- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Nişanlılık döneminin amacı zaten işin içine aileler girince bireylerin nasıl davrandığını gözlemlemek...Selam kizlar ben nisanliyim. Nisanlimin ailesinden birtek annesiyle babasi bana yakin davraniyor. Bayramda bana bayramlik dahi almadilar. Bizim adetlerde ise nisanlilara bayramlik alirlar aileler. Onun ailesi almadi ama benim ailem ona aldi. Ablasina bayram mesaji attim yok efendim niye mesaj atmismisim aricakmisim. Sonra aradim bu acmadi. Geride dönmedi. Whatsappe girmis ama mesajimi dahi okumamis. Nisanlandigimizdan beri nisanlim her kücük bir kavgada bitti ayrilcaz diyor. Aksam hicbirsey yokken yine bitti dedi ama cuma günü evimizi tutmusduk. Evimi görmeye gitmisdim. Cumarteside dükkanlara esya bakmiya girmisdik birlikte. Ev tuttukdan sonra dahi kalkip bitti demesi benim tüm güvenimi yitirdi. Simdi ev tutulmusken böyle diyen. Evlendikten sonrada hemen bitti der. Bu görümce hanim simdiden kalkip benim nisanlimi herhalde bana karsi doldurduki nisanlim kalkip bana böyle bisey dedi. Suan cok sinirliyim ve sakin düsünemiyorum sizce nasil bir yol izlemeliyim. Bu arada nisanlimin bir abisi var evli ve nedense karisinin ailesinin yaninda yasiyor. Demekki onun karisinada böyle davrandilar.
Severek mi nişanlandınız ? Ben olsam nişanı atardım hiç uğraşmazdım bu tiplerle .düşünsenenize evlenince her sorun da bitti diyen biri .Selam kizlar ben nisanliyim. Nisanlimin ailesinden birtek annesiyle babasi bana yakin davraniyor. Bayramda bana bayramlik dahi almadilar. Bizim adetlerde ise nisanlilara bayramlik alirlar aileler. Onun ailesi almadi ama benim ailem ona aldi. Ablasina bayram mesaji attim yok efendim niye mesaj atmismisim aricakmisim. Sonra aradim bu acmadi. Geride dönmedi. Whatsappe girmis ama mesajimi dahi okumamis. Nisanlandigimizdan beri nisanlim her kücük bir kavgada bitti ayrilcaz diyor. Aksam hicbirsey yokken yine bitti dedi ama cuma günü evimizi tutmusduk. Evimi görmeye gitmisdim. Cumarteside dükkanlara esya bakmiya girmisdik birlikte. Ev tuttukdan sonra dahi kalkip bitti demesi benim tüm güvenimi yitirdi. Simdi ev tutulmusken böyle diyen. Evlendikten sonrada hemen bitti der. Bu görümce hanim simdiden kalkip benim nisanlimi herhalde bana karsi doldurduki nisanlim kalkip bana böyle bisey dedi. Suan cok sinirliyim ve sakin düsünemiyorum sizce nasil bir yol izlemeliyim. Bu arada nisanlimin bir abisi var evli ve nedense karisinin ailesinin yaninda yasiyor. Demekki onun karisinada böyle davrandilar.
Bu görümce bekar ve çekemez biri mi ? Baba biraz kıskançlık yapıyor gibi geldi .
Nişanlında henüz tam olgunlaşmamış belli ki ger kavga da ayrılıktan bahsettiğine göre
Severek mi nişanlandınız ? Ben olsam nişanı atardım hiç uğraşmazdım bu tiplerle .düşünsenenize evlenince her sorun da bitti diyen biri .
Seni kıskanıyor ya da Kardeşini paylaşamıyor demek ki .. Çok Düşünme ya inan bana tüm görümceler öykeBu görümce evli cocuguda var. Cuma günü nisanlimlara gitmisdim. Iftara kal dediler kaldim. Görümce hanim kalkip iftara bile gelmedi. Gelininle yiyin demis.
Çocuk oyunu sanıyor herhalde. Birdaha bitti derse tamam deyin bakalım ne yapacak. Ha cidden bitirirse ucuz kurtulmuş olursunuz,özür diler bitmesin derse de birdaha böyle bir şey yaparsan bitti dersen gerçekten biter diye gözünü korkutursunuz. Her türlü kâr :))
Bitti dediginde sizde bitirin. Sizi tehdit ediyor. Sindirmeye çalışıyor. Kendinizden ödün verirseniz bu daha da buyur. Gorumce bozuntusuna gelince ondn once siz tepkinizi verin. Padişah mi saniyo ne saniyo kendini. Kiskandigi bariz belli. . sizden kuccukse onun sizi aramasi gerek. Yok sizden buyukse siz ararsiziniz mesaj atarsiniz. Ama sizden buyuk birinin boyle yapmasida sacmalik.
Ayrica Bayramlik adeti her yerde var. Onlr size almadiysa sizde ona almayacaktiniz. Kendilerini bi halt saniyolar sonra. Ha bu arada. Tepkini koydun koydun. Evlenince gecer deme. Ilk geceden ayrilalim diye kavga eden cift tanıyorum. Yazık sana...
Ablasina bayram mesaji attim yok efendim niye mesaj atmismisim aricakmisim. Sonra aradim bu acmadi. Geride dönmedi. Whatsappe girmis ama mesajimi dahi okumamis.
Nisanlandigimizdan beri nisanlim her kücük bir kavgada bitti ayrilcaz diyor.
Ev tuttukdan sonra dahi kalkip bitti demesi benim tüm güvenimi yitirdi. Simdi ev tutulmusken böyle diyen. Evlendikten sonrada hemen bitti der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?