Görümce sorunsalı

Neredeyse bebekle oynar diycekler kocaman kız !
Cok şükür ki ego tatmini yaomadan beni anlayan birileri var . Kesinlikle katılıyorum evlendirsek geri gelmeyecek yaşta. Herşeyi benden çok biliyo . Ama ergenliğine vermeliymisim gelince konusucam

Cok şükür ki ego tatmini yaomadan beni anlayan birileri var . Kesinlikle katılıyorum evlendirsek geri gelmeyecek yaşta. Herşeyi benden çok biliyo . Ama ergenliğine vermeliymisim gelince konusucam
bi konu açmışsınız. gelmiş uğraşmış okumuş yorum yapmışız. sırf sizi haksız bulduk diye ego mu tatmin ediyor olduk?
evlendirsek geri gelmeyecek yaşta ne demek ayrıca?

bi konu açmışsınız. gelmiş uğraşmış okumuş yorum yapmışız. sırf sizi haksız bulduk diye ego mu tatmin ediyor olduk?
evlendirsek geri gelmeyecek yaşta ne demek ayrıca?
Haksiz bulmak ayri birsey hanimefendi .
Tesekkur ederim zaman ayırdığınız için. Ithamlara bakarsaniz anlarsınız ne demek istedigimi . Iyo niyetli degilsinz herseyi laf etmissiniz vs ben burada konu acarim hic bir zamanda bu kizdan rahatsizlik duymadim demekki artik sinirini asmis ki akil istemistim beni yargilayin diye konu acmadim , kaldiki yargilanabilirim , anlatmak istedigim anlasildigi surece . Evlendirsek geri gelmez demek istiyorum herseyin farkinda çocukluğa da ergenlige de vurmaya gerek yok .

Mune konuyu kapatırmisin rica etsem ne cok yargilamaya merakli insanlar varmış anlamiyorum . Bunaltti diye konu actm ne kotu niyetliligim kaldi ne insanligim . Anlatamadim kendimi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…