Görümce kişisi

Bence görümceniz çok haklı. Sizi yakınlarıyla tanıştırmak istemişler ve siz baya özensiz gitmişsiniz tabiki tercih meselesi saygı duyarım ama yine de biraz daha özenebilirdiniz giyim kuşamınıza

Üstündekinin renginden ziyade gerçekten eski mi değil mi onu söyleseniz ? Ayrıca ben silikon olmayan gögüsler hariç sütyen takmayanları anlamıyorum çok kötü duruyor anlayın artık ayrıca sütyen aletji yapıyorsa eğer bralet veya sporcu sütyeni tarzı bir toparlayıcı kullanabilirsiniz deneyin rahatlar

Kılık kıyafeti geçtim de sütyen takmayinca meme uçları tişörtten belli olmuyor mu? Bence önce buna dikkat etmelisin.

Görümcede kaynana da çok haklılar öyle özensiz giyinmeniz hoş.olmamış misafir varmış sonuçta hiç.mi.daha düzgün birşeyiniz yok hele tişörtün altına sütyen giymemek direkt dikkat çeken bir durum çeşit çeşit organik çamaşırlar var artık..ben olsam bende uyarırdım

Diğer sudyenleri deneyin daha rahatlari var sikmayanlardan kiyafetinize bişey diyemem o sizin tercihinizdir veya onlar vardır ona karisamaz ama sutyensiz olmaz yani benimde evime bi bayan öyle gelse istemem kim olursa olsun tercih meselesi ama benim evimde olamaz belki oda öyledir ki hemde ayıp yani nisanlin bişey dememeside iyi bişey kiskanc bi erkek olsa rahatsız olurdu

Aileniz icin ozel bir gunmus. Hele daha nişanlisiniz. Esinizin ailesine giderken biraz ozen gostermek lazim tabi. Esimin ailesinin evine amcasi teyzesi gibi ekstra bir akraba-misafir gelecekse ben de daha cok dikkat ederim giydiklerime. Hele sutyensiz olmaz.

Kaşıntı ve kızarıklık yapıyor, zaten göğüslerim de çok küçük o yüzden takmıyorum çoğu zaman

Küçük göğüslüler de daha biçimli dursun diye takarlar zaten..
Kardeşimin de çok küçüktü önceden ama hiç sütyensiz görmedim toplum içinde.
Bize göre ayıptır yani..

Takmazsanız alışamazsınız tabiki..

Hem haklı hem haksız buldum ama benim acımdan giyimim eleştirilse kesinlikle taviz vermezdim eskiyse alsınlar yenisini giy.eski ne demek ben buna takildim.

bende görümce ve kv. hak verdim daha nişanlısıniz ve yeni kişilerle tanisicaksiniz şık olmanızı isyeyebilirler. ben en çok sutyeniz gitmenize şaşırdım ne kadar küçük de olsa gögusleriniz ne biliyim sarkik durur hoş durmaz

Kıyafetler fiyasko özensiz giyinilmiş alelade bir şey gibi değersiz insanlar gibi bir daha sizi ağırlamayı düşünmezdim haklılar ve meme ucunuz görünüyodur ben bakkala bile babet çorap eskimiş pantolon tişörtle gitmem. Sütyen alerjisi diye bir şey de yok uygun sütyeni takmazsanız tabi kızarır kaşınır. Fiyasko skandal daha fazla okuyamayacağım başkasının yerine utandım

Bence girer girmez yüzlerinin düşmesinin nedeni gözlerine giren göğüsleriniz olmuştur. Ben de sütyen takmazdım (Aaah ah hamile kaldık işler değişti tabii), ama bir yere giderken mutlaka takarım. Çok diri olsun, küçük olsun, hiç göze batmayacak olsun, üşürsünüz birşey olur o meme uçları füze gibi dikilir girer insanların gözüne.

Bana isteyen şekilci diyebilir ama gayet haklılar bence.
Görür görmez yüzleri düştüğüne göre demek ki cidden görüntünüz iyi değildi.
Ben de bi davete vs.giderke eşimi sürekli uyarırım dikkat et kıyafetine diye.
Kot giydiniz diyelim üstüne azcik sık bir bluz giyip bi kolye takabilirdiniz mesela.
Veya tatlı çiçekli bi elbise giyebilirdiniz.
Bir de o babet çorapları tam bir facia ben de kullanıyorum ama davete giderken asla giymem.

Bir de sutyen alerjiniz varsa böyle sutyen gibi atletler var sporcu sutyenleri var organik kumaş olanlar var var da var yani.
Illaki bi çözüm yolu vardır.

bir çırpıda bütün yorumları okudum. çamaşır kullanamama durumunuz var ama buna alternatif bir yol geliştirmeniz gerekiyor. küçük göğüste birde azıcık düzgün gözükmesi sizi erkeklerden ayıran bir özellik olduğunda daha çok hoşunuza gidecektir. tabi başkalarının da.

adı görümce olduğu için bi ön yargılısınız gibi geldi ama kadının mutfakta bunu size dile getirmesi tamamen yapıcı olmak adına. misafirliğe gidilirken en azından babet çorap yerine tül çorap tercih edebilirdin. yine kot giy ama üzerine bi gömlek bi kolye azıcık şıklık yapmak gerekiyor. hepimiz rahatımıza düşkünüz ama bazı zamanlarda da insanları mutlu etmek için rahatımızdan ödün vermemiz gerekebiliyor.

Kapalı bayan olmama rağmen evıme bayan arkadaslarım gelcekse gece gunduz farketmez sacım makyajım gıyımıme dıkkat ederım, erkekle mısafır varsa dışarda taktıgım basortulerımle ,kendı evımde boyleysem dışarda da ona göre özenırım ve aynı özeni beklerım. Şahsen yakın arkadaşıma gıttıgımde bıle kendı evinde sutyensıZ bor görüntü görmek istemem. Bu benım şahsi Görüşüm.kıyafetınızın eskı yenılıgını bılemıcem ama ıftar davetıne henüz resmi gelınlerı olmadığınız KV nın evıne çift olarak gidip mısafır olacağını da bılmenıze rağmen gorumcenızi haklı buldum

Ya dayanamadım konu sahibi kusura bakmasın ama yoruma çok güldüğümü söylemeden edemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…