Görümce meselesi

Aynisi ya aynisi

ZamAna bırak ailene odaklan eşinin düşüncesi önemli gerisi boş emin ol çok şanslısın bide ablasının lafına bakıp sana saran bi eş olsaydı ne yapacaktın

Takmayın şu fesatları ya. Kendi ne diye evlenip de birilerini çok kıymetli kardeş ve oğullarından koparmış o zaman? Dünya hep kendi etraflarında dönecek, hep onların istediği olucak, en gözde onlar olucaklar.

Valla kurtulmuşsunuz, keyfinize bakın.

Bu kültürün kafası şu. Damadıma iyi bakarsam kızıma iyi bakar. Ama gel gör ki kazın ayağı öyle değil

dün kendı evimizde benım annemın lafı açıldı
benım kocam direk benım kv'dem bir tane dedi ,
ve asla yalaka falan biri değildir , içinden gelerek söylüyor , çünkü kıymet görüyor ,

birde dönüp anasına bakıyor

Sonra anası kıskanıyor. Hırsını gelinden çıkarıyor. Kaprisler başlıyor. Gelinle papaz oluyor Bazen adamlar vur değince öldürüyor. Hiç kadın ruhundan anlamayacaklar, anlayamayacaklar

Benimki de böyle ama ben anladım içten içe mutsuzlar mutsuzluklarını başkalarını mutsuz ederek gidermeye çalısıyorlar . Misal bizim anneler babalar iyi anlasırdı piknikler gezmeler olurdu ama onun kayınvalide kayınbabayla kendi anne babası görüşmezdi evlenirken yaşanan olaylardan dolayı ne yaptı etti bizimkilerin de arasını bozdu ortada bir sebep yokken anası benim annemi yolda görüp yolunu değiştirmeye başladı aradığında açmadı falan şimdi artık kimse kimseyle görüşmüyor ama ettiğini çeksin binbeter olsun önceden öyle nefret ederdim ki bir kaşık suda boğasım gelirdi şimdi acıyorum o da beni durup dururken engellemiş inan görmediğim için psikolojim daha iyi kurtuldum gözüyle bakıyorum sende öyle düşün

Canim sakın sırf k.v icin taviz verme eğer birkez taviz verirsen k.v sürekli bunu kullanir. Esin arkandaymis Ne güzel kurtulmuşsun. Sende onlari yok farzet kudursunlar

ayy ne şanslısın böyle görümcem vardı ve eşim görmüyordu önümüzdeki ay davamız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…