Görümce taraftarları bu fesatlık değilde nedir???

aileyi attığı nemalum ki..
öyle olsa görüşmez..

babam bana "artık onlar senin ailen, biz ikinci plandayız" der..

çok doğru..haa sevgisimi yok bana asla..yada bizi sil mi demek ister bu komik olur :51:

Ozaman 'Siz artık dışardasınız benim için sadece karım ve çocuklarım 'tarzında birşeyler söylemesi atmak olmuyor:44:

eşin zaten cevap vermiş ama abartılı bi cvap vermiş bence....
görümce değilim taraftarı hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç değilim ama bana bile ilginç geldi bu cevap...

Yapmadımı sanıyorsun ben onun aılesını patavatsızlar,bos bogazlar dıye cok sustum o lohusalık gunlerımde hemde hala yaradır ıcımde cok arsızca davrandı bana aıleme bu seferde kendı annesı kardesı ablalarının babasının doldurusuyla ya esyalarını toplayıp ıs yerınde kaldıgı oldu.ben az sey yasamadım sımdı bosmuhabbetler bogazlar bırıkımlerım yuzunden yazıyorum ıste boyle

o zaman eşinin yaptığını iyi bir marifetmiş gibi yazmayacaksın,ne kadar can sıkıcı değil mi:34:

Konuyu açma sebebin ne anlamadım...bende görümcelerimle çok iyi değilim kavgalıda değilim ama benim eşim görümceme benim yanımda siz dışardasınız vb.dese inan ona çok büyük tepki veririm...eşinin yaptığı hiç doğru değil...bence senin eşinin bu yaptığı öyle hoşuna gitmişki için içine sığmamış burda konu açmışsın...

eşime kardeşi ee abi nasılsın ? diyecek ,eşimde ona eşim var çocuğum var gayet mutluyum diyecek ,ne saçma cevap bu ,iyiyim canım sen nasılsın dese bi yeri mi düşerdi ,muhabbeti eşin bir tuhaf hale getirmiş ,artık siz dışardasınız lafı da hoş olmamış ,

düşün ki bir erkek kardeşin var ve sana diyori ee ablacım siz artık dışardasınız ,benim eşim var siz de kimsiniz ,nasıl hoş olmadı dimi ,o zamanda konu açardın kardeşim bizden soğudu ,çirkef gelin kardeşimi bizden kopardı diye ..

anlayamıyorum arkadaş ,güzel güzel geçinmek varken nedir bu fesatlık ,laf sokmalar ,kocayı kendi safına çekmeler ,eşiniz ağaç kovuğundan çıkmadı unutmayın bunu ..

Ozaman 'Siz artık dışardasınız benim için sadece karım ve çocuklarım 'tarzında birşeyler söylemesi atmak olmuyor:44:

kendince ailesini karısını,cocugunu korumaya calısmasının neyı kotu bu bır bırıkmın sonucudur cunku cok mudalecı , bencıl patavatsız ınsanlar.kımsede annesını,kardesını ablasını atmamıstır hele de onların yaptıklarına ragmen yıne de atmamıstır atmaz da

atmak olmuyor canım,annesiyle kardeşinin ağzının payını vermek oluyor herhalde:27:

kendince ailesini karısını,cocugunu korumaya calısmasının neyı kotu bu bır bırıkmın sonucudur cunku cok mudalecı , bencıl patavatsız ınsanlar.kımsede annesını,kardesını ablasını atmamıstır hele de onların yaptıklarına ragmen yıne de atmamıstır atmaz da

Kusura bakmayın ama biz sorunlarınızın ne olduğunu bilemeyiz.:26:.Ben anlattığınız bir içerik görmedim:44:İlk sayfada yazdığınız mesaja istinaden yorum yapıyoruz..:ssz:.Sizde daha açık olun ozaman:31:

eşime kardeşi ee abi nasılsın ? diyecek ,eşimde ona eşim var çocuğum var gayet mutluyum diyecek ,ne saçma cevap bu ,iyiyim canım sen nasılsın dese bi yeri mi düşerdi ,muhabbeti eşin bir tuhaf hale getirmiş ,artık siz dışardasınız lafı da hoş olmamış ,

düşün ki bir erkek kardeşin var ve sana diyori ee ablacım siz artık dışardasınız ,benim eşim var siz de kimsiniz ,nasıl hoş olmadı dimi ,o zamanda konu açardın kardeşim bizden soğudu ,çirkef gelin kardeşimi bizden kopardı diye ..

anlayamıyorum arkadaş ,güzel güzel geçinmek varken nedir bu fesatlık ,laf sokmalar ,kocayı kendi safına çekmeler ,eşiniz ağaç kovuğundan çıkmadı unutmayın bunu ..

eşim agac kavugundan cıkmadıysa ben gelınlıgımı kendım alırken esyalarımı alırken , kocamın oncekı vergı borcları bırıkmıs kapıma dayanılırken ben cocugumun asısını bıle karttan oderken,gerıde zerre kadar bırıkımımız kalmamısken,bır ekmek paramızın olmadıgı zamanlar olmusken nerde bu zor gun dostu kardesler aıle dıger abısıne gelınce yok yok dedıklerı paracıklarını cıkardı o masum dedıgınızanne baba bız zorsdayken anama muhtac olmusken ben nerdeler

eşim agac kavugundan cıkmadıysa ben gelınlıgımı kendım alırken esyalarımı alırken , kocamın oncekı vergı borcları bırıkmıs kapıma dayanılırken ben cocugumun asısını bıle karttan oderken,gerıde zerre kadar bırıkımımız kalmamısken,bır ekmek paramızın olmadıgı zamanlar olmusken nerde bu zor gun dostu kardesler aıle dıger abısıne gelınce yok yok dedıklerı paracıklarını cıkardı o masum dedıgınızanne baba bız zorsdayken anama muhtac olmusken ben nerdeler

bunların cevabını eşinde arasan:34:

birincisi insanların konuşmalarından dolayı onları yargılayamazsınız. yani kimseden izin almak durumunda değil konuşurken. kaldı kş abisiyle arasına nasıl bir diyalog var. aralarındaki yakınlıktan kaynaklanan şaka da olabilir;olmayabilir de. çok da yanlış değil yani dedikleri kızın. tamam herkes evleniyor eşi,çocuğu oluyor ama anne, kardeş gibi kavramları birden yabancılaştırmıyor. yani sitem dahi etmiş olsa bence haklı. sen adaleti savunuyosan madem araya girip toplasaydın, " abin şaka yapıyor" gibisinden. sen de aşık atmışsın aslında sessiz kalarak.

şu mantığı anlamam mümkün değil ayrı bir konu gerçi de siz evlenirken eşyaları ,gelinliği falan alacaklarına söz verip almadılar mı ,yanlış anlamayın sadece size değil genelleme yapıyorum biz evlenirken şunu yapmadılar bunu yapmadılar ,kimse yapmak zorunda değil ki eğer eşinin kendi durumu yoksa bunu bilerek evleniyor olmalısınız.Sonra kalkıp bana şunu almadılardı bunu almadılardı demek ne kadar doğru.Bu yüzden kinlenmek falan çok saçma geliyor.

Görümce taraftarı değilim ama genede cevap vereceğim...

Görümcen gayet normal bi soru sorup halini hatrını sormuş eşine.

Abes olan eşinin yanıtı."Eşim var çocuğum var vs".

Seni göklere çıkarırken ailesini yere indirmesi de abes.

Hepsi abes.

Ya şimdi biz yorumumuzu ilk mesaja göre yapıyoruz.

Bu mesajı okuduğumda da acaba diyorum...

Eşinle ailesi arasındaki ilişkiyi bilmiyorum.İlk mesajından da çıkarmam mümkün değil zaten.

Sorunlarını açık açık yazsaydın belki yorumlar daha farklı olurdu.

ben görümceyim. benim abim dese çok kırılırım şahsen. ama şaşırmam benim abimde der yani deme kapasitesi yüksek.
evlenip bir aile olmak anne, baba kardeşi silip hiçe saymak değildir ki. aradaki dengeyi kurmak gerek.
herkesin hayatta yeri farklı, eş farklı, ana farklı vs.

buraya gelip ahkam kesiyoruz..

eşimiz bizi ön plana koysa, içten içe bizimde egomuzum tavan yapacağı garanti.. :51:

buradaki okuduğum konulardaki düşüncelere nazaran söylüyorum tabii :ssz:

sonuç itibari ile eşinin ailesini yoksaydığını ve önemsemediğini sanmıyorum..doğru mu konu sahibesi arkadaşım??

herkez meleke değil elbette.. :ssz:

Back
X