- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.303
- 78
- Konu Sahibi pembekurk33
-
Bakip direkt engelliyorsa, göremezsiniz. Gördüğünüze göre siz de sıkı takip ediyorsunuz. Engelleyince izleyenler kısmında adı çıkmaz kiBunu fark edebilmek için stalklamaya gerek yok ki:) storylerimde açık ve net ismini görüp ardından engellendiğimi fark etmek basit bir olay. Aynı karşılığı verip vermeme konusunda kararsız kaldım bu yüzden konu açtım her fikire ve eleştiriye açığım
Merhaba arkadaşlar. Eski görümcem sürekli instagram hesabımı stalklıyor, storylerimi izliyor ve görmediğimi zannederek profilimi engelliyor. Aradan birkaç gün geçiyor tekrar engelimi kaldırıyorbeni umursamadığını söylesede deli gibi ne yaptığımı takip ediyor. Ben hiçbir şey yapmıyorum bu onun kendi sorunu gizli gizli takip etmesi onun hayranlığıdır diyip geçiyorum. Bazende direkt engellesem hiç bakamasa mı diyorum ama bu sefer onu umursadığımı zannedebilir. Siz olsanız ne yapardınız? İzlemeye devam etsin mi
Üzerinden 48 saat sonra izleyenleri göremiyorsunuz. Kendisi 24 saat sonra göremeyeceğimi zannederek engelimi kaldırıyor bu yüzden o listede ismini görebiliyorum.Bakip direkt engelliyorsa, göremezsiniz. Gördüğünüze göre siz de sıkı takip ediyorsunuz. Engelleyince izleyenler kısmında adı çıkmaz ki
Silin gitsin.Merhaba arkadaşlar. Eski görümcem sürekli instagram hesabımı stalklıyor, storylerimi izliyor ve görmediğimi zannederek profilimi engelliyor. Aradan birkaç gün geçiyor tekrar engelimi kaldırıyorbeni umursamadığını söylesede deli gibi ne yaptığımı takip ediyor. Ben hiçbir şey yapmıyorum bu onun kendi sorunu gizli gizli takip etmesi onun hayranlığıdır diyip geçiyorum. Bazende direkt engellesem hiç bakamasa mı diyorum ama bu sefer onu umursadığımı zannedebilir. Siz olsanız ne yapardınız? İzlemeye devam etsin mi
Sizin de ondan aşağı kalır bir yanınız yok.deli gibi ne yaptığımı takip ediyor.
Eski gorumce olduguna gore bosanmissiniz herhalde ama gorumce dert kalmis. Aynen siza hayran bence. Benim bile hayran olasim geldi.
Engelledigini nasıl goruyosunuzMerhaba arkadaşlar. Eski görümcem sürekli instagram hesabımı stalklıyor, storylerimi izliyor ve görmediğimi zannederek profilimi engelliyor. Aradan birkaç gün geçiyor tekrar engelimi kaldırıyorbeni umursamadığını söylesede deli gibi ne yaptığımı takip ediyor. Ben hiçbir şey yapmıyorum bu onun kendi sorunu gizli gizli takip etmesi onun hayranlığıdır diyip geçiyorum. Bazende direkt engellesem hiç bakamasa mı diyorum ama bu sefer onu umursadığımı zannedebilir. Siz olsanız ne yapardınız? İzlemeye devam etsin mi
Tam şunu yazacaktım, bana da öyle geldi okuyuncaSurekli engelleyip, engeli kaldirdigini farkedebildiginize gore siz de onu stalkliyorsunuz sanirim. Zaten umursuyorsunuz gibi duruyor, gelip konu bile acmissiniz. E engelleyin madem
Bence bırakın izlemeye devam etsinMerhaba arkadaşlar. Eski görümcem sürekli instagram hesabımı stalklıyor, storylerimi izliyor ve görmediğimi zannederek profilimi engelliyor. Aradan birkaç gün geçiyor tekrar engelimi kaldırıyorbeni umursamadığını söylesede deli gibi ne yaptığımı takip ediyor. Ben hiçbir şey yapmıyorum bu onun kendi sorunu gizli gizli takip etmesi onun hayranlığıdır diyip geçiyorum. Bazende direkt engellesem hiç bakamasa mı diyorum ama bu sefer onu umursadığımı zannedebilir. Siz olsanız ne yapardınız? İzlemeye devam etsin mi
Yeni ilişkisi olan biri eski nişanlısın stalklamaz mı ? Bence eski nişanlınız bakıyor olabilir sizin de yeni ilişkiniz var mı diye merak ediyor olabilir.İmkansız kendisinin yeni bir ilişkisi var:)
Yeni ilişkisi olan biri eski nişanlısın stalklamaz mı ? Bence eski nişanlınız bakıyor olabilir sizin de yeni ilişkiniz var mı diye merak ediyor olabilir.
Ayrıca eski görümcede nefret ettiği birinin durumunu merak edebilir.Kardeşimden daha iyisini bulacak mı bakayım diyordur belki bilemeyiz.Bence en iyisi siz herkesi engelleyin ki.Bu mesele gerçekten tamamen bitmiş olsun.
Evet mesela hesabını gizleyince listenizde olmayan hiç kimse sizin hikayelerinizi göremez.Engellemeden önce bence de kesinlikle hesabı gizliye alın.Meraktan çatlasınlarHesabini gizle goremesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?