Görümce ve kaynana problemi

O kısım doğru ama sürekli arayan kv den mutlu olan sürekli laf sokan bi görümceyi böyle kabul eden bi gelin topluluğu görmek beni şaşırttı demekki sorun bende :))
Hayır sorun sizde değil.Surekli kısmı ne derece inandırıcı o mesele.Acmayin teli biter evi mi basacak oğlunu isterse 40 kez arasın banane oğlunun ağzı dili yok mu derim

İşte bunu bende anlamıyorum
Herşeyin güzellikle da aşılacak yolu var eşinizin ailesi bu tavırlarınızı göremeyecek kadar sizi seviyorsa kvdenize durumu izah edin daha da arıyorsa açmayın kabul edin yani bazı insanları da kabul etmemiz lazım çünkü eşiniz olduğu müddetçe bu insanlar hayatınızda

Hayır sorun sizde değil.Surekli kısmı ne derece inandırıcı o mesele.Acmayin teli biter evi mi basacak oğlunu isterse 40 kez arasın banane oğlunun ağzı dili yok mu derim
Şöyle inandırıcı ; evlendik evleneli bi görüntülü arama furyası var afedersiniz sevişiyoruz çat görüntülü arıyor reddediyoruz telefonu kapatıyoruz bu sefer benim telefonum zar zar ödemeli gibi çalıyo sustum ilk zaman neyse bu böyle devam etti yemek yicez kapatalım diyoruz yok acık kalsın telefon birlikte yerken konuşalım biz iki kişiyiz canımız sıkılıyo diyor bu günde 6-7 kere olmaya baslayınca bende cırladım. Şimdi o görüntü olayı Allah var bitti ama şu gün içinde canım sıkıldı arayayım olayı asla bitmedi abartısız her konuşmada 30 dk gidiyor bunu günde 6 ile çarparsanız ben çalışan bi insanım ekstra kv mesaiside harcıyor olurum bunu kabullenen insan varsa alnından öperim benim ne öyle bi zamanım nede sabrım var otursun kızıyla sohbet etsin ben kimim

Herşeyin güzellikle da aşılacak yolu var eşinizin ailesi bu tavırlarınızı göremeyecek kadar sizi seviyorsa kvdenize durumu izah edin daha da arıyorsa açmayın kabul edin yani bazı insanları da kabul etmemiz lazım çünkü eşiniz olduğu müddetçe bu insanlar hayatınızda
Açmıyorum zaten ama açmadığım için CEO ilan edildim baksanıza :)) ne kadar meraklısı varmış kvleri arasın görümceleri şımarıklık yapsın evine dingonun ahırı gibi girsinler ne mutlu gelinler ya valla bi sorun bendeymiş burayA kv derdinden konu açanların varlığından şüphe duyar oldum neredeler :))

Cok sık görüşmeyi sevmiyorum diyelim yoksa eşimin ailesi kimseyi engelleyemem ben seviyesizlikten hoşlanmıyorum :)
Canım senin konuna benzer bi konu açtım her hafta kv me gitmek istemiyorum diye.Allah sana senin gibi evlat nasip etsin diyen oldu. :kızgın:Ben seni çok iyi anlıyorum. Sen benim gibi olma aynı tavrında devam et.

Canım senin konuna benzer bi konu açtım her hafta kv me gitmek istemiyorum diye.Allah sana senin gibi evlat nasip etsin diyen oldu. :kızgın:Ben seni çok iyi anlıyorum. Sen benim gibi olma aynı tavrında devam et.
Amaannn öyle konuşur konuşur kendi hayatlarında kedi kesilir böyle tipler boşversene yaşamayan bilemez

Kaç kere uyardım ben telefonla konuşmaktan hoşlanmıyorum acil durumlar hariç bana yazar mısın müsait olunca dönerim sana anne diy
Ben telefonla konuşmaktak hoşlanmıyorum bana mesaj atın ben size dönerim mi dediniz gerçekten 🙈🙈
Ciddiye almaması çok normal bence 🙈

Ben telefonla konuşmaktak hoşlanmıyorum bana mesaj atın ben size dönerim mi dediniz gerçekten 🙈🙈
Ciddiye almaması çok normal bence 🙈
Yok yanlış yorumlamışsın 2.tekil şahıs kullandım o kadar kurumsal değilim maildende dönmedim direk wp dan yazdım Buda kurumsal dışı oldu ama kbkmazsınız artık :))

Yok yanlış yorumlamışsın 2.tekil şahıs kullandım o kadar kurumsal değilim maildende dönmedim direk wp dan yazdım Buda kurumsal dışı oldu ama kbkmazsınız artık :))
Size değil de sana dediyseniz tamam o zaman ya
Çok aile içi sohbet olmuş 😂

Napim bi makas alıp kız arama beni artık koca karı diyip sakızı ağzına doğru mu patlatsaydım sizde nası yürüyo işler 😀
Hayatta iki uç varmışçasına konuya yaklaşmanız çok hoş
Ben de bi şeyi yokuşa süresim varsa öyle yapıyorum 😂

doğru olanı yapıyorsunuz buradaki arkadaşlara aldırış etmeyin :d
siz kendi başınıza bir bireysiniz eşiniz de öyle. işi gücü olan yaşını almış evli bir çiftsiniz. zırt pırt arayacaksa oğluşunu kafeste besleseymiş kendi evinde.
günde bir kere arar hal hatır sorup kapatırsın, olması gereken budur. insanlar size bir derdin yok mu demeden telefonda ondan bundan dert yanmaya başlamak ayıptır, kabadır.
aynı şekilde evinize davet etmediğiniz halde gelmeleri de ayıp ve kabadır. davet edersin gelirler, davet ederler gidersin.
oğlu ve gelini diye evlerine istediği gibi girip çıkmaya, gün içinde 5-6 kere arayıp rahatsız etmeye hakkı yok. ne saçmalık bu ya bir de bunu normal bulanlar var burada koparsın :D

doğru olanı yapıyorsunuz buradaki arkadaşlara aldırış etmeyin :d
siz kendi başınıza bir bireysiniz eşiniz de öyle. işi gücü olan yaşını almış evli bir çiftsiniz. zırt pırt arayacaksa oğluşunu kafeste besleseymiş kendi evinde.
günde bir kere arar hal hatır sorup kapatırsın, olması gereken budur. insanlar size bir derdin yok mu demeden telefonda ondan bundan dert yanmaya başlamak ayıptır, kabadır.
aynı şekilde evinize davet etmediğiniz halde gelmeleri de ayıp ve kabadır. davet edersin gelirler, davet ederler gidersin.
oğlu ve gelini diye evlerine istediği gibi girip çıkmaya, gün içinde 5-6 kere arayıp rahatsız etmeye hakkı yok. ne saçmalık bu ya bir de bunu normal bulanlar var burada koparsın :KK70:
Ya işte benimde anlam veremediğim nokta bu günde 3-5 banko kv konusu açılır lanet edilir bilmem ne ben bi konu açtım pislik tü kaka gelin oldum kv gözdemiz oldu bi anda ne oluyor ya nerde bu anti kvciler :))
Valla isteyen istediğini düşünsün benim evim benim kocam benim dünyam benim istediğim kadar alanıma girebilirler yoksa mevcut yerlerinde adım saymaya devam :)))

Ya işte benimde anlam veremediğim nokta bu günde 3-5 banko kv konusu açılır lanet edilir bilmem ne ben bi konu açtım pislik tü kaka gelin oldum kv gözdemiz oldu bi anda ne oluyor ya nerde bu anti kvciler :))
Valla isteyen istediğini düşünsün benim evim benim kocam benim dünyam benim istediğim kadar alanıma girebilirler yoksa mevcut yerlerinde adım saymaya devam :)))
insanlar alışmış burada kendini ezdiren gelinleri dinlemeye. sizin kendinizi ezdirmemeniz ve sınırlarınızı çizmenizi garipsemişlerdir :d

O zaman buraya konu açmanın anlamı nedir?
-bunu ben cevaplıcam 😀 dert olarak gördüm açtım herkes gibi yani hani başlıkta ‘bir derdim var ‘ ya hani ondan sebep. Uygun mudur sizin için :)
Yok sorumun cevabı bu değil.

Diyorum ki burada yazılanlara aldırış etmeyecekse, etmemesi gerekiyorsa niye konu açıyor, aldırış etmeyeceğiniz insanların görüşünü almanın anlamı nedir?

Yoksa istediğiniz konuyu açın, bağa ne?

Back
X