Görümce kisisi :)

:) :) umarim sorun yapmamistir, aslinda yapilmasi gerekiyormus bende yorumlar sayesinde bunu anladim :) sonucta ortada yapilan bir iyilik var :)

yapmışmıdır yaa cidden soruyrumm ?
sorun mu yapılması gerekıyormus 2 cumlenzden anlamadım bir şey..

ben kendi acimdan, izin almak degilde, en azindan haber verilmesini isterdim..

hmm anladım canım ..
o zaman bu durumu görumcenle değilde eşinle konusmalısın..
yani kadın dusunmemiş olabilir yada pırlanta çok yoğun işte sorun olmasın şimdi diye dusunmuste olabilir hala artnıyet göremedim..
eşin kendisi söylemeliydi böle böle bi durum var diye.. yada guzel bi cümle ile çıtlat anlar zaten.. benm de erken haberim olsaydı gelirdim izin almaya çalışırdım falan de..

Art niyetli bir tavır yok şu durumda. Eşinizle irtibat kurup randevu almışlar netice de. Size de söyleselerdi güzel olur muydu elbette olurdu ama dert edilecek, kırılacak bir durum da yok.

Bir halası bir babası. Ben benim çocuğuma bana sormadan nasıl randevu alırlar diye düşünmem. Babası bana sormadan randevu alabilir, almışlığı da var daha önce. Görümcenizin de art niyet güdecegi bir konu değil randevu konusu.

Art niyetli bir tavır yok şu durumda. Eşinizle irtibat kurup randevu almışlar netice de. Size de söyleselerdi güzel olur muydu elbette olurdu ama dert edilecek, kırılacak bir durum da yok.

Bir halası bir babası. Ben benim çocuğuma bana sormadan nasıl randevu alırlar diye düşünmem. Babası bana sormadan randevu alabilir, almışlığı da var daha önce. Görümcenizin de art niyet güdecegi bir konu değil randevu konusu.
haklisin

kımse kotu bırsey yapmamıs kotu nıyet yok sırf adı gorumce dıye attıgı her adımda kotuluk beklemeyın bence

Burada alınacak hiçbir şey görmedim. Görümce sizi düşünüyor iyilik yapıyor, teşekkür edeceğinize alınıyorsunuz.

Öncellikle Merhaba uzun zamandir takip ediyorum ama yazmak bugüne kismet oldu :)
Bugün biraz canim sikkin sizinle paylasmak istedim...
6,5 yillik evliyim inisli cikisli bir evlilik hayatim vardi, cok sükür zamanla rayina oturdu.
Ben ve esim calisiyoruz 3 yasindaki kizimda krese gidiyor.
kizimin burnunda et oldugundan dolayi dr. arastirmalari yapiyorduk, zor nefes aldigi icin.
Pazar günü aksam esim dediki, ablam kizima randevu aldi , ablamla kizimi sali günü yani bugün dr. götürecegiz, dr.da görümcemin tanidigi...
bilmiyorum benim cok zoruma gitti, bana danismadan sormadan randevu alip götürmeleri, bende sonucta kizim hakkinda karar vermek isterdim...
Aciklamasida sen zor izin aliyorsa zor durumda kalma diye ve dr. tanidigi oldugu icin yardimci olmaya calisti...(gercekdende izin alma konusunda isyerim cok sikintili)..
Lütfen bana akil verirmisiniz cok mu ince düsünüyorum ??

Haklısın üzülebilirsin ama eşin tarafından düşününce masum bir şey.Sıkıntı yapma

Lütfen bana akil verirmisiniz cok mu ince düsünüyorum ??
Bence sen değil görümcen ince düşünmüş, ne güzel ilgilenmiş evladınla. Zaten doktora götürmekle direkt karar alınmaz ki. Tedavi öğrenilir, tavsiye alınır. Sonrasında oturup karar verirsiniz. İçin rahat etmezse izin alır, başka bir doktora daha götürürsünüz, ona göre karar verirsiniz.

Back
X