- 13 Ağustos 2022
- 8.821
- 4.471
- 103
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz aileyle kötü diyalog
okurken beyin spazmi gecirip biraktim. lutfen turkce yazmayi
Eşimde diyorum nisanlimda resmi nikah var o yüzden kafa karışıklığı ondanKayınvalideniz şimdiden böyle ise sonra da çok iyi olacağını düşünmeyin. Erkek arkadaşınız eşiniz değil henüz o. Size destek değilse biraz daha düşünün, hayat bu çöpe atmayın
DuzelttimYazınızı düzenleyin lütfen. Noktalama işareti ve paragraf kullanın. Böyle okunmuyor. Anlaşılmıyor. Cümleler devrik. Örnek:
Neden böyle yazdınız
What dedin?1. Kv den abisinin eşinden çok etkileniyor.Ve yengenin oğlu da nişanlı devamlı görümce ile benden daha çok samimiler .
2.Asla aramızda edepsizlik , laf sokma vs. olmadı.Daha önce paylaştığım konudan bana tavirlilar.
3.Kizim diyen kv gitti.Artik masraf yaptık dedi saydı telefonu yüzüme kapattı.Bugun tekrar aradım konuştu tekrar konuşacak birşey kalmadı.Yapti.
4.Esimi çok seviyorum.Esim ailesiyle kavga etmis.Benim için asla böyle birşey istemezdim.Dedigim gibi dayının gelini bana örnek gösteriliyor eşimde oda daha nişanlı düğünden sonra görürüz diyor.
5.Kayinvalidem yengenin dolduruşuna çok gelip bana talimat veriyor.Ben aynı fikirde olmadığımı eşime soyledigimde söylüyorum diye bana tavır yapıyor ne yapmalıyım ?
Görümcemde babasız büyüdüğü için bana mesafeli abisini baba olarak görüyor nasıl sevdirebilirim bu aileye kendimi ?
Siz cümbür cemaat eşya almaya giden aile değil misiniz? Kaynananız arayıp birinin küçük kızı için sizi azarlamıştı. Hatta öyle gereksiz kişiler vardı ki keşke ben de gelseydim senin mobilya bakmana demiştimama anlıyorum ki sen akıllanmamışsın hala kv ve görümcenden yakınlık bekliyorsun sana mesafeli ol dedik regl tarihine bile karışan kaynanan vardı hala samimiyet bekliyorsun ne diyim devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?