abarti degilde babet corap cok kotu gozukuyo filan:) heleki arkadas ortaminda:)) sacma.. gidip tul corap alnak filan abarti:)) arkadas bunlar hatirlatiim.. ki hayatta babet corap giymem yani.. buarada ise giderken hep yedek corabim olur.. hatta uyumlu yedek pantolon vs goturmuslugum vardir ise.. rahat edemezsem degistiririm diye.. kiyafetime fazlaca onem veririm yani..heleki disarda.. ama bu sekilde soylemen tuhaf geldi:)
Ama gerçekten öyle. Mesela kullanım açısından rahat ama görüntüsü çok çirkin. Avm de falan lavaboya gidip değiştiriyorum, utanıyorum öyle. :eek::KK53:
Gene memelerde sorun olmasa.
Füme+fümeyle babet çorabını belki şeedebilirdim ama şimdi imkanı yok MissCherryBlossom MissCherryBlossom dediği gibi bizimle değilsin :bicak:

Ama gerçekten öyle. Mesela kullanım açısından rahat ama görüntüsü çok çirkin. Avm de falan lavaboya gidip değiştiriyorum, utanıyorum öyle. :eek::KK53:
Gene memelerde sorun olmasa.
Füme+fümeyle babet çorabını belki şeedebilirdim ama şimdi imkanı yok MissCherryBlossom MissCherryBlossom dediği gibi bizimle değilsin :bicak:
Dedim ya kendim kullanmiyorum kullansam o kadar kasmazdim..uyumlu giydikten sonra hepsi olurda ne bilim ya.. zaten sutyen sorununu cozemedikki daha, coraba gelsin konu sahibi:))

Yok yahu
Elbirligiyle herkes giymee daha iyi olur bence
Kendimize eziyetten vazgecmis oluruz

bella hadid ve kardeşi, rihanna vs... modanın öncüleri... alttan dekolte veren üstlerle filan olabilir ama tisort altına sutyen giymezsek ve memeler çok dik değilse kötü duruyor. kabul edelim. yoksa bence de memelere özgürlük.

Sutyen giymemeniz biraz abes olmus ama onlarda gelinleri uzerinden hava atmasinlar.muhtemelen siz nisanlinizdan daha gosterisli guzelsinizdir. Hep oyle olur zaten.

bella hadid ve kardeşi, rihanna vs... modanın öncüleri... alttan dekolte veren üstlerle filan olabilir ama tisort altına sutyen giymezsek ve memeler çok dik değilse kötü duruyor. kabul edelim. yoksa bence de memelere özgürlük.
Birde bana sorun bende aksine giyiyorum çünkü olmayan birseyi olmus gibi göstermek gerekiyor. Zira mem yok 75i zor dolduruyor cok uzuluyorun yaa ve zayifim da

Birde bana sorun bende aksine giyiyorum çünkü olmayan birseyi olmus gibi göstermek gerekiyor. Zira mem yok 75i zor dolduruyor cok uzuluyorun yaa ve zayifim da

ya benim de 75 ama benim vucuduma göre uygun geliyor. kısa boyluyum, ondan heralde. ben de asla destekli giyemem mesela. boğulurum. yeni sutyen aldım mesela hemen balenleri çıkardım attım. ben de küçük seviyorum sanırım.

ya benim de 75 ama benim vucuduma göre uygun geliyor. kısa boyluyum, ondan heralde. ben de asla destekli giyemem mesela. boğulurum. yeni sutyen aldım mesela hemen balenleri çıkardım attım. ben de küçük seviyorum sanırım.
Valla miii benim boyum 167 biraz uzun galiba eskiden icine çorap tıkardım buyuk gozuksun diye aslinda haklisiniz ha herseyin küçüğü makbul galiba

Back
X