Görümce??

Didisinin didisini cagirmissiniz da esinizin kardesine sudur budur bilmem nedir diye siralamissiniz. Sonrada cagiririm ama bi ara gibi yorum yazmissiniz (haftaya ararim gibi biseydi tam aktaramicam). Simdiden neden haber vermiyorsunuz? Belki bir ihtimal araba ayarlrda gelir diye mi? Ben sizi cok icten pazarlikli planli gördüm. Hic masum degilsiniz bence. Umarim ben yanlis düsünüyorumdur.

Hanım efendi dıdısının dıdısı değil BENİM AİLEM :)
Ayrıca benim görümcemle hiçbir problemim olmamasına rağmen kendisinin varmış gibi davrandığı için uzağız birbirimize.

Hanım efendi dıdısının dıdısı değil BENİM AİLEM :)
Ayrıca benim görümcemle hiçbir problemim olmamasına rağmen kendisinin varmış gibi davrandığı için uzağız birbirimize.
Esiniz acisindan diyorum. Sizin kuzeninizle ne alakasi var onun kardesi dururken? Benim esim böyle bi seye girisecek kendi yedi sülalesi olacak ama benim bacima zaten gelemez diye haber vermeyecek yada gec haber verecek öyle mi? Alsin pastayi kendi üflesin.....

diyaloğunuzu bile merak ettim ne yalan söyleyeyim.
siz nasıl söylediniz?
o ne cevap verdi?

Çağırmasa daha iyi bence.
Niye o kadar akraba çağırmış kendi tarafindan anlamadim

Ne yani kendi annesini babasini cagirsin ama esinin asil kisinin annesini babasini cagirmasin?

Bide düsünsene bu organizasyonu esi konu sahibi icin ayarliyor. Konu sahibi kv kp esinin yedi sülalesiyle kutluyor. Benim ailem nerde diyince haber vermedim, annen baban doguma gitti, ablan uzakta gelemez diyor. O adami tasa tutardik burda hep beraber

Onca kişiyi çağırmışsınız kendi ailenizden haliyle görümcenizi de çağırın.
Gelebilir yada gelemez ona o karar versin ama siz söyleyin. Sonuçta eşinizin doğum günü,kendi ailesinden birininde olması hoşuna gider.
Gelemezsede hoş karşılanır zaten durumu düşünülünce.

Siz davetinizi yapın o gelirse gelir gelmezse gelmez. Benim de görümcem biraz uzakta oturuyor oğlumun d.günü partisinde de hamileydi baya yakın doğumu üstelik eşinden de hiç hoşlanmıyorum ama herkesi çağırıp onu çağırmamak ayıp olurdu eşim de kırılırdı davet ettim gelemedi tabi ki ama en azından beni çağırmadınız tribi de olmadı :KK48:

Valla cok net bir sekilde gorumcenizi disliyorsunuz gibi hissettim. Sizin kocanizda onun kardesi kendi anne baba br kuzeninizden once ona haber vermeniz gerekir. Bence sizin eve niye gelmedigi belli.sizden cekiniyor.

Davet ettim, ayrıca biz onlara davetle gitmiyoruz. Kardeşiyle samimiyetine bağlı, geliyoruz diyip gelebilir biz öyle yapıyoruz
Iyide arabası yok,küçük bebeği var,ha deyince gelemez yani.
Kızım bebekken arabam olmasına rağmen uzun mesafe bir yere gitmiyordum yanlız,mecbur kalıp gittiğimde de temden gidemezdim e5den giderdim ki acil bir durumda sağa çekip ilgilenebileyim,acıkırdı sağa çeker emziridim,altıni pisletirdi durur değiştirirdim,bazen sebepsiz ağlardı yine durmak zorunda kalırdım 2 saatlik yola 4 saatte gittiğim çok olmuştur yani. Kolay değil yani bebekle bir yerden bir yere gitmek. Hemde toplu taşıma ile düşünemiyorum.
Gelmedi diye alınmayın bence.

O kadar iyi niyetliyseniz, neden hala haber vermediniz görümceye? Bence acik acik gelemesin diye gec haber vereceksiniz.

Ne yani kendi annesini babasini cagirsin ama esinin asil kisinin annesini babasini cagirmasin?

Bide düsünsene bu organizasyonu esi konu sahibi icin ayarliyor. Konu sahibi kv kp esinin yedi sülalesiyle kutluyor. Benim ailem nerde diyince haber vermedim, annen baban doguma gitti, ablan uzakta gelemez diyor. O adami tasa tutardik burda hep beraber

Kendi ailesini cagirmakla hata etmis
Basta hicbirini cagirmicakti.
Yasli insanlar sonuçta.

Ya da cagiriyosa adam akilli cagiracakti.
Bence esinin birlikte vakit gecirmekten hoslandigi akrabalarunu cagirsa daha iyi olur.
Mesela ben esimin anne babasini cagirmam
Cunku onlarun yaninda konusmuyor gülmüyor.
Ben tek kutlamaya meyilliym
Bizim de ilk senemiz

Doğum gününü bu cumartesi yapıyoruz.
Çağırdım ve gelmiyor tabiki
ben de merak etmiştim doğrusu ne oldu diye.. Görümceler neden hep arada bir son varmış gibi davranır ve uzak durur acaba? sağolsun benimki de öyledir..

Evlerden ırak bir gelin vakası..dilerim Eşiniz aklı başındadırda sizin doğum Gününüzde kendi yedi sülalesini çagırırda sizden kimseyi cagırmaz iyi misilleme olur ama..:duduk:

Merhaba hanımlar

Haftaya cumartesi eşimin Doğum günü

Eşim o gün çalışıyor ben evde olucam ve sürpriz yaparak kutlamak istiyorum.
Bir kaç yakın arkadaşını çağırdım gelecekler, kendi ailemden de annem, babam, abim, ablam ve bir kuzenim eşiyle birlikte gelecek.

Eşimin ailesi de abisinin eşi yeni Doğum yaptığı için onların yanında burada değiller yani gelemeyecekler.

Sorum görümcem için
Kendisi bize aşırı uzak oturuyor arabaları Yok, toplu ulaşımlada 2 saat sürer gelmeleri + bir de 1 yaşında bebeği var zor yani arabasız ( bu arada evleneli 5 ay oldu bu sebeple evime 1 kere gelmedi)
Sizce onu da davet etsem mi ?
Yada zaten gelemeyecek hiç söylemesem mi ? Fotoğraflarımızı görüp alınır mı?
Eşime de ayıp etmiş olur muyum?
Ay kafam çok karıştı yaa. Çağırmalı mıyım?

ALINABİLİR...
Neticede aileniz de olacak ha bir eksik ha bir fazla misafir.

Iyide arabası yok,küçük bebeği var,ha deyince gelemez yani.
Kızım bebekken arabam olmasına rağmen uzun mesafe bir yere gitmiyordum yanlız,mecbur kalıp gittiğimde de temden gidemezdim e5den giderdim ki acil bir durumda sağa çekip ilgilenebileyim,acıkırdı sağa çeker emziridim,altıni pisletirdi durur değiştirirdim,bazen sebepsiz ağlardı yine durmak zorunda kalırdım 2 saatlik yola 4 saatte gittiğim çok olmuştur yani. Kolay değil yani bebekle bir yerden bir yere gitmek. Hemde toplu taşıma ile düşünemiyorum.
Gelmedi diye alınmayın bence.

Gitmek istediği her yere gidiyor, geziyor yani evde oturan biri de değil

Evlerden ırak bir gelin vakası..dilerim Eşiniz aklı başındadırda sizin doğum Gününüzde kendi yedi sülalesini çagırırda sizden kimseyi cagırmaz iyi misilleme olur ama..:duduk:

Bazı yorumlara çok güldüm.
Bu da onlardan biri, aynen aynen inşallah tabii:)))

Back
X