Sinir oldum bide bunların lafını çekemem ne anlamazlar yaKonuyu silmeyeydin iyidi
Bence ondan görmüşsün kıskanmışsın bile sen canımSen de gorup gitmek istediyse ne olacak yahu niye bu kadar cekemiyorsunuz? İmkani var ki gidebiliyor. Bir tek sen mi gideceksin, yapacaksin?
Eskiden yapmadigi şeyleri sonradan yapamaz mi bir insan???
Aklimda gitmek istedigim biyer vardi ve eşimle plan yapmistik ama bir baktim benden önce kuzenim ve eşi gitmisler sirf senin gibi fesatlik yapip "biz gittik bizden gordu" demesinler diye hemen arkalarindan o yere gitmedim bekliyorum biraz zaman gecsin gidecegim.
Fesatliktan çatlicaksiniz.
Unutma kadınlar kulübünde şu kişi beni kıskanıyor diye konu açarsan kıskanç sen olursunAy evet neden böyle dediklerini anlamadım
Bekliyolarmış resmen biri desede ona saldırsak diye kurban ben oldumUnutma kadınlar kulübünde şu kişi beni kıskanıyor diye konu açarsan kıskanç sen olursunaksine rastlamadım
Oh be sonunda doğru düzgün cevap sağolunHikâyelerinizi gizleyin, onunkilere de bakmayın. Sen gelinsin sen yap dediğinde onun da aslında bir gelin olduğunu hatırlatın ona.
Silinmiyor konular, ama yöneticiyi etiketleyip konunun kapanmasını isteyebilirsin.Bekliyolarmış resmen biri desede ona saldırsak diye kurban ben oldumpişman oldum silinmiyo mu bu
Sinir oldum bide bunların lafını çekemem ne anlamazlar ya
silinmiyo neyseki birisi alıntılamış :dBekliyolarmış resmen biri desede ona saldırsak diye kurban ben oldumpişman oldum silinmiyo mu bu
Oh be sonunda doğru düzgün cevap sağolun
O zaman ne diye konu açıp fikrimizi soruyorsun.Sinir oldum bide bunların lafını çekemem ne anlamazlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?