Merhabalar kafama takılan bir konu hakkında özellikle gelin hanımlardan fikir almak istiyorum.
Ben taze görümce sayılırım. Adım görümce :) erkek kardesim bu sene evlendi farkli bir sehirde. Ortalama ayda bir oldugumuz sehre gelirler. Geçen arkadas gurubumuzla otururken kardesimle bir konu için konuştuk kapatırken telefonu yemeğe davet ettim esiyle. Arkadasim bana döndü yaptığın yanliş artık kardeşinle değil eşiyle bu konulari konuşmalisin senin muhatabın artık eşi kardeşin değil dedi. Bir başka arkadaşta onayladı. Hatta davet işini kocasına söyleyene bir bahane ile gitmiyormuş. Evin hanımı benim beni arayacak filan dedi :) kendi kayınailemle çok çok büyük Sorunlarımız oldugu için boyle seylere takılma trıp atma lüksüm hiç olmadi açikcasi. Artı ben böyle seylere takılan biri değilim ama gerçekten bu böyle midir? Bu arada kardesmde esi de çalişiyorlar aldiklari maas aynı, evde yaptıkları iş aynı. Öyle evin hanimi beyi durumlari yok. Ayda bir geldiklerinde davet ederim. Arada gelinimizi arada kardesimi arar konusurum hal hatır sorarım ama yapı olarak mesafeli bir insanım. Çok sık aramam. Sürekli aramaliymişim ama kardesimi degil gelin hanımı :) Esinin yanında kardesime yakın davranmamaliymişim sarılmak öpmek gibi. Kıskanılırmiş. Evlendikten sonra erkek kardesler kardes olmaktan çıkıyor mu anlamadim ben mi yanlişim. Gelin hanımlar beni aydınlatır mısınız görümceler hakkındaki düşünceleriniz neler

bu arada en ufak bir tartışmamız olmadi gelinimizle seviyorum kendisini ama inşallah karşiliklidir arkadaşlar kafamı bulandirdi biraz