Konusahibi neden bukadar linçlenmiş anlamadım
Herkese mesafeni koru diye akıl verilir, mesafesini koruyanda linçlenir. Burdaki kadınları anlamak mümkün değil.
Bir dönem kv me çok kızgındım arardı açmazdım, evi-cebi ısrarla arardı yine açmazdım. Çocukların evde olduğunu bildiği saatde kızımı arayıp onunla görüştükten sonra benimle konuşmak isterdi selam söyle annem müsait değil de diye geri çevirirdim. Eşimi arayıp beni sorardı. Cevap vermezdim. İstemiyorum arkadaş is-te-mi-yo-rum. Bukadar anlamayacak ne var? Yine aynı dönem telerine cevap vermeyince çat kapı gelmeyi adet haline getirdi, kapıyı açmasam açmam ama evide uzak yollarda kalacak diye açardım. Ama suratına bakmazdım. Yanında oturmazdım, konuşmazdım. Çocukları görüp gidiyordu.
Telefonda konuşmayı sevmiyor değilim, ama kv ile konuşmayı sevmiyorum. Mahallesindeki komşusunun halasının torunun teyzesi doğum yapmış. Böyle şeyleri anlatıyor bana. Eee banane bundan? Yada hastalıklarını, rüyalarını falancanın gelinini anlatıyor bana. Neden dinleyeyim.
Hele son yıllarda görüntülü aramaya başladı. Eğer yanımda çocuklar yoksa açmiyorum bile. Onlar varsa onlara veriyorum gidin içerde konuşun diyorum. Ya insan bi düşünür bu kadın benim telefonlarımı bile 5 kez ararsam 1 kez açıyor diye, ne diye görüntülü ariyorsun. Sessini duymak istemiyorum, yüzünü görmek istermiyim acaba düşün yani

Benim annem eşimi hiç aramaz sormaz, ben niye kv ilem bukadar muhatap olmak zorunda olayım.