- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.588
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu tür konular ayık kafa ile açılıyor olamaz. Cidden anlamiyorum, ne etkisi altindasiniz ne yasiyosunuzda böyle sonuçlar çıkıyor ortaya, hayret verici...
tabiki çağırın
beni kuzenim çağırmamıştı kızının doğum gününe bebeğim küçük kardeşinin evinde yapıyor diye
ne kadar içerlemiştim
Haklısınız da Geleceğini bilsem zaten hiç düşünmeden çağırırdım ama yine de çağırıcam gelirse gelir
Çağırmanin en mantıklı yol olduğunu sizde biliyorsunuz.Mantıklı seçeneği seçmek yararınıza. .Merhaba hanımlar
Haftaya cumartesi eşimin Doğum günü
Eşim o gün çalışıyor ben evde olucam ve sürpriz yaparak kutlamak istiyorum.
Bir kaç yakın arkadaşını çağırdım gelecekler, kendi ailemden de annem, babam, abim, ablam ve bir kuzenim eşiyle birlikte gelecek.
Eşimin ailesi de abisinin eşi yeni Doğum yaptığı için onların yanında burada değiller yani gelemeyecekler.
Sorum görümcem için
Kendisi bize aşırı uzak oturuyor arabaları Yok, toplu ulaşımlada 2 saat sürer gelmeleri + bir de 1 yaşında bebeği var zor yani arabasız ( bu arada evleneli 5 ay oldu bu sebeple evime 1 kere gelmedi)
Sizce onu da davet etsem mi ?
Yada zaten gelemeyecek hiç söylemesem mi ? Fotoğraflarımızı görüp alınır mı?
Eşime de ayıp etmiş olur muyum?
Ay kafam çok karıştı yaa. Çağırmalı mıyım?
Uzak olması gelmesinin zor olacak olması onun tarafından hesaplanmalı siz ne olursa olsun tabii ki davet etmelisiniz davet etsem mi acaba diye düşünmeniz yanlış olur.Merhaba hanımlar
Bir kaç yakın arkadaşını çağırdım gelecekler, kendi ailemden de annem, babam, abim, ablam ve bir kuzenim eşiyle birlikte gelecek.
Eşimin ailesi de abisinin eşi yeni Doğum yaptığı için onların yanında burada değiller yani gelemeyecekler.
Sorum görümcem için
Kendisi bize aşırı uzak oturuyor arabaları Yok, toplu ulaşımlada 2 saat sürer gelmeleri + bir de 1 yaşında bebeği var zor yani arabasız ( bu arada evleneli 5 ay oldu bu sebeple evime 1 kere gelmedi)
sen çağır boşver nasıl geleceğini ya da nasıl gelemem diyeceğini o düşünsünMerhaba hanımlar
Sorum görümcem için