gorumce

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3lale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim görümceler de kızıma ne isim koyacağımızı sordu, söyledim. aman efendim çok kısa bşr isimmiş. yavan duruyormuş . yanina bir isim istermiş. yoo dedim sizinkilerin çifter çifter ismi var da noluyor hangisi kullanılıyor dedim. ay olur mu çok yavan yok bilmem be. kaynanamın ismini koymamı direk söylemiyorlar da böyle oyun çeviriyorlar. eltim dedi ki bi daha konuyu açtıklarında annemin ismini koyacam de bakalım ne diyorlar:KK53:
fırsat kolluyorum şuan bunu yapmak için

Herşeye burnunu sokmasa görümce olunmuyor sanki :halay:

gorumcem gercekten tuaf biri benden yasca kucuk ama cok erken evlenmis.esinin ailesi ile yasiyor yillardir.biz bu ara bebek dusunuyoruz biliyorlar.gecen onlara gittim demesinmi bi oglunuz olursa babamin adini koyariz resmen uyuz oldum.ben sevmiyorum oyle seyi dedim.yok babamin adi koyalim dedi durdu kirici olmak istemiyorum ama gercekten sinirleniyorum.kizim olunca da annesinin adi icin cok israr etmisti simdide bunu cikartti.sanki kayinpederimede bayiliyorum.halasi koysun adini deyip sacmaladi.3 cocugu var cok isim koyma hevesin varsa bol bol koysaydin onlara beni niye bunaltiyorsun.kotu biri degil ama cok dusuncesiz o yuzden kirmak istemiyorum ama bazen gercekten insani cok bunaltiyor.
Durum garip ama siz de özel hayatınızı bu kadar anlatmayon. Neden çocuk düşünüyoruz öyle böyle anlatıyorsunuz ki

Bosverrrr.Ben doğum yapınca kaynım da anneciğinin yanında ;"kızına annemin ismini koysaydin,ilerde benim de kızım olsaydı senin adını koyardim":KK64:dedi."Hakketten yaa,benim ismim çok güzel ,ama kızın olursa sen kendi annenin ismini koy ,anneciğine ayıp olmasın" cevabini aldı.Oglu oldu ve kayinpederimin adini koymadi.Koydugu isim benim kızımin ismiyle uyumlu olmaliymis:deli:

:oha: ahahaha cok guldum ya demek uyumlu olmaliymis cok iyi:KK48:

küçük şeylere takılmayın . boş verin . konuşsun konuşşun dursun
sonuçta çocuk sizin değil mi. hele bi olsun . doğsun sağlıkla .istediğiniz ismi koyarsınız . niye dert ediyorsunuz dediklerini.

eşimin yeğenleri de ben hamileyken öyle konuşuyolardı şu olacak abimin bebeğinin adı bu olacak, yok şu yakışır falan diye. bir sustum iki sustum, en sonunda dedim ki; "bu çocuğu doğuracak olan kişi benim, adına da ben karar veririm, siz kendi çocuğunuza koyarsınız o isimleri" dedim. bir daha kimse ağzını açamadı. ama gülerek şakayla söyledim ki yılan gelinliğimden taviz vermeyeyim :sinirli:
açtırma kutuyu söyletme kötüyü diye boşa dememiş atalarımız.

Back
X