Gorumce ve bakici sorunumuz

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.612
13.633
248
Iyi geceler herkese
Yakin zamanda konu acmistim okula baslayacagim icin kizimi ne yapayim diye.arkadaslarin tavsiyesine uyup bakici tutmaya karar verdik ben basladim arastirmaya.esimde bekar gorumcemin bakmasini istedi haftada 3 gun gelir bizde kalir dedi.bende hic anlasamasakta(kendisi her firsatta laf sokar)tamam kizim icin iyi olur dedim.ne yaptiysak bi turlu ikna olmadi butun gun evde zaten okul yada iş durumu yok.koyde oturuyorlar yani sosyallik acisindan da onu kisitlayacak bi durum yok.en onemlisi kizim masallah cok uysal sessiz bi cocuk ve 2.5 yasinda kucuk degil.ben yapamam onu getirin burda bakarim 3 gun bizde kalsin dedi(koye ozel araba disinda gidilmiyor)bizde kabul etmedik bi bakici bulduk ama korkuyorum acaba kizim alisir mi iyi biri mi diye.bi yandan da uzuluyorum 5 yildir evliyom ilk defa bisey istedik onu da kabul etmediler.bide her ortamda cok seviyoruz falan diyorlar.neyse size sorum kizimin alismasi icin ne yapabilirim ilk defa bakiciyla kalacak.sizce alisir mi
EKLEME:esimin ailesinden isteme sebebi zamaninda sen calisma cocuk bakicilarla buyumesin biz guvenmiyoruz kimseye demeleriydi.bizde ileride bisey olursa niye bizden ricada bulunmadiniz dememeleri icin soyledik.yoksa bende birinin evimde 3 gun kalmasini istemem zaten.

Son düzenleme:
İlk defa birşey istedik yapmadılar aşırı yersiz ve bencilce bir alınganlık. Görümceniz mecbur mu çocuk bakıcılığı yapmaya ve bunun için göçebe gibi üç gün orada üç gün burada yaşamaya
Ben olayi butun detaylariyla anlatmadim.kendileri surekli bizden birsey isterler yapmasan yandin eski konularim da var zaten.ben baksin demedim esim gelsin dedi ama halasi olarak en azindan birini bulana kadar gelebilirdi.bunu neresi bencillik

Ben olsam ben de istemem
Haftanin 3 gunu baskasinin evinde kalmayi
Bi de anlasamiyoruz diyorsunuz
Sevilmedigimin de farkindaysam duramazdim hele evde kimse yokken, misafir desen degil bakici desen degil
Sorun yegenine bakmasi degil ki oyle olsa evimde bakayim demezdi, bence siz de yanlis anlamayin ve hak verin

Kızınızın yanında bir süre kalarak bak bu x anne diyerek tanıtın.
Aynı süreçten bende geçeceğim ve kızımın bakıcı kişiye güven duyması için x anne olarak tanıtacağım.
bakıcıda bu hitaptan memnun olacaktır.
Kızınıza evden giderken ben şimdi işe gidiyorum akşam gelip seni yine çok seveceğim oyunlar oynayacağım diye anlatın cocuğunuz bu şekilde alışacaktır.

Bakıcı bulana kadar kreşe verseniz de çocuk sabahtan akşama kadar bir kadınla evde oturmasa... bakıcı tv açıp eline tablet verip oturur. Halbuki kreş öyle mi? Bütün gün şarkılar söyleyip oynuyor akşam da eve geldikten sonra yorgun biraz bizimle vakit geçirip uyuyakalıyor.

Kızınızın yanında bir süre kalarak bak bu x anne diyerek tanıtın.
Aynı süreçten bende geçeceğim ve kızımın bakıcı kişiye güven duyması için x anne olarak tanıtacağım.
bakıcıda bu hitaptan memnun olacaktır.
Kızınıza evden giderken ben şimdi işe gidiyorum akşam gelip seni yine çok seveceğim oyunlar oynayacağım diye anlatın cocuğunuz bu şekilde alışacaktır.
Anne demek sanki mantikli gelmedi abla demek daha dogru olur bence.kizim normalde babasiyla kalsa asla aglamaz ama yabanci biri olunca ne olur bilmiyorum

Bakıcı bulana kadar kreşe verseniz de çocuk sabahtan akşama kadar bir kadınla evde oturmasa... bakıcı tv açıp eline tablet verip oturur. Halbuki kreş öyle mi? Bütün gün şarkılar söyleyip oynuyor akşam da eve geldikten sonra yorgun biraz bizimle vakit geçirip uyuyakalıyor.
Ahh keske olsa da gondersem.var ama 4 yasa gore yani ondan buyuk olacaklar

Ben olayi butun detaylariyla anlatmadim.kendileri surekli bizden birsey isterler yapmasan yandin eski konularim da var zaten.ben baksin demedim esim gelsin dedi ama halasi olarak en azindan birini bulana kadar gelebilirdi.bunu neresi bencillik
Allahallah altı üstü halası anası değil babası değil niye sorumluluk alsın almaz almaz. Sürekli onlara birşeyler vermekten rahatsızsanız vermeyin vermiyorum deyin. Siz sesinizi çıkaramıyorsunuz diye o da mı çıkarmasın

Anne demek sanki mantikli gelmedi abla demek daha dogru olur bence.kizim normalde babasiyla kalsa asla aglamaz ama yabanci biri olunca ne olur bilmiyorum
Ben bunu güvenli bağlanma diye bir kitapta okumuştum.
İşe ne zaman başlayacaksınız zaten birlikte üçünüz bi 15 gün zaman geçirin.Kızınız sizin yanınızda tanımlamalarınızla bakıcı kişiye güven duyabilir.

Allahallah altı üstü halası anası değil babası değil niye sorumluluk alsın almaz almaz. Sürekli onlara birşeyler vermekten rahatsızsanız vermeyin vermiyorum deyin. Siz sesinizi çıkaramıyorsunuz diye o da mı çıkarmasın
Konunun sonunu okumadiniz sanirim derdimiz gorumce degil kizimin nasi alisacagi.

Back
X