Görümce ve kaynana problemi

Beni de kayinvalidem zırt pirt ariyor. Hamilelik de bahanesi oldu, bn seni durup durup ararım bundan sonra dedi bi ara. Basima gelecegi bildigim icin, acmamaya basladim. Daha sonra belli periyotlarda esime arattirip yandan biraz konusup geciyorum. Oyl her istediginde beni musait bulabilecegine inanip alismasin. Bebek olunca bebegi gorucem diye hic kurtulamam elinden. Konu sahibi cok hakli neyi linc ettiniz ki

Evlenirken neden ailesi olmayan insan tercih etmeyip eşinizi evlatlık almış gibi davranıyorsunuz
Hal hatır sormakta ayıp şaka yapmakta yasak
Ama ne hikmetse kiz analari babalari damadi boyle taciz etmiyo, kimse onlarda bu hakki gömüyor. Erkek anasina tahammul edilmeyince gelinler kötü. Aynen yaa. Tamam kocayı agac kovugundan almadik, ama ailesiyle ic ice olmak zorunda da degiliz.

Bugün linçleyesi gelmiş herkesin heralde. Kim kv si ile her gün konuşur ya da konuşmak ister ki? Bir de bu 5 6 kere olacak. Kusura bakmasın kimse de boş konuşmak için konuşmuşlar.

Bende hayatta sevmem telle konuşmayı anlıyorum sizi. Konuşmak zorunda değilsiniz. Arasın açmayın yapcak bir şey yok.

Ama ne hikmetse kiz analari babalari damadi boyle taciz etmiyo, kimse onlarda bu hakki gömüyor. Erkek anasina tahammul edilmeyince gelinler kötü. Aynen yaa. Tamam kocayı agac kovugundan almadik, ama ailesiyle ic ice olmak zorunda da degiliz.
Olmayın olun diyen mi var saygı olsun aranızda iki de bir dedikodusunu da yapmayın buralarda

Beni de kayinvalidem zırt pirt ariyor. Hamilelik de bahanesi oldu, bn seni durup durup ararım bundan sonra dedi bi ara. Basima gelecegi bildigim icin, acmamaya basladim. Daha sonra belli periyotlarda esime arattirip yandan biraz konusup geciyorum. Oyl her istediginde beni musait bulabilecegine inanip alismasin. Bebek olunca bebegi gorucem diye hic kurtulamam elinden. Konu sahibi cok hakli neyi linc ettiniz ki
Canları sıkılmış milletin ya örgüt gibi biri linçleyince hepsi geliyo reelde kv delisi olduklarını düşünmüyorum :))

Bugün linçleyesi gelmiş herkesin heralde. Kim kv si ile her gün konuşur ya da konuşmak ister ki? Bir de bu 5 6 kere olacak. Kusura bakmasın kimse de boş konuşmak için konuşmuşlar.

Bende hayatta sevmem telle konuşmayı anlıyorum sizi. Konuşmak zorunda değilsiniz. Arasın açmayın yapcak bir şey yok.
Aiiiy teşekkür ederim anlayışınız için gerçekten en azından bi kaç kişinin empati kurabildiğini görmüş olsun :))

allahım halden anlayan birini görmek ne güzel. Bunu anlatmaya çalışıyorum bende sürekli sizi arasa banyoda yatak odasnda yemek yerken her fırsatta oh iyiki aradı der misiniz cidden ya bunu en yakın arkadaşımda yapsa orda duracaksın artık derim yani absürt bişi demiyorumki
Zamanla alışırlar bence. Saygınızı ve sevginizi eksiltmeden mesafenizi belirleyin. Zamanla keyfi gelmemiştir açası yoktur deyip kabullenirler.
Hatta şunu yapabilirsin, gün içinde müsait olduğun bir arada arayıp halini hatrını sorup neyse hadi öpüyorum işime döneceğim deyip kapatın. Daha da ararsa açmazsınız ☺️

Zamanla alışırlar bence. Saygınızı ve sevginizi eksiltmeden mesafenizi belirleyin. Zamanla keyfi gelmemiştir açası yoktur deyip kabullenirler.
Hatta şunu yapabilirsin, gün içinde müsait olduğun bir arada arayıp halini hatrını sorup neyse hadi öpüyorum işime döneceğim deyip kapatın. Daha da ararsa açmazsınız ☺️
Kapatmıyorki normal seviyedeki kv gelin ilişkilerine hayranım bende 1-2 dk konusur kapatırsın dimi ama asla kapatmıyo o naptı bu naptı dur iki dk iş kaçmıyor ne yemek var evi temizledin mi cok kilo aldık napsak bilmem ne sonra bi fasıl ağrılarını anlatıyor kafadan 20 dk gitti içim şişiyo artık her fırsatta aynı muhabbetin dönmesinden

Konusahibi neden bukadar linçlenmiş anlamadım
Herkese mesafeni koru diye akıl verilir, mesafesini koruyanda linçlenir. Burdaki kadınları anlamak mümkün değil.
Bir dönem kv me çok kızgındım arardı açmazdım, evi-cebi ısrarla arardı yine açmazdım. Çocukların evde olduğunu bildiği saatde kızımı arayıp onunla görüştükten sonra benimle konuşmak isterdi selam söyle annem müsait değil de diye geri çevirirdim. Eşimi arayıp beni sorardı. Cevap vermezdim. İstemiyorum arkadaş is-te-mi-yo-rum. Bukadar anlamayacak ne var? Yine aynı dönem telerine cevap vermeyince çat kapı gelmeyi adet haline getirdi, kapıyı açmasam açmam ama evide uzak yollarda kalacak diye açardım. Ama suratına bakmazdım. Yanında oturmazdım, konuşmazdım. Çocukları görüp gidiyordu.
Telefonda konuşmayı sevmiyor değilim, ama kv ile konuşmayı sevmiyorum. Mahallesindeki komşusunun halasının torunun teyzesi doğum yapmış. Böyle şeyleri anlatıyor bana. Eee banane bundan? Yada hastalıklarını, rüyalarını falancanın gelinini anlatıyor bana. Neden dinleyeyim.
Hele son yıllarda görüntülü aramaya başladı. Eğer yanımda çocuklar yoksa açmiyorum bile. Onlar varsa onlara veriyorum gidin içerde konuşun diyorum. Ya insan bi düşünür bu kadın benim telefonlarımı bile 5 kez ararsam 1 kez açıyor diye, ne diye görüntülü ariyorsun. Sessini duymak istemiyorum, yüzünü görmek istermiyim acaba düşün yani🤦🏻‍♀️ Benim annem eşimi hiç aramaz sormaz, ben niye kv ilem bukadar muhatap olmak zorunda olayım.

Kusura bakmayın ama onlar ‘ailesi’
Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama ileride onun eşi de sizi dış kapının mandalı olarak görünce hoşunuza gider mi acaba..
Ektiğini biçiyor herkes unutmayın. Biraz empati kurmakta fayda var.
Bazı şeylere alınmış olmakta haklı olabilirsiniz ama yine de çok abartıyorsunuz gibi hissediyorum ama neyse..

Kusura bakmayın ama onlar ‘ailesi’
Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama ileride onun eşi de sizi dış kapının mandalı olarak görünce hoşunuza gider mi acaba..
Ektiğini biçiyor herkes unutmayın. Biraz empati kurmakta fayda var.
Bazı şeylere alınmış olmakta haklı olabilirsiniz ama yine de çok abartıyorsunuz gibi hissediyorum ama neyse..
Evet “Ailesi”
Onun ailesi
Benim değil
Çocuğumda var
Empatide kuruyorum
İlerde çocuğumu arar sorarım, onun eşinden banane?

Konusahibi neden bukadar linçlenmiş anlamadım
Herkese mesafeni koru diye akıl verilir, mesafesini koruyanda linçlenir. Burdaki kadınları anlamak mümkün değil.
Bir dönem kv me çok kızgındım arardı açmazdım, evi-cebi ısrarla arardı yine açmazdım. Çocukların evde olduğunu bildiği saatde kızımı arayıp onunla görüştükten sonra benimle konuşmak isterdi selam söyle annem müsait değil de diye geri çevirirdim. Eşimi arayıp beni sorardı. Cevap vermezdim. İstemiyorum arkadaş is-te-mi-yo-rum. Bukadar anlamayacak ne var? Yine aynı dönem telerine cevap vermeyince çat kapı gelmeyi adet haline getirdi, kapıyı açmasam açmam ama evide uzak yollarda kalacak diye açardım. Ama suratına bakmazdım. Yanında oturmazdım, konuşmazdım. Çocukları görüp gidiyordu.
Telefonda konuşmayı sevmiyor değilim, ama kv ile konuşmayı sevmiyorum. Mahallesindeki komşusunun halasının torunun teyzesi doğum yapmış. Böyle şeyleri anlatıyor bana. Eee banane bundan? Yada hastalıklarını, rüyalarını falancanın gelinini anlatıyor bana. Neden dinleyeyim.
Hele son yıllarda görüntülü aramaya başladı. Eğer yanımda çocuklar yoksa açmiyorum bile. Onlar varsa onlara veriyorum gidin içerde konuşun diyorum. Ya insan bi düşünür bu kadın benim telefonlarımı bile 5 kez ararsam 1 kez açıyor diye, ne diye görüntülü ariyorsun. Sessini duymak istemiyorum, yüzünü görmek istermiyim acaba düşün yani🤦🏻‍♀️ Benim annem eşimi hiç aramaz sormaz, ben niye kv ilem bukadar muhatap olmak zorunda olayım.

Okurken bile nefesim kesildi,içim parçalandı…

Kapatmıyorki normal seviyedeki kv gelin ilişkilerine hayranım bende 1-2 dk konusur kapatırsın dimi ama asla kapatmıyo o naptı bu naptı dur iki dk iş kaçmıyor ne yemek var evi temizledin mi cok kilo aldık napsak bilmem ne sonra bi fasıl ağrılarını anlatıyor kafadan 20 dk gitti içim şişiyo artık her fırsatta aynı muhabbetin dönmesinden
Bence açma telefonlarını

sevgili hanımlar senelerdir buradayım kendini ezdiren deyim yerindeyse pısırık gördüğünüz kadınları hep ‘saçmalama kendine gel o senin annen değil eşinin annesi sen bu kadar kendinden taviz veremezsin,arıyorsa açma her gün onlarla konuşmak zorunda değilsin isterse arasın oğluyla konuşsun’ diye diye vaadler verilir/verilirdi. Şimdi her ne olduysa karşınızda dişli sınırını çizen haddini aşanlara o haddi bildiren birini görünce linçlemeye başladınız neden? Bi anda kv sever olduk görümce sever olduk oysaki bi kaç konu öncesinde kv söverdiniz neden yani :)
Bende seviyeli ilişkilere açığım ama evimi dağınıklığımı işimi yatak odamı doğmamış çocuğunu kazandığım parayı konuşacak gücü kimseye vermedim vermeyeceğim. Hayat benim koca benim :)))

O kısım doğru ama sürekli arayan kv den mutlu olan sürekli laf sokan bi görümceyi böyle kabul eden bi gelin topluluğu görmek beni şaşırttı demekki sorun bende :))
eski konularınızı bilmem de ben sizi haklı buldum konu sahibi
günde 5 6 kez aranmak nedir takıntılı gibi.. 1 kez açın yeter
görümceniz nasıl morarıyor yaa gülesim geldi :) hasta mı yoksa
çocuklar yapar öyle

Sanki bir ev degil bir sirket..
Zannedersin aranan kisi de gelin degil CEO..
Senin buyuklugunun yaninda cok kucuk kalmislar ablasi..
Affet onlari :)
dalga geçme bende iş yerinde sürekli telefon görüşmesi yaptığım için bazen kendi ailem ile bile görüşmek istemiyorum kaldı ki birde eş ailesi eyleyeceğim yok yaaaaa sevmiyorum telefonda görüşmeyi bilmeden yorum yapmakta moda artık heralde

Hangi hal hatır hani çalışan insana günde 6-7 kere aranması mı yoksa gece 1 de canımız sıkıldı diyerek aranması mı sormasın bu tip insanlar benim hatrımı her şeyin bi saati sınırı var :) ve hangisi şaka siz nerden biliyorsunuz şaka yaptıklarını yanında mıydınız :))
sen baya sabırlısın valla bn akşam 8 de aradılar eşimi diye çıldırdım bir kere korkudan arayamıyorlar mesajla müsaitlik durumu sorarlar. yüz vermemek gerek ben sana sonuna kadar katılıyorum bugün açarsın o telefonu ertesi gün 2 kere sonraki gün 4 kere arar katlana katlana gider 3 yıllık evliyim arayamazlar mesaj atarlar o sınır hep var ararsa eşimi arar oda 7 den sonra olay çıkartırım bilir eşim aramayın der

Back
X