Görümce kişisi

Kimse abiye kıyafetle gelmenizi beklememiştir ama insan misafirliğe giderken, nişanlısının evine değil, yanında en rahat olduğu arkadaşının evine bile giderken, belli bir özen gösterir. Bu biraz onun davetine, emeğine saygı niteliğindedir. Adab-ı muaşeret de diyebilirsiniz. Sütyensiz olmanıza bir şey demiyorum (roket başı gibi görünmediklerini düşünerek ), bir kadının meme ucu, bir erkeğin meme ucundan daha dikkat çekici bir şey olmamalı ama ne yazık ki çoğu için bu böyle değil. O yüzden ya bu gibi durumları dert edinmeyecek kadar vurdumduymaz, kendine güvenli olacaksınız ya da huzursuzluk yaşamamak için biraz daha özen göstereceksiniz.

Evet ne fark eder ki

Daha küçük geldiniz.
Sütyensiz gezmek
Kiyafetinizi eleştiren birine karşı direk sinmek
Kiyafetiniz basit olsa da tarzınızı ve rahatlığınızı savunamamak
Ve son olarak toplum içine girerken özellikle yeni tanışacağınız birileri varken özentisiz paspal giyinmek..

Tabi ki takın takıştırın demem. Ben de sevmem süs bebesi gibi dolaşmayı. Ama şık bir bluz kumaş pantolon hafif bir makyaj iyi olurmuş..

Bu konularda etrafınızda referans alacağınız birileri yoksa sizi uyarmıyorlarsa hakveririm. Bundan sonra daha dikkatli olun bence..

Kızlar alerji yapıyor sütyen bende, ben o yüzden hiç takmıyorum sütyen yani binde bir takarım

Gerçekten tişörtle gögüslerinizin ucu nasıl belli olmuyor. Hadi kalın birşey olsa neysede tişört yani.

Ben olsam esimin den özen göstermesini isterim.
Erkek aileleri cok deger veriyor kendine dikkat eden gelinleri ben burada öyle görüyorum. Benim kv de de ayni hergün altinlarimi taksam mutlu olur misal.
Görümcen arkandan konusup baskasindan duyacagina direk yüzüne söylemis ki bunun icin sükür etmen lazim bence :) birdahakine biraz daha süslenip git

Ya hanımlar ciddi misiniz siz ?
Eve gelen misafire surat asmak ne demek ? O davetli de bu kız evin içinde mi yaşıyor sanki ?
Kişinin kendini nasıl temsil edeceği kendi kararı.Kv,görümce,nişanlı hepsine sesini kesmek düşer.Üstelik bir de bunu söylemişler ''bizi rezil ettin'' manasında.Neresi doğru bunun ? Eve gelen misafirinize siz böyle mi davranıyorsunuz ?
Bana bu kız misafir değil demeyin,gayet de misafir.Ne zaman bırakacağız şu şekilciliği ya.

Burada hak veremeyeceğim tek konu sutyen.

Kızlar alerji yapıyor sütyen bende, ben o yüzden hiç takmıyorum sütyen yani binde bir takarım

Nasıl sütyen takıyorsunuz ki alerji yapıyor? Sütyenler çeşit çeşit.

Malesef alışılagelmiş bir şey var ki kadınlarda göğüs ucu belli olması beni rahatsız ediyor.. Özellikle diri göğüslerde.

Şu yeni akım da nereden çıktıysa moda oldu zaten.
Şahsen burada hiç birimiz bu sıcaklarda bayıldığımız için takmıyoruz. Hepimizin sebepleri malum. Görsel..

Kaşıntı ve kızarıklık yapıyor, zaten göğüslerim de çok küçük o yüzden takmıyorum çoğu zaman

Kaşıntı ve kızarıklık yapıyor, zaten göğüslerim de çok küçük o yüzden takmıyorum çoğu zaman

hayatımda sutyen alerjis diye bişey duymadım. kıyafetin kumaşına olabilir de salt sutyene alerji nasıl oluyo? sporcu sutyeni vs de mi kullanamıyorsunuz? yani küçük de olsa belli olur.

Ben de kot pantolonu çok kullanan birisiyimdir ama hepsi de salaş olmuyor zaten.Size tavsiyem alt üst siyah olmadığı sürece bluzle pantolonu farklı renklerde kullanmanız.Fume füme insanın ışıltısını gostermez

Görümcenin sizi uyarması sizi baya üzmüş olmalı kim olsa bozulurdu ama söylediklerinde haklılık payı var bir davete gidiyorsunuz sonuçta ve nişanlısınız biraz özen gösterseniz daha iyi olurdu camasiri da o akşam için kullanmaliydiniz bence bunlara dikkat edin kimsenin sizi bu konularda birdaha böyle kirmasına izin vermemiş olursunuz

düşüncesinde çok haklı görümce. ben olsam ben de evime benim akrabalarımla tanışmak için gelmiş birisinin düzgün gelmesini isterim çünkü bize ve onlara verdiği değeri belli eder.

ama ben görümcenin değil nişanlınızın sizi el altından uyarmasının daha uygun olacağını düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…