Görümce kıskançlığı

Sen de gorup gitmek istediyse ne olacak yahu niye bu kadar cekemiyorsunuz? İmkani var ki gidebiliyor. Bir tek sen mi gideceksin, yapacaksin?
Eskiden yapmadigi şeyleri sonradan yapamaz mi bir insan???

Aklimda gitmek istedigim biyer vardi ve eşimle plan yapmistik ama bir baktim benden önce kuzenim ve eşi gitmisler sirf senin gibi fesatlik yapip "biz gittik bizden gordu" demesinler diye hemen arkalarindan o yere gitmedim bekliyorum biraz zaman gecsin gidecegim. 😂

Fesatliktan çatlicaksiniz.

Sen de gorup gitmek istediyse ne olacak yahu niye bu kadar cekemiyorsunuz? İmkani var ki gidebiliyor. Bir tek sen mi gideceksin, yapacaksin?
Eskiden yapmadigi şeyleri sonradan yapamaz mi bir insan???

Aklimda gitmek istedigim biyer vardi ve eşimle plan yapmistik ama bir baktim benden önce kuzenim ve eşi gitmisler sirf senin gibi fesatlik yapip "biz gittik bizden gordu" demesinler diye hemen arkalarindan o yere gitmedim bekliyorum biraz zaman gecsin gidecegim. 😂

Fesatliktan çatlicaksiniz.
Bence ondan görmüşsün kıskanmışsın bile sen canım

Hikâyelerinizi gizleyin, onunkilere de bakmayın. Sen gelinsin sen yap dediğinde onun da aslında bir gelin olduğunu hatırlatın ona.

Bekliyolarmış resmen biri desede ona saldırsak diye kurban ben oldum 😄 pişman oldum silinmiyo mu bu
silinmiyo neyseki birisi alıntılamış :d
ya senin yaptığın şeyi yapsa neee yapmasa ne?
lüks restorana gitmezlerdi bizden gördüler nedir ya : ) rahatsız oluyorsan hikayelerini gizlersin, onunkileri görmeyecek şekilde ayarlarsın. görümcen için buradan taktik istemen çok çocukça. belli bi olgunluğun altındaki insanlar evlenmek için acele etmemeli bence : )

Merhaba yeni üye. Banınız yüklenirken lütfen emniyet kemerinizi takınız. Zira konu silmek yasak :KK51:

Neyse ki alıntı yapmışlar da geri gelmesini beklemeden okudum.
Ve derdinizin ne olduğunu çözemedim.
Gittiğiniz mekanların tapusunu alıp yaptığınız organizasyonların telif haklarını almıyorsanız aynı şeyleri başkalarının yapması çok normal değil mi?
Mesela sevgilimle her doğum günümde yemeğe çıkarız senelerdir. Müstakbel görümcem de çıkıyorsa ne yapmalıyım, bu beni ne ilgilendirir?
Normalde çıkmıyorlarsa ve eşi sevgilimi görüp çıkarmaya başladıysa da mutlu olurum.

"Sen gelinsin iş yap" demesi dışında hiçbir sorun yok ortada. Ona da cevabını verin geçin.

Neden umursuyorsunuz ki? Şahsen benim görümcem aynı şeyi yapsa umrumda olmaz. Kendi hayatımla ilgilenmeye devam ederim. Ha o benim hayatımla ilgileniyorsa da onun problemi. Bana sen gelinsin iş yap derse de biri cevabını alır. Daha da konuşamaz.

Sen gelinsin ben mi yapacam cümlesini saymazsak burada problem sizde görünüyor. Bir restorana giden tek kişi değilsiniz. Onun gitmesi sizden gördüğü anlamına gelmez. Belki sizden önce gidiyordu da millete gittiği yerleri sergileme gereği duymuyordu. Siz de bu sebeple daha önce gitmediğini ve sizden gördüğünü düşündünüz tabi. Ama hadi diyelim sizden gördü gitti bu sizi neden rahatsız ediyor. Şöyle bir düşünce mi var sizde: Her yere ben gideyim şov yapayım ama çevremden kimse gitmesin. Eğer öyleyse bu görümcenizin mutlu olmasını kıskanıyorsunuz anlamına gelir. Bırakın kim ne yaparsa yapsın kendi hayatınızla, kendi ilişkinize ilgilenin.

Yani durum atmayı veya dışarda yemek yemeyi ilk siz icat etmediniz. Eve beni taklit ediyor hissi insanın egosunu okşuyor yalan yok ama bu size takıntı olur haberiniz olsun. Yani beni taklit ediyor diye düşünmek yerine yaptığım holuna gidiyor ki aynasından yapmaya çalışıyor diyip mutlu olabilirsiniz. Gelinsin yapacaksın tavrı şaka ise gülüp geçerim ama ciddi ise sen de ablasın bi ablalığını görelim derim yani.

Birtek bu hayatta siz mi yemek storysi paylaşıyorsunuz? Geçen görümcemle buluştum.Üzerndeki taytı çok beğendim markasını sordum gitti aynısını aldım.Şimdi ben görümcemi kıskanmış mı oldum anlamadım?

Back
X