- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
Bu alinganliga zaten bide cagirmasaydi neler olurdu Allah'ım böyle gorumceler düşman başınaE çağırdım yazmış ya konu sahibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu alinganliga zaten bide cagirmasaydi neler olurdu Allah'ım böyle gorumceler düşman başınaE çağırdım yazmış ya konu sahibi.
Bu alinganliga zaten bide cagirmasaydi neler olurdu Allah'ım böyle gorumceler düşman başına
Kendi yazdı zaten konuda. Konuyu okuduysanız görmüş olursunuz ama siz de okumadan yapıştırmışsınız yargıyı.Sizin yorumlarınız her konuda muhallefet olmak inanın. Bunu çok gördüm. Çağırdığını nerden biliyorsunuz acaba
Yanlış düşünüyor olsam böyle ifade etmezdim:)
Bilinçli bir kadınım, kanamam için kendim önlemimi aldım mesela, kimsenin bez bağlamasını beklemeden kilot bezlerden kendim edindim rahatlıkla işimi görebilmek için.
Yine bilinçli bir insan olarak hastane prosedürünü son dk sancım gelinceye bırakmadım, o ana kadar her şeyim programlıydı, doğum bu.
Başınıza her şey gelebilir.
Şimdi konu sahibi doğurdu diye kimseye istediği cürrette git gel yaptıramaz, yanında kimi istiyorsa onunla gider, istemiyorsa da çağırmaz.
Bu rahatlığı ben anlamıyorum, sen doğuracaksın diye herkese naz niyaz, sen git öbürü gel, böyle ettim yok lohusayım...
Ne münasebet ya, ne hakla.
Sizin düşüncesiz olmasının bedelini başkasına ödetemezsiniz.
Pandemiden dolayi 1 kisi refakatci alabilir demisler herhalde. Konu sahibi de ablasini tercih etmis. Bunda darilacak bir sey yok kiYaşamadan biliyor muydunuz böyle olacak diye, onu soruyorum:)
Öyle her doğumda bu gibi zorluklar yaşanmıyor, görümceyi yollamanın bahanesi onlar.
Hem gel yardım et kal deyip hem de seninle rahat olamam nedir ya, ayıp valla ayıp.
Ölümden dönmüş bebeği hastanede olan bir kadın görümcenin derdine düşmüş evime gelse napayım vs soruyor. Allah sana akıl fikir versinDoğum yapmak için hastaneye gttm acile sancım çoktu kendi ablam ve görümcemi çağırdım refakatçı olarak beraber paslaşarak kalırlar diye düşğndüm odaya çıkarken hastane yönetimi tek refakstçı ve değişim olmuyor dedi bnde bu durumda doğal olarak ablamı seçtim sancı sürecinde yarı çıplak oluyosun afrdersinz ablam altımdan aldı kaç defa üzerine kustum banyo yaptrdı bu durumda görümcmden çekinirdiö normal olarak o da küstü ablamn arkadaşına bin bir türlü şaflar o hsldeykn bile mesaj attm sbla gönül koyma üzülme diye bna seni tanımıyorum bundan sonra yaxdı doğumdan sonra eve geldim nir kere kapımı açmadı doğum çok zordu ölümden döndüm bebek hala hastanede bni görmeye gelmiyo hastaneye gitmiş bebeği görmek için göstermemişler bundan sonra evime gelirse kabul etmeliyi miyim
sanırım dogum ve lohusa durumunuzdan saglıklı dusunemıyorsunuzDoğum yapmak için hastaneye gttm acile sancım çoktu kendi ablam ve görümcemi çağırdım refakatçı olarak beraber paslaşarak kalırlar diye düşğndüm odaya çıkarken hastane yönetimi tek refakstçı ve değişim olmuyor dedi bnde bu durumda doğal olarak ablamı seçtim sancı sürecinde yarı çıplak oluyosun afrdersinz ablam altımdan aldı kaç defa üzerine kustum banyo yaptrdı bu durumda görümcmden çekinirdiö normal olarak o da küstü ablamn arkadaşına bin bir türlü şaflar o hsldeykn bile mesaj attm sbla gönül koyma üzülme diye bna seni tanımıyorum bundan sonra yaxdı doğumdan sonra eve geldim nir kere kapımı açmadı doğum çok zordu ölümden döndüm bebek hala hastanede bni görmeye gelmiyo hastaneye gitmiş bebeği görmek için göstermemişler bundan sonra evime gelirse kabul etmeliyi miyim
Görümcemi günahım kadar sevmemBiran sizi konu sahibinin görümcesi zannettim .
Çünkü aramadı sormadı diyor. Hala kendini düşünüyor yani. Kapımı çalmadı demek bir ihtiyacın var mı bile demedi demek. Yardım bekliyor gibi geldi bana.Ölümden dönmüş bebeği hastanede olan bir kadın görümcenin derdine düşmüş evime gelse napayım vs soruyor. Allah sana akıl fikir versin
İyi de bu kadar büyüten konu sahibi. Asıl abes olan ölümden döndüm ve bebeğim hastanede diyen insanın buraya görümcem kapımı çalmadı diye konu açması değil mi? Bebeğim hastanede dua edin dese anlarım ama şu an görümceyi dert ediyor ve konu açıyor. Haliyle olan olmuş demeyecek kimse. Sen de hatalısın diyecek ve hatalı.ikisi de hatalı.yok cagirmasaymis yok öğrenseymiş. olmamis işte, bir aksaklik olmuş. bu kadar büyütmeye gerek var mi?
Hastaneden geri dönmüşmüş. vah vah sanki uzaydan geldi de pulları döküldü atmosfere girişte.
tercih edilmemismis. el kadar bebeler bile bilir kan bağının tercih edileceğini.
görümcenin kavga edesi varmış etmiş. yalniz çok kötü bir zaman seçmiş. ben olsam bu kadar zor günümde zorluk çıkarana ne ölüme ne dirime derim. benim evlâdım, canim can derdinde. hatun naz yapıyor. az ötede oynasın
Çok mu lazım yaa aramazsa aramasın pöfffffDoğum yapmak için hastaneye gttm acile sancım çoktu kendi ablam ve görümcemi çağırdım refakatçı olarak beraber paslaşarak kalırlar diye düşğndüm odaya çıkarken hastane yönetimi tek refakstçı ve değişim olmuyor dedi bnde bu durumda doğal olarak ablamı seçtim sancı sürecinde yarı çıplak oluyosun afrdersinz ablam altımdan aldı kaç defa üzerine kustum banyo yaptrdı bu durumda görümcmden çekinirdiö normal olarak o da küstü ablamn arkadaşına bin bir türlü şaflar o hsldeykn bile mesaj attm sbla gönül koyma üzülme diye bna seni tanımıyorum bundan sonra yaxdı doğumdan sonra eve geldim nir kere kapımı açmadı doğum çok zordu ölümden döndüm bebek hala hastanede bni görmeye gelmiyo hastaneye gitmiş bebeği görmek için göstermemişler bundan sonra evime gelirse kabul etmeliyi miyim
Kesinlikle seni ve bebegi hak etmitor herkes haddini ve yerini bilsin ya bu kadar anlayissiz bir insana ihtiyacin yok hayatında anca anca problen cikarir böyle kendini begenmizlet uzak dur arama sakin bak sakin derin demişti dersin.Doğum yapmak için hastaneye gttm acile sancım çoktu kendi ablam ve görümcemi çağırdım refakatçı olarak beraber paslaşarak kalırlar diye düşğndüm odaya çıkarken hastane yönetimi tek refakstçı ve değişim olmuyor dedi bnde bu durumda doğal olarak ablamı seçtim sancı sürecinde yarı çıplak oluyosun afrdersinz ablam altımdan aldı kaç defa üzerine kustum banyo yaptrdı bu durumda görümcmden çekinirdiö normal olarak o da küstü ablamn arkadaşına bin bir türlü şaflar o hsldeykn bile mesaj attm sbla gönül koyma üzülme diye bna seni tanımıyorum bundan sonra yaxdı doğumdan sonra eve geldim nir kere kapımı açmadı doğum çok zordu ölümden döndüm bebek hala hastanede bni görmeye gelmiyo hastaneye gitmiş bebeği görmek için göstermemişler bundan sonra evime gelirse kabul etmeliyi miyim
Kendini düşünüyor kısmına katılıyorum ama kardeşi yanındaymış yardıma muhtaçlıktan değil konu sahibinin sitemi. Gayet de gelin görümce ilişkisi problemleri.. bebeğe üzüldüm zira gereksiz akraba prosedürlerinin aşırı önemsendiği samimiyetsiz aile ortamına doğdu yavrucakÇünkü aramadı sormadı diyor. Hala kendini düşünüyor yani. Kapımı çalmadı demek bir ihtiyacın var mı bile demedi demek. Yardım bekliyor gibi geldi bana.
Bezi dogum yapan herkes takiyor.Normal.dogum.yaptim bez bağlandı ve perine bölgesinde on beş dikiş oldu altında. Tabiki de ablası olmalı insanın.... Görünce anlayışlı biri olsa zaten kendi bunu söylerdi benim görümcem de doğumda ablalarn annen var biz sonra gelelim rahat edersn dedi uzak sehirdeler amaç bolusup yardım etmek keyfi degl
Neden bez baglandigini anlamadim ben. Kalkamayacak gibiysen sonda takiliyor birde sen depend aliyorsun bebek bezi gbi onu takıyorsun diye biliyorum. Neden cocuk gibi altmiz bezlenmesi gerek o kismi anlamadimYaşamadan biliyor muydunuz böyle olacak diye, onu soruyorum:)
Öyle her doğumda bu gibi zorluklar yaşanmıyor, görümceyi yollamanın bahanesi onlar.
Hem gel yardım et kal deyip hem de seninle rahat olamam nedir ya, ayıp valla ayıp.