Öyle zaten normalde beni çok sever kayınvalidem ama eşim benden önce farketmiş kv nin görümce gelince mesafeli oluşunu.. ne konuştularsa artık..bide şöyle bir mevzumuz var bebeğimiz olcak çok az kaldı doğuma, şimdiye kadar hiç isim ne düşünüyorsunuz diye sormadı kv, ki normlde herşeye karışır müdahale eder iyiniyetli de olsa. eşim de bu hususa dikkat etmiş olacak ki kv ye "sen neden hiç isim sormuıyorsun ne koycağımızı merak edip bişey söylemiyorsun" diye sormuş o da "ben bir kere karıştım cevabbımı aldım" demiş eşime.. bizim aylar önce birlikte çıktığımız memleket geziisnde gideceğimiz yere karışınca ben orda cevap vermiştim onu kastederek böyle bir cevap vermiş eşime, görümce de orda idi bnu olay olunca.. belliki bunun yarasını taşıyorlar hala. eşim çok üzülmüş kv nin isim konusunda bu tepkisine ve geçen kendisi gelip anlattı baya baya üzülerek hem de..hatta o kadar ki bana isim konusunda kv nin gönlümü almamı söyledi siz olsanız ne yaparsınız ?klasik görümce işte.. herkesin başında var bunlardan bende de vardı ama ben hakkından geldim
gıık diyemiyor şimdi =)
size tavsiyem herşeyi bir kenara bırakın eşiniz görümcenizin bu tavırlarının farkında mı hiç konuştunuz mu ? yaptıklarını hissettiklerini kv olayının kızı gelince size karşı değiştini felan ne söyledi merak ettim ?
siz görümcenize ayna olacaksınız.
o nasıl davranıyor ise sizde aynısını yapın
görmezden gelin yok sayın nabza göre şerbet verin konuşursa konuşun vs ben öyle yapıyorum =)
kv gelince onu da dolduruyordur dediğiniz gibi.. boşverin bence kendi kızı sonuçda sen el kızısın bilmezmisin ?
ne yapsan yaranamassn. bırak doldurursa doldursun. o gelince size mesafeli davranıyorsa sizde kızı gidince mesafeli davranmaya devam edin kv ye=)
ben kimsenin gönlünü felan almam eşim istiyor diye istemediğim birşeyi yapmam. kendimi ezdirmem gönül almak adı üzerinde gönülden gelir birlerinin zorlaması ile olacak birşey değil ve ortada gönül alacak birşey de yokÖyle zaten normalde beni çok sever kayınvalidem ama eşim benden önce farketmiş kv nin görümce gelince mesafeli oluşunu.. ne konuştularsa artık..bide şöyle bir mevzumuz var bebeğimiz olcak çok az kaldı doğuma, şimdiye kadar hiç isim ne düşünüyorsunuz diye sormadı kv, ki normlde herşeye karışır müdahale eder iyiniyetli de olsa. eşim de bu hususa dikkat etmiş olacak ki kv ye "sen neden hiç isim sormuıyorsun ne koycağımızı merak edip bişey söylemiyorsun" diye sormuş o da "ben bir kere karıştım cevabbımı aldım" demiş eşime.. bizim aylar önce birlikte çıktığımız memleket geziisnde gideceğimiz yere karışınca ben orda cevap vermiştim onu kastederek böyle bir cevap vermiş eşime, görümce de orda idi bnu olay olunca.. belliki bunun yarasını taşıyorlar hala. eşim çok üzülmüş kv nin isim konusunda bu tepkisine ve geçen kendisi gelip anlattı baya baya üzülerek hem de..hatta o kadar ki bana isim konusunda kv nin gönlümü almamı söyledi siz olsanız ne yaparsınız ?
Öyle zaten normalde beni çok sever kayınvalidem ama eşim benden önce farketmiş kv nin görümce gelince mesafeli oluşunu.. ne konuştularsa artık..bide şöyle bir mevzumuz var bebeğimiz olcak çok az kaldı doğuma, şimdiye kadar hiç isim ne düşünüyorsunuz diye sormadı kv, ki normlde herşeye karışır müdahale eder iyiniyetli de olsa. eşim de bu hususa dikkat etmiş olacak ki kv ye "sen neden hiç isim sormuıyorsun ne koycağımızı merak edip bişey söylemiyorsun" diye sormuş o da "ben bir kere karıştım cevabbımı aldım" demiş eşime.. bizim aylar önce birlikte çıktığımız memleket geziisnde gideceğimiz yere karışınca ben orda cevap vermiştim onu kastederek böyle bir cevap vermiş eşime, görümce de orda idi bnu olay olunca.. belliki bunun yarasını taşıyorlar hala. eşim çok üzülmüş kv nin isim konusunda bu tepkisine ve geçen kendisi gelip anlattı baya baya üzülerek hem de..hatta o kadar ki bana isim konusunda kv nin gönlümü almamı söyledi siz olsanız ne yaparsınız ?
Aynen aynısını yapıyorum ben de zaten kendisine, hep öyle idim ama eşimin hatırı için adım atmıştım vicdanım da rahatladı böylelikle..kendisi düşünsün bundan sonrasını, nitekim eşimin dikkatini çekmiş attığım adıma rağmen soğukluğu.. oyüzden kendisi kaybeder kardeşiniSeni saymayani sende saymayacaksin bu kadar basit
Evet yani ben niye kendimi yamayım ilgilenmedikleri isim mevzusunda.. kendi torunları yani ki eşim tek oğlan..hiç kusura bakmasın ben görümce konusunda adım attım zaten bir de kv konusunda atamam neymiş darılmış orda kendisine cevap verince..e karışmasaydı eşimle nereye gideceğimize nereye gitmeyeceğimizeben kimsenin gönlünü felan almam eşim istiyor diye istemediğim birşeyi yapmam. kendimi ezdirmem gönül almak adı üzerinde gönülden gelir birlerinin zorlaması ile olacak birşey değil ve ortada gönül alacak birşey de yok
Aynen zaten eşim biliyor benim istemiceğim bir ismin konmayacağını işte maksat gönlü olsun sorcağım için..ama niye bu kadar şımartayım yani onlar ne kadar beni sevseler de beni asla şımartmazlar buna hep dikkat ediyorlar ben niye aksini yapayımisim konusunda sakın yüz verme kız ise kendı ismini erkekse kocasının ismini sıkıştırır araya ,
herşeyi bırak oldugu gibi kalsın ,
Hayır düzeltmedi ama durumu farkettiğini söyledi kardeşi diye karşısına almak istemiyor belli ki ama en son isim konusunda görümce "çok merak ediyorum ne koycaksın" diye sorunca cevap vermedi o şekilde tepkisini koydu sanırım...yani ben öyle anladımeşin düzeltmiyor mu onu. sen değil siz diye? düzeltmiyorsa eşinde de sorun var kb.
Bi defa ben diye cevap vermişti çemkirmiştim şimdi biz diyemese de en son görümceye cevap vermeyerek tepkiisni koyunca bahsini açmadımbence örnek verdiğiniz konuşmalarda sen kullanması çok ayıp ve de kırıcı.
ama görümce neticede bir şey denmez.
eşiniz biz diyerek cevap veriyorsa boş vermekte fayda var.
eş de ben diyerek cevap veriyorsa eşe çemkirilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?