Görümce ve kayınvalide

Yorulmusanne

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
247
192
18
31
Merhabalar ben 1 yıllık evliyim 27 haftalık bebeğimi erken dogum sebebi ile kaybettim ve lohsalık döneminde o acıma ragmen kayınvalide ve görümce sürekli benle kavga halinde oldular bebek öldü sen lohda degil sin dedi görümcem kayın validen cok üzülüp ağladığım için o gözyaşlarınla kendi basını ye dedi ben bunları hak edecek ne yaptım benim su anda bunlara karsı içimden görüşmek gelmiyor normal hayatta çalısan bir kadınım görümcem adımı uyusuk koymus bana uyusuk diyo oysa ki cok yoruluyorum uyusuk degilim ve dogum yapınca 10 gün hiç gelmediler annem baktı bebek ölünce beni gelmeye değer görmediler bu insanlara her baktıkça bana yaptıkları aklıma geliyor ne yapmalıyım esim onlar gibi degil beni hiç incitmez ama annesi atsan atamıyosun mecbur görüşüyorum görüşmek istememe rağmen nasıl bir yol izliyim

Ne demek atsan atamiyorsun? Sana hakaret edip, böyle bir aci olayi bile kabul etmiyorlar! Ne kadar hafif konuşuyorlar vefat etmiş bir bebek üzerine!!

Benim bile sinirlerim alt üst oldu. Asla sakin o insanlar ile görüşme. Asla!! Böyle vicdansizlik yok. Eşij karşi gelirse onuda boşa! En çok o tavirli olmasi lazim, evladi öldü ya!!!

Hiç hakaret ve küfür kullanmayan biri olarak şurda öyle bir küfür edesim geliyor ki!

Merhabalar ben 1 yıllık evliyim 27 haftalık bebeğimi erken dogum sebebi ile kaybettim ve lohsalık döneminde o acıma ragmen kayınvalide ve görümce sürekli benle kavga halinde oldular bebek öldü sen lohda degil sin dedi görümcem kayın validen cok üzülüp ağladığım için o gözyaşlarınla kendi basını ye dedi ben bunları hak edecek ne yaptım benim su anda bunlara karsı içimden görüşmek gelmiyor normal hayatta çalısan bir kadınım görümcem adımı uyusuk koymus bana uyusuk diyo oysa ki cok yoruluyorum uyusuk degilim ve dogum yapınca 10 gün hiç gelmediler annem baktı bebek ölünce beni gelmeye değer görmediler bu insanlara her baktıkça bana yaptıkları aklıma geliyor ne yapmalıyım esim onlar gibi degil beni hiç incitmez ama annesi atsan atamıyosun mecbur görüşüyorum görüşmek istememe rağmen nasıl bir yol izliyim

Pardon ama ne mecburiyetiniz var görüşmek için. Kv niz eşinizin annesi olabilir ama siz de ne emeği var? Kaldı ki kendinin de kızının da yaptıkları insalığa sığmaz. Azıcık vicdanı olan insan evladı , bebeğini kaybetmiş birine o şekilde davranmaz. Ama ilahi adalet diye birşey var, en sevdiklerinden görürler onlarda. Tabiri caizse kırdıkları yerden kırılırlar. Siz de aklınıza başınıza toplayın çekin elinizi eteğinizi. Eşiniz dilediği kadar görüşsün gitsin annesi tabiki Ama sizin bir mecburiyetiniz yok kesinlikle. Aksi takdirde böyle üzülmeye devam edersiniz.

Haklısınız kendi ayaklarım üzerinde duruyorum esini seviyorum o da küsüyor ailesine böyle yaptıkları için ama onlar hiç birsey yapmamıs gibi beni suclu gösteriyor lar bende en cok buna üzülüyorum

Bundan öncede biz severek evlendik diye esim abisinden önce evlendi sırasını aldı düşüncesi ile sürekli beni istemediklerini belli ettiler tavırları ile görümcem sanki zorla beni aşmıslar gibi sen benim gibi temiz olamazsın marifetli degil sin sürekli bizi davet etmiyor sun diyo calıstıgım için gücüm kalmıyor sürekli davete

Eşiniz arkanızda ise umursamayin bu insan müsveddelerini,böyle yapanlara insanlikta yapılmaz ama hayat işte, gör görmezlikten gel,bunların yaptığını düşman yapmaz gibi geldi...

Bende aynı seylerın fazlasını yasadım evlafımı kaybettım ondan oncesıde sonrasıda aynılardı ve suan gotusmuyorum okadar rahatımkı dert yok tasa yok kendılerı yesın bırbırlerını sen uzaklas bence

Bundan öncede biz severek evlendik diye esim abisinden önce evlendi sırasını aldı düşüncesi ile sürekli beni istemediklerini belli ettiler tavırları ile görümcem sanki zorla beni aşmıslar gibi sen benim gibi temiz olamazsın marifetli degil sin sürekli bizi davet etmiyor sun diyo calıstıgım için gücüm kalmıyor sürekli davete

Calişmazsan bile davet etme mecburiyetin yok. Eşin ile evlenme nedenin, onun ailesini yemeğe davet etmek değildir

Ve eşin nasil bir insan ki dolduruşa geliyor? Evladini kaybettin, şurda herkese hakaret küfür etsin dahi haklisin. Kimse tek kelime edemez. En zor aninda bile birak yaninda olmalari, köstek oldular!

Bu kadar vicdansizliği aklim almiyor cidden.

Ha bide diyorlar ki öldü o unut onu artık nasıl unutabilirim evladımı canımdan bir parça içim acıyo alıyorum aklıma geldi mi abartma gibisinden haller alıyorlar
Sen neden merhametten yoksun insanlara laf anlatmaya çalışıyorsun ki,muhatap almamak en büyük ceza bu tiplere

Ha bide diyorlar ki öldü o unut onu artık nasıl unutabilirim evladımı canımdan bir parça içim acıyo alıyorum aklıma geldi mi abartma gibisinden haller alıyorlar

Evlat ölümünü abartma mi? Şurda ben seni tanimadiğim halde göz yaşlarimi zor tutuyorum, üzülüyorum.

Yani ölen evladin üstelik bunlarin torunu. Bu insafsizlik bile değil, başka birşey. Sakin görüşme onlarla.

Back
X