- 12 Temmuz 2019
- 247
- 192
- 18
- 31
- Konu Sahibi Yorulmusanne
Yok zaten görümcem artık görüşmüyoruö kayın validem lede canım istedikçe akıllandım galiba biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz fazla sakinsiniz benim o zor günümde öyle yapıcaklar uzun süre görüşmem.Birde yüzünüze yüzünüze uyuşuk diyorlar hala napıcam diyorsunuz.Fazla sakin bir insansınız sizi çok ezerler böyleMerhabalar ben 1 yıllık evliyim 27 haftalık bebeğimi erken dogum sebebi ile kaybettim ve lohsalık döneminde o acıma ragmen kayınvalide ve görümce sürekli benle kavga halinde oldular bebek öldü sen lohda degil sin dedi görümcem kayın validen cok üzülüp ağladığım için o gözyaşlarınla kendi basını ye dedi ben bunları hak edecek ne yaptım benim su anda bunlara karsı içimden görüşmek gelmiyor normal hayatta çalısan bir kadınım görümcem adımı uyusuk koymus bana uyusuk diyo oysa ki cok yoruluyorum uyusuk degilim ve dogum yapınca 10 gün hiç gelmediler annem baktı bebek ölünce beni gelmeye değer görmediler bu insanlara her baktıkça bana yaptıkları aklıma geliyor ne yapmalıyım esim onlar gibi degil beni hiç incitmez ama annesi atsan atamıyosun mecbur görüşüyorum görüşmek istememe rağmen nasıl bir yol izliyim
Öncelikle geçmiş olsun. Çok zor bir durum anlayabiliyorum.Merhabalar ben 1 yıllık evliyim 27 haftalık bebeğimi erken dogum sebebi ile kaybettim ve lohsalık döneminde o acıma ragmen kayınvalide ve görümce sürekli benle kavga halinde oldular bebek öldü sen lohda degil sin dedi görümcem kayın validen cok üzülüp ağladığım için o gözyaşlarınla kendi basını ye dedi ben bunları hak edecek ne yaptım benim su anda bunlara karsı içimden görüşmek gelmiyor normal hayatta çalısan bir kadınım görümcem adımı uyusuk koymus bana uyusuk diyo oysa ki cok yoruluyorum uyusuk degilim ve dogum yapınca 10 gün hiç gelmediler annem baktı bebek ölünce beni gelmeye değer görmediler bu insanlara her baktıkça bana yaptıkları aklıma geliyor ne yapmalıyım esim onlar gibi degil beni hiç incitmez ama annesi atsan atamıyosun mecbur görüşüyorum görüşmek istememe rağmen nasıl bir yol izliyim
Yuhh ne görüşmesi yaa annesiyle saygi duyucak hemde essek gibi keske depresyondayim. Ayana evden kovsaydin onları bence sustukca daha cok hirslanir sinir hastasi olursun görüşme ve kaynananlada karşılaştığında şöyle görüncenede agzini topla yirtik de cekil kenara kadınlar susarsa daha cok hakaret yerMerhabalar ben 1 yıllık evliyim 27 haftalık bebeğimi erken dogum sebebi ile kaybettim ve lohsalık döneminde o acıma ragmen kayınvalide ve görümce sürekli benle kavga halinde oldular bebek öldü sen lohda degil sin dedi görümcem kayın validen cok üzülüp ağladığım için o gözyaşlarınla kendi basını ye dedi ben bunları hak edecek ne yaptım benim su anda bunlara karsı içimden görüşmek gelmiyor normal hayatta çalısan bir kadınım görümcem adımı uyusuk koymus bana uyusuk diyo oysa ki cok yoruluyorum uyusuk degilim ve dogum yapınca 10 gün hiç gelmediler annem baktı bebek ölünce beni gelmeye değer görmediler bu insanlara her baktıkça bana yaptıkları aklıma geliyor ne yapmalıyım esim onlar gibi degil beni hiç incitmez ama annesi atsan atamıyosun mecbur görüşüyorum görüşmek istememe rağmen nasıl bir yol izliyim
Bir anne bebeğini kaybediyor ya hiç mi vicdan merhamet yok. Vicdansızlar. Eşiniz ne diyor onların bu yaptıklarına. Susuyorsa hiç şaşırmadım.Zaten alıştık hepsine.Merhabalar ben 1 yıllık evliyim 27 haftalık bebeğimi erken dogum sebebi ile kaybettim ve lohsalık döneminde o acıma ragmen kayınvalide ve görümce sürekli benle kavga halinde oldular bebek öldü sen lohda degil sin dedi görümcem kayın validen cok üzülüp ağladığım için o gözyaşlarınla kendi basını ye dedi ben bunları hak edecek ne yaptım benim su anda bunlara karsı içimden görüşmek gelmiyor normal hayatta çalısan bir kadınım görümcem adımı uyusuk koymus bana uyusuk diyo oysa ki cok yoruluyorum uyusuk degilim ve dogum yapınca 10 gün hiç gelmediler annem baktı bebek ölünce beni gelmeye değer görmediler bu insanlara her baktıkça bana yaptıkları aklıma geliyor ne yapmalıyım esim onlar gibi degil beni hiç incitmez ama annesi atsan atamıyosun mecbur görüşüyorum görüşmek istememe rağmen nasıl bir yol izliyim
geçmiş olsun kardeşim. Allah rahmet eylesin bebeğine.. üzüldüm.. kayın validen ve görümcen çok kaba hadsiz insanlar sana bu şekilde hitap etmelerine izin vermeMerhabalar ben 1 yıllık evliyim 27 haftalık bebeğimi erken dogum sebebi ile kaybettim ve lohsalık döneminde o acıma ragmen kayınvalide ve görümce sürekli benle kavga halinde oldular bebek öldü sen lohda degil sin dedi görümcem kayın validen cok üzülüp ağladığım için o gözyaşlarınla kendi basını ye dedi ben bunları hak edecek ne yaptım benim su anda bunlara karsı içimden görüşmek gelmiyor normal hayatta çalısan bir kadınım görümcem adımı uyusuk koymus bana uyusuk diyo oysa ki cok yoruluyorum uyusuk degilim ve dogum yapınca 10 gün hiç gelmediler annem baktı bebek ölünce beni gelmeye değer görmediler bu insanlara her baktıkça bana yaptıkları aklıma geliyor ne yapmalıyım esim onlar gibi degil beni hiç incitmez ama annesi atsan atamıyosun mecbur görüşüyorum görüşmek istememe rağmen nasıl bir yol izliyim