Ben zaten tepki vermedim sadece rahatsız oldum tabiki kendi evinde istediği gibi dolaşabilirEvet.
İnsanlar o saten gecelik tarzı elbiselerle şehir içinde geziyor, işe gidiyor bu ara. İçinde kendini rahat hissediyorsa kime ne? Niye değiştirsin?
Görümceniz erotik bi gecelikle ailesinin yanımda oturmuyodur heraldeMerhabalar. Dün akşam eşimle kayınvalidemlere gittik. Görümcemde uzanmış tv bakıyordu. Biz gidince kalktı selamlaştık. Saten bir gecelik giymiş. Öyle üstümü değiştirip geleyim demesini bekledim demedi. Açıkçası ben mi çok sığ büyüdüm bilmiyorum ama rahatsız oldum yanımızda öyle oturup yemek yiyip çay içmesinden. Bekar ve 27 yaşında kaynım kayınvalidem ve görümcem beraber yaşıyor Allah biliyor çokta severim görümcemi yalan yok. Ben geri kafalımıyım arkadaşlar
Tepki veremezsiniz zaten öyle bir lüksünüz yok. Neden rahatsız oldunuz? Abisi kardeşine mi hallenecek yoksa kardeşi abiyi tahrik etmek için mi öyle giyindi sizce?Ben zaten tepki vermedim sadece rahatsız oldum tabiki kendi evinde istediği gibi dolaşabilir
tabikide hiçbiri ama daha saygı çerçevesinde oturulup kalkılsın istiyorum kendimde rahatsız oluyorum eşim için değilTepki veremezsiniz zaten öyle bir lüksünüz yok. Neden rahatsız oldunuz? Abisi kardeşine mi hallenecek yoksa kardeşi abiyi tahrik etmek için mi öyle giyindi sizce?
Yok bilerek belirttim onu 15 yaşında falan sanmayın diyeBekar ve 27 yaşında olunca evinde ailesiyle rahat kıyafetler giyemiyor mu? Neyden rahatsız oldunuz mesela ben onu anlamadım açık giyinen kadın görmekten mi yoksa resmi daire gibi mi giyinilmeli size göre
bir kadının kendi evinde saten elbise giymesi mi saygısızlıktabikide hiçbiri ama daha saygı çerçevesinde oturulup kalkılsın istiyorum kendimde rahatsız oluyorum eşim için değil
Anasının evi giyebilir? Sonuçta ailesiyle yaşıyor ailesi bir şey demiyor sizin öyle deme lüksünüz yokBen zaten tepki vermedim sadece rahatsız oldum tabiki kendi evinde istediği gibi dolaşabilir
15 ve ya 35 ne fark ederYok bilerek belirttim onu 15 yaşında falan sanmayın diye
Bu kafadaysanız çıkmayın insan içineMerhabalar. Dün akşam eşimle kayınvalidemlere gittik. Görümcemde uzanmış tv bakıyordu. Biz gidince kalktı selamlaştık. Saten bir gecelik giymiş. Öyle üstümü değiştirip geleyim demesini bekledim demedi. Açıkçası ben mi çok sığ büyüdüm bilmiyorum ama rahatsız oldum yanımızda öyle oturup yemek yiyip çay içmesinden. Bekar ve 27 yaşında kaynım kayınvalidem ve görümcem beraber yaşıyor Allah biliyor çokta severim görümcemi yalan yok. Ben geri kafalımıyım arkadaşlar
Evet. Ben de evimde aksam oturup tv bakarken askili geceligimle duruyorum cunku hava 108 derece.. Ben geri kafalımıyım arkadaşlar
Bir dahaki sefere gitmeden 1 saat önce ararsınız. Döpiyes giyertabikide hiçbiri ama daha saygı çerçevesinde oturulup kalkılsın istiyorum kendimde rahatsız oluyorum eşim için değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?