- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Yediginin lafını yapmiyorun yanlis ajliyosunuz hesapsızca kitapsizca yapıyor bunu anlatmaya çalışıyorum misafir evet yediginin uctiginin lafi yapilmaz misafirin onune nenkoyarsan onu yer kaldiki canim canin bisey istiyo mu bak ne seviyosan onu yapıyım diyorum .yemek hazırlıyorum istedigini yapıyorum istahim yok diyo . Sonra abur cubura yöneliyo. Sinra kendi cani ne istiyosa onu yiyo benim sinir olduğum şey beni köle gibi kullanmasi .Iyide kiz senin evine geldi diye yemek yemeisnmi hadi her konuda hakli bile olsan insanlarin yediklerinin lafi edilmez bu cok yanlis
Asla ! Çünkü hep gelsin , dolasalim birlokte kalsın diye isteyen biriyim bu kez cok garip davraniyo . Dedigim gibi abisiyle konusmuyorum diye sanki inadına davraniyo gibi geliyo bu kez . Ben onun herseyine kosuyoken ailesiyle kavga ederken elinden ben aliyoken ablasindan cok cok daha yakinken bana boyle davranmasi agirima gitti sinirlerim bozulduMakyaj malzemesi konusunda haklı buldum sadece çünkü hijyenik bulmuyorum ortak kullanılmasını, ancak diğer konularda haksız buldum sizi. 18 yaşında ergen kız, yaştaşlarından farklı davranmıyor, yediği bile fazla gelmiş, ayıp yani... Bir insan ne kadar yiyebilir ki? 18 yaşındaki kıza 'Görümce' diye önyargılı yaklaşıyor olabilir misiniz?
Valla ben bu yazilanlarda kolelik gormedim sadece duzensiz beslenen bir cocuk yani sana canim sunu istiyor demedigi icin mi sorun haline getirdiniz ustelik yabanci da degil ne varki abur cuburu yediyse ama sizin yerinizde olsam kizi gonderirim cunku herseye negatif yaklasiyorsunuz onuda etkilemeyinYediginin lafını yapmiyorun yanlis ajliyosunuz hesapsızca kitapsizca yapıyor bunu anlatmaya çalışıyorum misafir evet yediginin uctiginin lafi yapilmaz misafirin onune nenkoyarsan onu yer kaldiki canim canin bisey istiyo mu bak ne seviyosan onu yapıyım diyorum .yemek hazırlıyorum istedigini yapıyorum istahim yok diyo . Sonra abur cubura yöneliyo. Sinra kendi cani ne istiyosa onu yiyo benim sinir olduğum şey beni köle gibi kullanmasi .
odanızın kapısını kitleyerek kişisel eşyalarını kullanmasını engelleyebilirsin..
önceki konularını da okumuştum, eşine dert yakındığin anda bir tartışma daha yaşarsınız büyük ihtimalle..
dağınıklığını da sen toplama,iyilikle bak burası çok dağılmış toplayıver ben yetişemiyorum de..
neyin sonunu getirdi mesela?
buzdolabı daha çabuk boşalıyor evde biri varken bu doğru ama bunun hesabını yapman hoş değil..
Kendine dert arayan bir uye daha. Sanki sonsuza dek sizle kalacak. Yedigini ictigini mi hesapliyosunuz.
Yaptiklari asla yasina verilemez degil 18 yasimda 10 yasimda bile kimseden izinsiz sahsi malzemelerini kullanmadim, misafir oldugum yerde evi otel gibi gorup yagmalamaya kalkmadim haddimi bildim olmasi gereken de bu.
Ayrica bir haltlar karistirdigi asikar. Annesine soyleyin ayy cok endiseleniyorum surekli fisir fisir diye.
Dikkat edin sevgilisi vardir kacabilirde. Suc ustunuze kalir.
Bundan çok korkuyorum zaten , ağır başlı bir insan değilsokaktan geçeni bile ayartacak bir insan endiseleniyorum onun için. Kaldi ki gervekten karakter meselesicergen olabilir ama kaldığı yerdeki insani köle yerine koymaya gerek yokOkurken içim sıkıldı. Bu nasıl bir terbiyesizlik. Hem evinizde kalıyor hem saygı Yok. Yaşı küçük diye böyle davranmaya hakkı yok zaten bu durum yaş değil karakter meselesi.Benim de küçük görümcem var 17 yaşında. Evime gelir kalır acıkınca istediğini al ye dememe rağmen mutfaga bile girip birşey alıp yemez. Ben işteyken çıkarken evi toplar siler süpürür gider. Ayıp diye birşey var. Uyarmalısınız. Eşinizle konuşmuyor olsanızda direk kardeşin bu şekilde gizli saklı telefonla görüşüyor kaçıp gitmek istiyorum şeklinde cümleler kuruyor başına birşey gelmesini bu konunun beni etkilemesini istemiyorum. Lütfen gerekeni yap diye belirt. Sonra esin bana niye söylemedin demesin
Kötü niyetki olduğumu düşünen üyeler yedigi ictigi ayri bi durum biseylerin idaresini bana verse tamam ben zaten siruyorum istedigini ne seviyosa onu hazorliyorum yeniyo benim şöyle bi takıntim var insanalrin esyalarimi karistirmasindan hoslanmiyorum mutfagini karstirmasindan hoslanmiyorum bu yuzden yenge bu var yada nerde diye sorsa zaten söyliycem dolapta ne var ne yok karistiriyo . Yedigi içtiği lafi su yüzden söylüyorum arkadaşlar . Yemek yaptirip yemeyip kendi kafasına gore is yapmasina imsinir okuyorum ben is yapiyorum bacak bacak ustunde cak cak sakiz çiğniyor. Evet misafir is yapmak zorunda degil . Ama benim annem yadli birninsan olmasina ragemn oyle birini is yaparken gorse kizim yapilcak is var mi diye aorar bu inat yapiyo bu kez neden böyle yapiyo anlamiyorum cok seviyodum , ciddi anlamda esimin ailesinden en sevdigim insandi . Esimin eski kiz arkadaslariyla konusuyo falan 3 gündür uyardim canim ne alaka onlar dedim bak ben seni kardesim olarak görüyorum hic bisekilde yakinligin yok onlarla kırılıyorm lutfen yaoma dedm ama devam . Bu krz sabrim sinaniyo gibo geliyor sadecesiz iyi niyetli biri değilsiniz. anlatımınızdan falan bu çıkıyor. evinize gelen insanın yediği içtiği göze batmaz. batmamalı.
olaylarında tam bu şekilde geliştiğini düşünmüyorum.
Bakin , kötü bir niyetim yok . Etrafia hiç böyle bir ergen yok olmadı. Ben gittigim yerde lavaboya girmeye çekinen biriyim . Abartip iyi niyetimi kullanmaya gerek yok . Kendi hakinda otursun odasinda yada yanima otursun . Gayet güleryüz gösterip arkadasi gibi yaklaşıyorum ona . Esime yapmadığım hizmeti ona yapiyorum memnun degil bu bir ikincisi abisiyle küs olduğumuzun tadını çıkarıyor . Hadi gel disari cikalim dolasalim diyorum su arada bu aradi diyo ben bukizi disari cikarmaya korkuyorum insallah bendeyken bi hata yaomaz çünkü ciddi anlamda yuvamin yikilmasina sebeo olur esim beni dinlemez.Valla ben bu yazilanlarda kolelik gormedim sadece duzensiz beslenen bir cocuk yani sana canim sunu istiyor demedigi icin mi sorun haline getirdiniz ustelik yabanci da degil ne varki abur cuburu yediyse ama sizin yerinizde olsam kizi gonderirim cunku herseye negatif yaklasiyorsunuz onuda etkilemeyin
Bu konuda haklisin makyaj malzemelerini maskeni kaldir yerlere doktugu saci kaldirmasini soyle benim size verdigim tepki insanlarin yemeleriyle ilgili yorumduBakin , kötü bir niyetim yok . Etrafia hiç böyle bir ergen yok olmadı. Ben gittigim yerde lavaboya girmeye çekinen biriyim . Abartip iyi niyetimi kullanmaya gerek yok . Kendi hakinda otursun odasinda yada yanima otursun . Gayet güleryüz gösterip arkadasi gibi yaklaşıyorum ona . Esime yapmadığım hizmeti ona yapiyorum memnun degil bu bir ikincisi abisiyle küs olduğumuzun tadını çıkarıyor . Hadi gel disari cikalim dolasalim diyorum su arada bu aradi diyo ben bukizi disari cikarmaya korkuyorum insallah bendeyken bi hata yaomaz çünkü ciddi anlamda yuvamin yikilmasina sebeo olur esim beni dinlemez.
Esim bi sey istiyo sunu yaparmisin diye benden kalmadi diyorum oda farkinda, yeni aldigim malzemelerimin hepsini bititdi nerdeyse rnek vereyim tam gunde 7 8 kez makyaj yapiliyo . Siliniyo 100 lu pamuk 3 gunde bitti . Iki kere masle yapiluyo sonra . Banyoyu iyle les gibi birakip cikiyo saclarini tariyo yere goruyosun dusuyo yeni supurdum mubarek cabim saclarin dojulmus basmayalim diyorum almiyo . Ergen ama yarin obur gun ele karisacak boylr futursuz davranmak gibi bi luksu yok
Banyodakileri demi toplayim .?Yediğini içtiğini sayma sayıcaksan alma evine
Makyaj konusuna gelince hepsini topla kaldır biyere sorduğunda başkasının malzemelerini kullanmaması gerektiğini kişisel olduğunu, hijyenik olmadığını söyle
Yatakodanı kitleyebiliesin misafir diye kedi gibi herşeyi dolaşamaz.
Arkasını toplama o toplasın, ailesinide söyle zaptedemiyorum bitti!
Eşinle küs bile olsan bunu neden kıza yansıtıyosunuz? Siz küsün yine ama siz bilin başkası değil
Misafir gelecek diye gece uyumayip sabaha kadar hazirlik yaparim yedirip icirmeyi cok severim misafirin yedigi ictigi lafi yapilmaz dedigim gibi . Hic gormedigim için böyle yapani sinrim bozuldu rahatnetsin diye herseyi yapıp oflayip puflamasi yemek yaptirip yememesi . Lafim buna .yanlis cümle kurmuşum ayri.Bu konuda haklisin makyaj malzemelerini maskeni kaldir yerlere doktugu saci kaldirmasini soyle benim size verdigim tepki insanlarin yemeleriyle ilgili yorumdu
Banyodakileri demi toplayim .?
Ayip olmazmi ?
Birde esim onun yaninda tartisti onada gün doğdu gibi oldu demekki abisinin korkusundan iyi davraniyomus bana diye düşünmeye başladım. Yaşıtım gibi davraniyorum hep demek ki biraz otoriter olmak gerekiyor cok yuz verince kullaniliyosum
Bu atarin onda birini kiza yapsaydiniz simdiye evine donmustu kiz.
Tamam canım söylediğin gibi yapicam cok sağolbdn nerede nevar nerden bileyim:)
Makyaj malzemelerini topla hepsini
Şampuan kalsın banyoda sadece
Sen izin vermesen o o evde kalamaz abisinddn neyin yüzünü bulucak ?
Sen oteldeki hizmetçi değilsin ki
Bence sen eşinede surat yap kızada herkes yaymış kendini biraz toplasınlar
Ben size hak verdim. 18 yaş küçük mü? 8 yaş bile izinsiz başkalarının eşyalarının alınamayacağını bilmeli. 18 yaş koca kız. Misafir iş yapmak zorunda değil desek de sehpa koymak/kaldırmak, sofra kurmaya/kaldırmaya yardım etmek gibi şeyler yapmalı yatılı misafir bence. Yemeğe içmeye konuşmak değil bu ya, cimrilik değil. Var biliyorum bu tipleri, gider gelir buz dolabını açarlar. Öz kardeşimin evinde bile yapmam bunu, dolapta bir şey görsem canım çekse alabilir miyim gözüm kaydı falan derim utana utana. Ailem de dahil kimsenin şahsi eşyasını kullanabilir miyim demeden almam. Kazık kadar kızı çocuklaştırıp mazur görmeye gerek yok.
Hayir arkadas degil . Kırıldığımı söyledim bu durumdan rahatsiz olmak en dogal hakkim diye düşünüyorum valla derdim o olsaydi esimin bütün sulalesiyle görüşmez . Bende kalanin suratina dahi bakmazdimSanirim derdiniz anlasildi. Esinzin eski kiz arkadaslariyla belki arkadastir sizi ilgilendirmezki konusmasi. Bir de ciddi ciddi demissiniz konusma diye. O simdi ergen inadina daha cok konusur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?