Gorumce ve kayjnvalide

Soyle bence ve arabayi al cik istedigin gibi. Esine diyecek olurlarsa ne yapmaya calisiyor bu gelin diye. Esin de seni korur

Amin tesekkur ederim ve evde oturmasina gikim cikmadi aman annesi bir gun gorsun dedim anne baba duasi da gerek bise demedim o yuzden ama surekli yalan soylemeleri boyle yapmalari beni cok uzuyor.ve benim kayinvalidem hastanade yatti 5 ay evine ben baktim kucucuk bebegimle buna ragmen boyle kucuk hesaplar yaplinca cok uzuluyorum
böyle insanlara ne kadar iyilik yapsanız da anlamazlar bu yaptıklarınızdan sonra bile az bi vefa bile görmediyseniz, tatlı dil yılan deliği vs olayı derler de, bu durum bence kaynana görümce de işe yaramıyor :KK12:

Bence söylenmesi gereken bir konu değil, tabi bunu kendim aynı durumda olsam nasıl yapardım diye düşünerek diyorum, eşinizin huyunu suyunu siz daha iyi bilirsiniz. Alıp giderdim, araba benim değil mi. Öyle yaparsanız zamanla anlarlar herhalde bir şey deme hakları olmadığını. İplemeyin yani kısacası, bir şey dediklerinde araba bana lazım diyip kesin önünü.

Evet malesef esim cin gibidir baskalarina ama kendi ailesine gelince safin onde gideni.soyle anlatayim ben hamileyken esim ayakkabi alacam dedi kayinvalidem senin cocugun olacak harcamana dikkat et dedi ama kendine gelince alttan alta su dokunmatik telefonlardan benimde olsa bende beceririm deyip durdu ve esime aldittirdi boyle diye diye.siz dusunun artik bu kadar bencillik olabilirmi.

Evet malesef esim cin gibidir baskalarina ama kendi ailesine gelince safin onde gideni.soyle anlatayim ben hamileyken esim ayakkabi alacam dedi kayinvalidem senin cocugun olacak harcamana dikkat et dedi ama kendine gelince alttan alta su dokunmatik telefonlardan benimde olsa bende beceririm deyip durdu ve esime aldittirdi boyle diye diye.siz dusunun artik bu kadar bencillik olabilirmi.

Ee kocası yok mu da oğlu alıyor

Var ama kocasi almaz benim saf kocam alir.simdi de tv aldirmanin pesinde

Sizin ihtiyaclarinizi goruyorsa cok takmayin bence bu mevzulara. Eger onceligi sizseniz sikinti yapmayin sonucta ailesi onlarda. Ama borca harca sizi zor duruma sokup da oyle aliyorsa tepkinizi gosterin. Ya da sizin kazandiginizi bu tarz seylere kullaniyorsa izin vermeyin.

Anladim canim. Anlatirsin artik guzelce cocugundan filanda bahsedersin esine. Olmadi herkes biraradayken soyle esine. Bu arabada cok iyi oldu oglumuz rahat ediyor filan de.
Esim benim almama bise demez zaten.ben onlarin yaptiklarina sinir oluyorum.hem size icimi dokmek istedim hem de fikir almak istedim.Allah var esim kendi ailesine harcadigi gibi benim aileme de harcamak ister ama babamgil asla kabuletmeZ.

Sizin ihtiyaclarinizi goruyorsa cok takmayin bence bu mevzulara. Eger onceligi sizseniz sikinti yapmayin sonucta ailesi onlarda. Ama borca harca sizi zor duruma sokup da oyle aliyorsa tepkinizi gosterin. Ya da sizin kazandiginizi bu tarz seylere kullaniyorsa izin vermeyin.
Cok sukur beni kismaz her ihtiyacimi gorur ama kendine harcamaz ben buna uzuluyorum.ailesine yardim etmesine de bise demiyorum ben boyle davrandigim halde boyle hesaplar yapmalarina bu kadar soz sahibi olmalarina sinirleniyorum

Cok sukur beni kismaz her ihtiyacimi gorur ama kendine harcamaz ben buna uzuluyorum.ailesine yardim etmesine de bise demiyorum ben boyle davrandigim halde boyle hesaplar yapmalarina bu kadar soz sahibi olmalarina sinirleniyorum

Bu da onlarin karakteri demek ki. Birde boyle siz dusundukce onlarin diger hareketleri de batmaya baslar yok yere huzurunuz kacar. Sizin bilmediginizi dusunuyorlarsa sizde bilmiyor gibi davranin hatta bilmeyin unutun bence. Bildiginizi bilseler bu sekilde davranmazlardi onlarda buyuk ihtimal.

Back
X