Görümce sorunsalı

pembekurk33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
58
40
3
Merhaba arkadaşlar. Eski görümcem sürekli instagram hesabımı stalklıyor, storylerimi izliyor ve görmediğimi zannederek profilimi engelliyor. Aradan birkaç gün geçiyor tekrar engelimi kaldırıyor beni umursamadığını söylesede deli gibi ne yaptığımı takip ediyor. Ben hiçbir şey yapmıyorum bu onun kendi sorunu gizli gizli takip etmesi onun hayranlığıdır diyip geçiyorum. Bazende direkt engellesem hiç bakamasa mı diyorum ama bu sefer onu umursadığımı zannedebilir. Siz olsanız ne yapardınız? İzlemeye devam etsin mi

Merak ediyorsa bakıyordur.. Rahatsız oluyorsanız hesabınızı gizleyin engellerseniz başka hesaptan tekrar bakar zor değil.

Eski esiniz de izliyor mu

Malesef olaylı bitti. Çok büyük konuşan biriydi kendisi. Bu yüzden merak etmesi garip. Nefret ettiğini söylediği birini merak etmesi enterasan

İnsanlar hiç tanımadıklarını bile merak edip bakıyorlar.

Eskiden akraba olduğumuz birimin hayatını merak edip dayanamayıp bakmak normal bence.

İnsanlar hiç tanımadıklarını bile merak edip bakıyorlar.

Eskiden akraba olduğumuz birimin hayatını merak edip dayanamayıp bakmak normal bence.
Elbette öyle fakat yaklaşık 6 ay önce nişan attık. Olaylı bitti. Bu yüzden bakmasını normal bulmuyorum ruh hastası biriydi.

Surekli engelleyip, engeli kaldirdigini farkedebildiginize gore siz de onu stalkliyorsunuz sanirim. Zaten umursuyorsunuz gibi duruyor, gelip konu bile acmissiniz. E engelleyin madem
Bunu fark edebilmek için stalklamaya gerek yok ki:) storylerimde açık ve net ismini görüp ardından engellendiğimi fark etmek basit bir olay. Aynı karşılığı verip vermeme konusunda kararsız kaldım bu yüzden konu açtım her fikire ve eleştiriye açığım

Profiliniz dışarıya açık herhalde ki engelleyip kaldırıp tekrar engelleyebiliyor. Profilinizi kapalı yapın böylece izleyemez siz de onu takip ettiğinizi çaktırmamış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…