• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümce ve facebook

Çöp konusu abartı
ancak ne siz ne de başkası cocuklarinizi sosyal medyada paylasmamalisiniz özellikle de izin almadan

Bu kadar sinirlenecek bir şey Yok bence,insanlar sizi değil görümcenizi ayıplarlar

Bence çöpün görünmesi pek problem değil ama izin almadan çocuğunuzun fotoğrafını paylaşması uygun değil. Anne ve babanın izni olmadan çocuğun fotoğrafını hala teyze amca dayı kimse paylaşamaz/paylaşmamalı. İnsanlarımız bunu neden anlamıyor ki. Bu sosyal medya olaylarını çok küçük görüyolar bence ama öyle değil. Tepkinizi gösterin ama çöpe değil izinsizce fotoğrafın paylaşılmasına

Nazar değmesin diye mi acaba!
İleride bende hala, teyze olacağım bende izin alayım o zaman.
İzin gerekmiyor bence!

Siz almayın. Benim kardeşim izin alınmasını ister. Aynı şekilde ben de izin alınmasını isterim...

Arkadaki çöpe ben de takılırdım
Kızardım
Ama burda senden izinsiz nasıl paylasır diyenlere takılmıyorum
Halası o da yani ne var ki bunda..

Ne kendim kızımın resmini paylaşırım ne de başkasına paylaşması için izin veririm.

Ben hiç uygun bulmuyorum. Herkesin kendi fikri tabiki.
Paylaşmasina izin veriyorsaniz çöpede fazla takılmayın derim

Kıyamam ya. Takılmayın. Umursamayın da bence

Görenler onların evinde çekinildiğini zanneder.Şahsen ben öyle anlardım.O yüzden problem yapacak birşey yok bence.Bir art niyet de yok.Çok seviyorlar ki gözü görmemiş işte

Mutfağında çöp olmayan ev yoktur heralde. Büyütmeyin birşey yok bunda.
Eşin beğenmiş kardeşine göndermiş, o da beğenmiş paylaşmış, bir sürü de insan beğenmiş ne güzel işte bu kadar kasmayın kendinizi, bazı şeylerden mutluluk payı çıkarmayı öğrenin.

Sevdiğinden paylaşmış yeğenini. Paylaşsa dert paylaşmasa dert. Kötü niyet düşünmemiştir. Boş bulunmuştur belki de kendi bile fark etmemiştir çöpleri. Büyütmeyin meseleyi.

Çöp önemli değil, insanlık hali, ama ben yeğenlerimin fotoğrafını sosyal medyada paylaşmıyorum, paylaşacak olsam da asla sormadan paylaşmazdım, anne babaları istiyorsa kendi sayfalarında paylaşır, biraz pimpirikliyim bu konuda. Çocuklar kendi karalarını alabilecek, kendileri paylaşımlarını kontrol edebilecek yaşa gelene kadar sınırlı paylaşım yapılmasından yanayım.

Çöpü sizden başka gören veya takan yok belli ki. Siz de bu kadar kompleksli olmayın. Kenarda çöp var diye fotoyu kessin filan, insanları kendi kompleksiniz yüzünden saçma sapan işlerle uğraştırmaya gerek yok. Çöp her evin bir köşesinde var, birisi görünce de ayıplayıp dedikodusunu yapmıyor, aşın bunları.

Derdiniz copse sorun degil bence uzulup buyutmeyin
Ben olsam cocugumun fotosunun paylasilmasindan rahatsiz olurdum.

Hayat kısa her an sonlanabilir bu kısa hayatı gereksiz bir sürü ayrıntıyla kendine zehir eden insanlara üzülüyorum.

Vallahi yazık.

yeğen fotoğrafı paylaşmak için izin mi alıyoruz? yazılı mı yoksa sözlü olsa yeterli mi :27: bu ne bürokrasi yahu, kanım-canım- yeğenim.. ay ben şok gülüşü :27:

Çöpü sizden başka gören veya takan yok belli ki. Siz de bu kadar kompleksli olmayın. Kenarda çöp var diye fotoyu kessin filan, insanları kendi kompleksiniz yüzünden saçma sapan işlerle uğraştırmaya gerek yok. Çöp her evin bir köşesinde var, birisi görünce de ayıplayıp dedikodusunu yapmıyor, aşın bunları.
Sizce olmaya bilir ama benim için etrafında güzel ve tertipli olmasi önemli özellikle başkalari görecekse. Neyse Yorumunuz için teşekkürler.

yeğen fotoğrafı paylaşmak için izin mi alıyoruz? yazılı mı yoksa sözlü olsa yeterli mi :KK53: bu ne bürokrasi yahu, kanım-canım- yeğenim.. ay ben şok gülüşü :KK53:
Teyzesiysen sorun yok. Belki amcası olsan da sorun yok. Ama halaysan, yani bir yerde görümceysen o zaman izinsiz yeğeninin adını bile söyleyemezsin bence. :)

Back
X