Görümce kisisi :)

Pirlanta01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2019
52
13
3
33
Öncellikle Merhaba uzun zamandir takip ediyorum ama yazmak bugüne kismet oldu :)
Bugün biraz canim sikkin sizinle paylasmak istedim...
6,5 yillik evliyim inisli cikisli bir evlilik hayatim vardi, cok sükür zamanla rayina oturdu.
Ben ve esim calisiyoruz 3 yasindaki kizimda krese gidiyor.
kizimin burnunda et oldugundan dolayi dr. arastirmalari yapiyorduk, zor nefes aldigi icin.
Pazar günü aksam esim dediki, ablam kizima randevu aldi , ablamla kizimi sali günü yani bugün dr. götürecegiz, dr.da görümcemin tanidigi...
bilmiyorum benim cok zoruma gitti, bana danismadan sormadan randevu alip götürmeleri, bende sonucta kizim hakkinda karar vermek isterdim...
Aciklamasida sen zor izin aliyorsa zor durumda kalma diye ve dr. tanidigi oldugu icin yardimci olmaya calisti...(gercekdende izin alma konusunda isyerim cok sikintili)..
Lütfen bana akil verirmisiniz cok mu ince düsünüyorum ??

Bozulmakta haklı da olsan aslında ne güzel ilgileniyorlar diye düşünmelisin.
İnan bazı aileler umursamıyorlar,yeğenleri değil evlatlarını bile.

Geçmişler olsun.

cok tesekkür ederim :)
evet , galiba ben biraz ince düsünmüs olabilirim... yani hem o sekilde düsündüm icim icimi yedi bir yandanda kendime kizdim acikcasi, galiba kizmakdan cok tesekkür etmeliyim...

Alalh aşkına sizin kızınız ama görümceniz de halası.
Yeğenini düşündüğü için mutlu olmanız gerekirken saçma sapan şeyler düşünüyorsunuz.
Aynı şekilde siz kız kardeşinizle çocuğu hastaneye götürseydiniz
esiniz sizin gibi düşünmezdi değil mi?

sonuçta kızının kötülüğü için degil ki bu durum . Eşin sana sorsa hayır gidemezler de demezsin sanmıyorum.. O yüzden sıkma kendinii
haklisin canim, kesinlikle gidemezler demem tabikide... o an böyle bir, beni adam yerine koymuyorlar mi hissine büründüm ama belliki bosyereymis..

Zor izin aldığını düşünüpte Dr tanıdığından randevu alması çok ince düşündüğünü ve yeğeni ile ilgilendiğini düşündürüyor. Kötü niyetli düşünüyorsunuz. Kendinizde diyorsunuz zor izin alıyorum diye.

o bence çalışan 'bazı' annelerde olan birşey. ben de sabahları oğlumu okula götürmek için uyandırıyorum zor uyanıyor ve bazen ağlıyorum. sıcacık yatağında yatacakken çocuğuma bunu neden yapıyorum diye. aslında vicdan yapmanızın sebebi o eksiklik duygusu. herşeyi ile ilgilenebilecekken.. neyse size geçmiş olsun inşallah sorunsuz hallolur.

cok tesekkür ederim.. tabikide ben kendim herseyinle ilgilenmek isterdim...ama hayat sartlari malesef bazen bunu saglamiyor...

Sana da sormaları gerekirdi haklısın. Düşüncesizlik etmişler. Ama ortada kötü bir niyet yok. Bir de sadece görümce demek yerine neden görümce kişisi diyorsunuz?

Ay tam sinirliydim görümceye saydıralım dedim(bende görümceyim) hevesim kursağımda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…