Gorumce ve eltilerin fesatligi

Ortada anlattığınız bariz birşey yok bana şunu bunu yaptılar diye arada laf çarpmalar herkeste oluyor tam tersi siz onları dışlıyorsunuz bence biz türküz onlar böyle diyerek onlar da bunu algılamışlar ve mesafeli davranıyorlar siz düğüne derneğe bilmem neye gitmezseniz size nasıl davransınlar. Bir sizin mi çocuğunuz var millet çocuğuyla her yere gidiyor akraba düğününe tüm elti görümceler gidip bir siz gitmiyorsanız eşinize de göndermiyorsanız tabii ki laf söylerler hem iyi geçinmiyorum uzağım diyorsunuz hem de onlar tavır yapıyor diye laf söylüyorsunuz abartılacak bir durum yok.

Sizler doğulu olarak çok dislandiniz galiba doğulu dedim diye küfürler saymadim kotulemedim neyin kafasini yasiyorsun acaba eşim kendini çok iyi yetistirmis bulunduğu topluma ayak uydurmus he şikayet ettigim kişilerde bulunduğu yeri beğenmeyen zır cahil insanlar ne saygısızlık mis be ne demisim ben de bu kadar gucunuze gitti çünkü fark var iste cirliyosun hemen

burada sığ insan çok fazla maalesef. bir kelimenizi cımbızla çekerler ve sizin anlatmaya çalıştığınız olayın çok çok dışına çıkarlar. sorununuza gelecek olursak size nasıl davranılıyorsa siz de öyle karşılık vereceksiniz yapacak birşey yok. onlar kardeşlerine kendi memleketinden kız almak istemiş ama kardeşlerini buna ikna edememişler belli ki. düğünde cenazede yine bir araya gelin hiç görüşmemezlik yapmayın ama oturup kalkmayın samimi olmayın. eşinizle iyiyseniz gerisi teferruat.

Ne kadar boş konuşan var yahu. Sakin olun. Relax.

Konu sahibi birkaç kez belirtmiş fakat görmezden gelinmiş sanırım. KV, eltiler ve görümceler ilk defa ev ziyaretine geldiklerinde “biz eşinin hatırına geldik” demişler! Bu ne demek oluyor sizce? “Aslında seni istemiyoruz, sırf X’in hatırına buradayız” tarzında birşey.
Bana biri bu cümleyi söyleyecek ve ben dış kapının dış mandalı konumuna düşmemek için g*tlerinde dolanacağım öyle mi? Öyle bir dünya var mı ya?

Back
X