İki senelik evliyim ama bir turlu esimin ailesiyle birlik olmadım çünkü onlar doğulu ben değilim diye ilk evlendigimizden beri ayrımcılık yapiyorlar 4 gorumce 4 eltim var iki elti türkü z hep bizim dedikodumuzu yapıyorlar esime karşı iyiler beni gorunce cin çarpmışa dönüyor lar resmen aslında iyi insanlar ama Bana sürekli laf sokma peşindeler beni kendileriyle kiyasliyor cvb vermekten de yoruldum çok sık görüşmüyor um aslinda bir iyiler bir kötüler onlarin yaşı benden buyuk ki ben 28 yasindayim en büyük eltim annemle yasit görünce görmemezlikten gelmeler hiç bişey yapmadim kavga dövüş yok ama neden böyle yapiyolar bi anlamadim her yere giden bi ınsan degilm düğünleri olur kına gecesine mesala giderim şehir dışındaki düğüne gidemem küçük bebegim var kendi arabamızda yok dedim yollarda sefil olamam ben derim biz gidiyosak amca dayı karısı olarak sende gelmek zorundasin diyolar hiç de zorunda degilm derim gitmem de hemen Bana tavir alırlar Bana gelip gitmezler ama hep onlar bekler millet farkı var diyorlar doğru diyolarmis eşim harix hepsiyle bu sorunu yaşıyorum sinirlerim bozuldu bunlarla bir ömür nasıl gecicek hiç bilmiyorum