• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce meselesi

Remziye12

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
138
-94
16
Selamlar kızlar 3 yıla yakın bir süredir görümcem ile görüşmeme kararı aldım. 55 yaşında bir kadın huysuz, sert, merhametsiz bir kadındı bu yüzden.. ama kızları ile iyidik taa ki ailecek kaynanam da dahil hepsi çocuklarım arasında ayrımcılık yapana kadar çok zoruma gitti konu çocuklarım olunca.. şimdi görümcemin kızının nişanı var.. sabah dayısını arayıp gel diyor ama ne beni soruyor beraber gelin diye bir kelimesi yok.. aslında biraz üzüldüm niye bilmiyorum, ben yine insanlar arasında kimse anlamasın diye beni de çağırır zannediyordum. Şimdi Amerika’da herkes herkesi tanıyor sorarlar niye yoktun neden yoktun diye artık söylerim ona sorun diye..

Konuşmadığınız insanın sizi nişanına çağırmasını mı bekliyordunuz gerçekten?
Vallahi bekledim niyesini sormayın :) bende bilmiyorum ama çağırır dedim sözde burada tek kardeşinin karısı benim. Mesela ben olsam çağırırdım

Ee ne yapsın kız annesiyle konuşmuyorsunuz, daveti normal şartlarda aile büyükleri yapar konuşmadığınız için de kadın sizi davet etmemiş, kıza da çok istiyorsan sen ara çağır dayını demiştir.

Amerika da herkes herkesi tanıyoruda hiç anlamadığım için yorum yapamadım.
Orayı eksik yazmışım:) şöyle herkes herkesi tanıdığı için dedikodu olmasın diye de çağırır sanmıştım

Vallahi bekledim niyesini sormayın :) bende bilmiyorum ama çağırır dedim sözde burada tek kardeşinin karısı benim. Mesela ben olsam çağırırdım
İyi de siz tek yengesi benim küsmeyeyim dememişsiniz sonuçta. Çağırsa bile gelmeyeceğinizi düşünmüş olabilir ki ben olsam gitmezdim.

Orayı eksik yazmışım:) şöyle herkes herkesi tanıdığı için dedikodu olmasın diye de çağırır sanmıştım
Olursa olsun boşver cidden takma kafana, eşin istiyorsa gitsin, bir bahane bulur geçiştirir seni soranlara , neticede herkesin herkesi tanıdığını bir yerdeyseniz zaten üç yıldır aranızın iyi olmadığı biliniyordur az çok.

annemin kavgali oldugu kişinin nişanimda isi ne ya
benim de annemin kavgali oldugu görümcesi var. ama cocuklarini cok seviyorum, benim icin kiymetliler. "bak çocukları da gelecek o kadar sordular birseye ihtiyacin varsa söyle diye. düğünde küslük olmaz senin kardeslerin nasil geliyorsa o da babamin kardesi, cagir bence" dedim, hak verdi çağırdı
ama çağırmasaydi da asla istemeseydi de zorlamazdim. nişan gelinden cok ailenin nişanı. neden ailenin nefret ettigi biri gelip ortami gersin ki?

annemin kavgali oldugu kişinin nişanimda isi ne ya
benim de annemin kavgali oldugu görümcesi var. ama cocuklarini cok seviyorum, benim icin kiymetliler. "bak çocukları da gelecek o kadar sordular birseye ihtiyacin varsa söyle diye. düğünde küslük olmaz senin kardeslerin nasil geliyorsa o da babamin kardesi, cagir bence" dedim, hak verdi çağırdı
ama çağırmasaydi da asla istemeseydi de zorlamazdim. nişan gelinden cok ailenin nişanı. neden ailenin nefret ettigi biri gelip ortami gersin ki?
Canim evlendin sanırım nasılsın? Yakın hissediyorum seni ondan yazıyorum konuyu sabote ettim gibi ama 😚🥺😬😚

Konu sahibi zaten gorusmuyormussun ama evet insan bir teklif edilsin istiyor. Bence üzülmeyin ve mesafeye devam edin

benim de annem dayımın eşiyle konuşmuyordu, daha doğrusu hasta ruhlu yenge hanım onunla konuşmuyordu. ama bizim aramız iyiydi öncesinde. daha gerçek yüzünü tam göstermemişti öncesinde. sonraben annesiyle konuşmuyorsam neden konuşmadığımızı bir kere sordu mu acaba vs demeye başlamış arkamdan ve durduk yerde benle de küslük çıkarmıştı. sonra sosyal medyadan sildi etti vs tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali yani kendi çalıp kendi oynadı. keşke annemle konuşmadığı dönemde ben de düğünüme çağırmasaydım onu, sadece dayımı çağırsaydım.görümcenin kendisiyle konuşmayıp kızından davet beklemen çok anlamsız. ben çağırdım da noldu, gene yaranamadım.

Ya manyak misinnnn zaten küsmüşsun ne işin var bahanen de var çağırması diye, ben olsam oh beni bahane uydurmak zorunda bırakmadı yüz göz olmadım derdim üzerine oturur rahat bı kahve içerdim 😂😂

Ee ne yapsın kız annesiyle konuşmuyorsunuz, daveti normal şartlarda aile büyükleri yapar konuşmadığınız için de kadın sizi davet etmemiş, kıza da çok istiyorsan sen ara çağır dayını demiştir.

Amerika da herkes herkesi tanıyoruda hiç anlamadığım için yorum yapamadım.
Bende yurtdışında yaşayan biri olarak yorum yapayım, bulunduğumuz bölgede Türkler hep birbirini tanır, düğünlerde böyle toplu ortamlarda özellikle yakın akraba eksikliği hemen dikkat çeker iyice sorgulanır aaa niye yoktun sen diye

Bende yurtdışında yaşayan biri olarak yorum yapayım, bulunduğumuz bölgede Türkler hep birbirini tanır, düğünlerde böyle toplu ortamlarda özellikle yakın akraba eksikliği hemen dikkat çeker iyice sorgulanır aaa niye yoktun sen diye
Onu anladım mecazencim ama anlayamadığım, herkesin birbirini bu kadar iyi tanıdığı ,meraklı olduğu, sorguladığı bir bölgede üç yıldır görüşmediklerini bilmeyen de yoktur yani onu demek istemiştim aslında.

Görümce ile anlaşamıyorsa insan saygı ve merhaba merhaba yeter kizlarida ogullarida derdim olmazdı kendi çocuğum eşim varken şahsen ben bu kafadayim gelene giderim arayanı ararım konusmayanla konuşmam kimsenin yaptığına içlenmem o kadar ciddiye almıyorum

Back
X