- 23 Haziran 2024
- 15
- -2
- 1
- Konu Sahibi derman bacak
-
Ayda 1 kere git, hiiiiç sallama. Beni istemeyeni ben hiç istemem boşverMerhaba hanımlar bir derdim var ve yardımınıza ihtiyacım var nasıl davranacağımı bilmiyorum .
Ben eşimle 1. Yıllık evliyim 6 sene de sevgililik dönemimiz oldu . Eşimin ailesi beni istemediler annemle babam ayrı oldukları ve annemle görüşmediğim için (küçükken bizi bıraktı) istemediler eşimin çabalaması sonucu evlendik . Ben eşimin ailesine evlendiğinizden beri saygı duydum görümcemin laf sokmalarını alttan aldım eşim 4 kardeş ve evin en küçüğü diğerleri bekar eşim evlendikten sonra onlarda da evlenme merakı başladı sürekli bizi kıskanmaları oldu eşimle gezmeye bi yere gidemezdik hemen kavga çıkarıp laf ederlerdi yada onlarda peşimize takılırlardı görümcem sürekli laf sokup görmezden geliyor beni sürekli suratı asık doğru düzgün sohbet etmiyo benimle genel yapısı öyle diye düşünmüştüm fakat başkalarına davranış şekline baktığımda aslında öyle olmadığını bana öyle davrandığını farkettim. Evim kayınvalidemlere yakın ve haftada 2 gün gidiyoruz bu yüzden ekstra telefonla arayıp sormuyorum neden telefonla arayıp sormuyorum diye sürekli laf ediyorlar ben telefonla konuşmayı sevmiyorum hem ztn haftada 2 gün geliyorum ekstra neden arim ki görümcem sevgilisinin ailesiyle aileleri tanıştırdı (sadece bayanları) ama beni çağırmadı bahane olarakta onu aramadığım için olduğunu söyledi sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım
Merhaba hanımlar bir derdim var ve yardımınıza ihtiyacım var nasıl davranacağımı bilmiyorum .
Ben eşimle 1. Yıllık evliyim 6 sene de sevgililik dönemimiz oldu . Eşimin ailesi beni istemediler annemle babam ayrı oldukları ve annemle görüşmediğim için (küçükken bizi bıraktı) istemediler eşimin çabalaması sonucu evlendik . Ben eşimin ailesine evlendiğinizden beri saygı duydum görümcemin laf sokmalarını alttan aldım eşim 4 kardeş ve evin en küçüğü diğerleri bekar eşim evlendikten sonra onlarda da evlenme merakı başladı sürekli bizi kıskanmaları oldu eşimle gezmeye bi yere gidemezdik hemen kavga çıkarıp laf ederlerdi yada onlarda peşimize takılırlardı görümcem sürekli laf sokup görmezden geliyor beni sürekli suratı asık doğru düzgün sohbet etmiyo benimle genel yapısı öyle diye düşünmüştüm fakat başkalarına davranış şekline baktığımda aslında öyle olmadığını bana öyle davrandığını farkettim. Evim kayınvalidemlere yakın ve haftada 2 gün gidiyoruz bu yüzden ekstra telefonla arayıp sormuyorum neden telefonla arayıp sormuyorum diye sürekli laf ediyorlar ben telefonla konuşmayı sevmiyorum hem ztn haftada 2 gün geliyorum ekstra neden arim ki görümcem sevgilisinin ailesiyle aileleri tanıştırdı (sadece bayanları) ama beni çağırmadı bahane olarakta onu aramadığım için olduğunu söyledi sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım
Ben eşimle 1. Yıllık evliyim 6 sene de sevgililik dönemimiz oldu .
Siz 26 yaşındaymışsınız. Eşiniz de sizinle aynı yaşta olsa, bu görümcelerinizin 26 yaşından büyük olduğunu gösterir. Siz 25 yaşında neden evlendiniz o zaman ? Neden eşinizin kardeşlerinin evlenme isteği, evlenme merakı oluyor ?eşim 4 kardeş ve evin en küçüğü diğerleri bekar eşim evlendikten sonra onlarda da evlenme merakı başladı
Anaaamm görümcenin de deve kinlisi hiç çekilmiyor. Haftada 1 e indir sonra 15 günde 1 ayda 2 sonra 1 derken böyle böyle azalt görüşme işini.Merhaba hanımlar bir derdim var ve yardımınıza ihtiyacım var nasıl davranacağımı bilmiyorum .
Çok haklısın araya mesafe koymak istiyorum bazen haftada iki gün gidiyorum aslında çok bile gitmediğimde bu sefer kaynanam kayınpederim surat yapıyo aynı evdekiler birbirlerini dolduruyorlar aslında kayınpederimle kaynım çok iyiler ama görümcemin dolduruşuna geliyorlar çekirdek aileden ilk ayrılan eşim olduğu için sürekli bişeyler arama derdindeler haftada iki gün gitmem yeterli değil mi ztn ekstra bide arayıp sormam lazımmış kendileriniSana pas vermeyene sen de verme. Sen kimseden daha az değerli değilsin. Sende kendini geri çek kimsenin psokolij problemleriyle uğraşmak zorunda değilsin. Kocanı kendi tarafında tut sakın kocanla aranı bozma yanında görümcene vs sallama.. sana surat mı asıyor kabalık mı yapıyor sende surat as sende muhatap olma.. sen onlarla evlenmedin sonuçta. Net bi duruşun olsun. Seni ailenden dolayı istemeyen insanlara karşı zaten onlardan önce senin tavırlı olman gerekir bu gerçeği de aklından çıkarma !!!!
Çok haklısın araya mesafe koymak istiyorum bazen haftada iki gün gidiyorum aslında çok bile gitmediğimde bu sefer kaynanam kayınpederim surat yapıyo aynı evdekiler birbirlerini dolduruyorlar aslında kayınpederimle kaynım çok iyiler ama görümcemin dolduruşuna geliyorlar çekirdek aileden ilk ayrılan eşim olduğu için sürekli bişeyler arama derdindeler haftada iki gün gitmem yeterli değil mi ztn ekstra bide arayıp sormam lazımmışSana pas vermeyene sen de verme. Sen kimseden daha az değerli değilsin. Sende kendini geri çek kimsenin psokolij problemleriyle uğraşmak zorunda değilsin. Kocanı kendi tarafında tut sakın kocanla aranı bozma yanında görümcene vs sallama.. sana surat mı asıyor kabalık mı yapıyor sende surat as sende muhatap olma.. sen onlarla evlenmedin sonuçta. Net bi duruşun olsun. Seni ailenden dolayı istemeyen insanlara karşı zaten onlardan önce senin tavırlı olman gerekir bu gerçeği de aklından çıkarma !!!!
şöyle söylim 33-34 yaşlarındalar bu zamana kadar hiç evlenme planları yokmuş her isteyeni geri gönderiyorlarmış ailesi evlenin artık dediğinde bile sinirleniyorlarmış. Biz evlendikten bi kaç ay sonra onlarda biranda evlenmek istemeye başladılarSiz 26 yaşındaymışsınız. Eşiniz de sizinle aynı yaşta olsa, bu görümcelerinizin 26 yaşından büyük olduğunu gösterir. Siz 25 yaşında neden evlendiniz o zaman ? Neden eşinizin kardeşlerinin evlenme isteği, evlenme merakı oluyor ?
Başka şehire gelin geldim burada tanıdığım kimse yok çevrede edinemedim evlenince işten de çıktım aynı zamanda okuyordum okulumda bitti yani kısacası evdeyim gitmediğimde evde ne işin var sanki deyip duruyorlar kayınpederimle kaynım çok iyiler bu sefer onları da dolduruyolarAyda 1 kere git, hiiiiç sallama. Beni istemeyeni ben hiç istemem boşver
Çok haklısın bu olaydan sonra daha bir araya gelmedik aslında bu yaptığını yüzüne vurmak istiyorum sonra da aman boşver ne uğraşıcam diyorum bi kaç gün sonra eşimin ailesiyle beraber köye gidicez ama ben bu olandan sonra gitmek hiç istemiyorım gitmesem nolurSizi çağırmayanı sizden bazen görmezden gelin görmezden gelin ki kendilerini büyük bir nimet gibi görmesinler bu her kim olursa olsun aman üzülür aman kırılır aramızda problem olur diye düşünmeyin , kim ne düşünürse düşünsün kimse sizin benliğinizden değerli değil , sizi sevip sayan yanında ister zaten
haklısın ama Boşver uyma onlara ne konuştuklarını bilmiyorlar duymazdan gel diyo bende duymazdan geliyordum ztn ama son yaptığı somut olayda açıkça bir probleminin olduğunu anladım yeter artık dedim eşime eşimde bana hak veriyo ztn bi kaç gün sonra kocamın ailesiyle köye gidecez bende bu olaydan sonra gitmek istemiyorumOğullarına çok kıymet verseler ,kadinlar arasındaki tanışmaya seni de cagirirlardi.
Sana laf soktuklarinda eşinin tepkisi ne oluyor?
Doğrusun aslında ama başka şehire gelin geldim ve burada tanıdığım yok henüz çevre edinemedim evlenince işten de ayrıldım okulumda bitti evdeyim yani gitmediğimde hayırdır evde ne işin var sanki diyorlarAnaaamm görümcenin de deve kinlisi hiç çekilmiyor. Haftada 1 e indir sonra 15 günde 1 ayda 2 sonra 1 derken böyle böyle azalt görüşme işini.
Herkesin çağrılıp sadece benim çağrılmamam normal mi sizce ?Abovv küçük kardeşleri evlendi diye diğer üç kardeş de sizi kıskandığı için evlenmek mi istedi?
Anlayabileceğim kafa yapısı değil bu onun için hiç öyle olduğuna ihtimal vermiyorum.
Görümce de sizi sevgilisinin ailesi ile istediği zaman tanıştırır ben de görümcemin sevgilisinin ailesi ile düğünde tanıştım. Eltimin ailesi ile de düğünde tanıştım ne var yani niye benle tanıştırsınlar illa denk gelmiyorsa niye çağırsınlar beni. Hiç sevmem öyle ortamları ben belki ondan anlamadım.
Siz niye üstünüze alındınız ki bu kadar.
Her şey sizin etrafınızda dönmüyor ki
Aman gorumcenizi niye takıyorsunuz Allah aşkına. Surat asarsa assın. Neden surat ediyor diye düşünüp vaktinizi harcamayın bile. Siz evliliginize eşinize yönelin. Mıç mıç eş ailesiyle koloni halinde olmaktansa eşinizle ayrı plan yapın,kendinize yatırım yapın. Gorumcenizin sevgilisinin ailesindeki kadınlar size cok mu gerekli tanışmayinca ne kaybettiniz bence sevinin bile. Mesafeli olun işte daha ne. Kendi değerinizi belli edin. Görümce yok niye surat ediyor yok sevgilisinin ailesindeki kadınlarla beni neden tanistirmadi diyeceginiz yere,öyle basit ortama giremem diye düşününMerhaba hanımlar bir derdim var ve yardımınıza ihtiyacım var nasıl davranacağımı bilmiyorum .
Kursa yazıl, işe geri gir. Bunlar ve entrikalar seni kanser eder gide gele. Kafanı dağıtBaşka şehire gelin geldim burada tanıdığım kimse yok çevrede edinemedim evlenince işten de çıktım aynı zamanda okuyordum okulumda bitti yani kısacası evdeyim gitmediğimde evde ne işin var sanki deyip duruyorlar kayınpederimle kaynım çok iyiler bu sefer onları da dolduruyolar
Bu ne olgunluktur ya maşallah gerçekten takdir ettim sizi beni çağırmasalar bozulurdum kesin çok üzülürdümAbovv küçük kardeşleri evlendi diye diğer üç kardeş de sizi kıskandığı için evlenmek mi istedi?
Anlayabileceğim kafa yapısı değil bu onun için hiç öyle olduğuna ihtimal vermiyorum.
Görümce de sizi sevgilisinin ailesi ile istediği zaman tanıştırır ben de görümcemin sevgilisinin ailesi ile düğünde tanıştım. Eltimin ailesi ile de düğünde tanıştım ne var yani niye benle tanıştırsınlar illa denk gelmiyorsa niye çağırsınlar beni. Hiç sevmem öyle ortamları ben belki ondan anlamadım.
Siz niye üstünüze alındınız ki bu kadar.
Her şey sizin etrafınızda dönmüyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?