• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümce ve facebook

Aaa hatırladım seni. O konuda da görümceyi haklı bulmuştum ben.
Senin biraz sıkıntın var sanırım görümceyle ilgili. Severim ederim desen de içten içe kendine itiraf edemediğin bir durum var bence.
Inan böyle bir cevap bekliyordum :KK45:bilmem olabilirde, bana el kızısın !sen elsin! Diye milyon kez dediği ve akibetinde kocami sanki 3 yaşında çocuk seviyor gibi vicik vicik sevdiği için gıcık olmuyor degilim. Ama özünde iyi insandır :ıslık:

Bir önceki konunuza baktım. Siz içten içe gıcık oluyorsunuz görümcenize. Onu alt etme derdindeymişsiniz gibi.
Kocanıza söyleterek fotoğrafı kaldırtınca içiniz rahatlayacak gibi 'bak nasılda sildirdim' Bana böyle bir izlenim verdi bir önceki konunuz.
Çöplü fotoğraf çekmemeye özen gösterin artık. Eşiniz çekerken dikkat edin sağa sola.

Inan böyle bir cevap bekliyordum :KK45:bilmem olabilirde, bana el kızısın !sen elsin! Diye milyon kez dediği ve akibetinde kocami sanki 3 yaşında çocuk seviyor gibi vicik vicik sevdiği için gıcık olmuyor degilim. Ama özünde iyi insandır :ıslık:

Kocanız memnunsa 3 yaşında çocuk gibi sevmesinden niye rahatsız oluyorsunuz ki? Eşinizi paylaşamama durumu var galiba biraz :) El kızı demesi itici tabi zannedersem o da kardeşini paylaşamıyor arada çekişme var.

Heh, itiraflar geliyor.
Özünde iyi insan olması görümce olduğu ve ağzıyla kuş tutsa sevilmeyeceği gerçeğini değiştirmiyor. Bak kardeşini sevmesi bile dert olmuş.
Yalan mı söylüyor kadın, el kızı değil misin?

Bir önceki konunuza baktım. Siz içten içe gıcık oluyorsunuz görümcenize. Onu alt etme derdindeymişsiniz gibi.
Kocanıza söyleterek fotoğrafı kaldırtınca içiniz rahatlayacak gibi 'bak nasılda sildirdim' Bana böyle bir izlenim verdi bir önceki konunuz.
Çöplü fotoğraf çekmemeye özen gösterin artık. Eşiniz çekerken dikkat edin sağa sola.
Yok tam olarak öyle değil düsüncem. Eğer ben söylersem kırılır ama kardeşi söylerse yapar ama kırılmaz diye düsündüm. Onları naparsam yapıyım maalesef alt edemem. Feci kuvvetli aile bağları var. Eğer eşime ya ablan ya ben desem ablam der, o yüzden risk almıyorum güzel gecinmek için büyük gayret sarf ediyorum, bazen istemesemde....

Heh, itiraflar geliyor.
Özünde iyi insan olması görümce olduğu ve ağzıyla kuş tutsa sevilmeyeceği gerçeğini değiştirmiyor. Bak kardeşini sevmesi bile dert olmuş.
Yalan mı söylüyor kadın, el kızı değil misin?
Öyleyim onlarda bana el ama ben bunu hiç dile getirmiyorum. Kardeşini sevsin elbette ama bana kızım diye hitab etmesin sinir oluyorum bişey de diyemiyorum, kendi kendimi yiyorum. Bu arada amma dolmusum ha :confused:

Yok tam olarak öyle değil düsüncem. Eğer ben söylersem kırılır ama kardeşi söylerse yapar ama kırılmaz diye düsündüm. Onları naparsam yapıyım maalesef alt edemem. Feci kuvvetli aile bağları var. Eğer eşime ya ablan ya ben desem ablam der, o yüzden risk almıyorum güzel gecinmek için büyük gayret sarf ediyorum, bazen istemesemde....
Ne güzel severim aile bağını.
Ah be hepimiz el kızıyız... Doğru yani :)
Ablası o da sevsin. Sevdiğine sende sevin. Ya sevmeseydi. Sığınacak bir ailesi olmasaydı tek başına kalsaydı hayatta eşiniz daha zor olmaz mıydı? Drama girdik tamam çıkalım :)
Bende ablayım en küçüğümüz erkek hemde tek erkek. Aşırı zaafım var kardeşime. onu o Evlenincede severim, gelin de bana gıcık olur desenize. Yapacak bir şey yok. Onlar gözümüzde hala küçücük...

Kocanız memnunsa 3 yaşında çocuk gibi sevmesinden niye rahatsız oluyorsunuz ki? Eşinizi paylaşamama durumu var galiba biraz :) El kızı demesi itici tabi zannedersem o da kardeşini paylaşamıyor arada çekişme var.
Yok sevmesinden değilde ağzına yüzüne vurup sevdiği zaman rahatsız oluyor. Ben karismiyorum, naparsalar yapsınlar diyorum ama cilvenin sonunda bana bi gıcık davranmalar bi saçmalamalar filan, sahte geliyor , toplum içinde yapar genelde ozaman da ister istemez sinir oluyorum

Ne güzel severim aile bağını.
Ah be hepimiz el kızıyız... Doğru yani :)
Ablası o da sevsin. Sevdiğine sende sevin. Ya sevmeseydi. Sığınacak bir ailesi olmasaydı tek başına kalsaydı hayatta eşiniz daha zor olmaz mıydı? Drama girdik tamam çıkalım :)
Bende ablayım en küçüğümüz erkek hemde tek erkek. Aşırı zaafım var kardeşime. onu o Evlenincede severim, gelin de bana gıcık olur desenize. Yapacak bir şey yok. Onlar gözümüzde hala küçücük...
Ozaman sadece bana kalirdi :)))

Ne kadar mesafe koyarsan koy 2 saat durduk sinirlerimi ziplatmaya yetiyorlar.gicik olmaya basladiginizda hersey batiyor.size de aynisi oluyordur

Ne kadar mesafe koyarsan koy 2 saat durduk sinirlerimi ziplatmaya yetiyorlar.gicik olmaya basladiginizda hersey batiyor.size de aynisi oluyordur
Evet kesinlikle. Birde kendi yapar yapar ben tepki verince bozulur trip atar, bende pismanlik belirtisi göstermemek için umursamam kendisni. Busefer kocama daha çok simarir

çöpü geçtim; fotoğraf paylaşılmadan izin alınmalı bence. kuzenim oğlunun fotoğraflarını paylaşmıyo sosyal medyada. bende aktif biriyim ama onların fotosunu paylaşmadım.

Bende halayım.yigenimin resmini paylaştım bende yenge hanımdan izin almadim.haaa sonradan akrabalardan birini ekledim kendim rahatalsiz oldum kaldirdim.merak etmeyin kimse sizinle derdi oldugunu sanmiyorum

Armudun sapı üzümün çöpü, kendinize dert etmek için ne kadar çok bahaneler üretiyosunuz yahu? Bırakın görünsün çöp sanki herkesin evi pırıl pırıl..

Ayrıca yeğeninin resmini paylaşması için neden izin isteyecek ki?
Tuhaf...

Bende izin almazdım paylaşmak için. İnsanlar gerçekten çok kompleksli artık. Arkadaşlarım bile ay saçımın şurası bozuk çıkmış o fotoğrafı kaldır vs. Ben bugüne kadar bir kere şu resmimi kaldırın dememişimdir kimseye. Belki çocuğun resminin sosyal medyaya atılmasına karşısındır diye düşünebilirdim ama hiç öyle bir şey yazmamışsın ve muhtemelen sende attığın için görümcende çöpü görmemiştir, zaten görse ne olur orda çocuk tatlı çıktığı için, onu umursamamıştır bile.

Hayatı daha relaks yaşayın bence
Yani şöyle bir yazsaydım ben :" eşim çocuğumuzu çekmiş yatak odamızda oynarken, arkada iç çamaşırım çıkmış farkında olmadan" tamam o zaman ben haklıyım.

Ama mutfak? Ama çöp? Allah aşkına çöpsüz mutfak olur mu?

Biraz hayatı "ben öyle istiyorum, o yüzden öyle, ben böyle rahatım, o yüzden böyle" diyerek yaşamak lazım.

Kendimizi olduğundan farklı göstermeye çabaladıkça bu yine kendimizi yoruyor, tüketiyor

..ktir edin elalemi. Ne derlerse desinler. Ne düşünürlerse düşünsünler. Aaaa mutfakta çöp olur mu diye düşünenle zaten görüşmeyin. Anormal olan onlar.

Tek sorun çöp mü bence çöpten önce çocuğunuzun resminin sizden izinsiz paylasilmasi

Bence büyütülecek birsey yok bazen çöpte olur corapda kimsee bunu ayıplamaz ayıplayanda Çöp çıkartıyor neticede cok takinti yapmayin

Back
X