- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Senslde onu gorme ilk isin rehberinde silmek olsun esinle aranizda muhabbetini bile yapmayin değmezHanimlar hayırlı akşamlar.
Cok derine inmeden özet geçeyim. Düğün vakti eşimin ailesiyle cok fazla sorun yasadik. Evlendik sorunlar bitmedi, aramız düzelsin diye cok uğraştım. Olmadı. Onlara göre de onlar uğraşmış (esime cok ugrastik demisler)
En son gorumcem beni instagramda hikayelerinden engellemeye başladı, diger görümcemle fotoğraf atınca engeli kaldiriyodu falan değişik hareketler. Neyse baktim ki bu hareketler canımı cok sıkıyor sildim instagramdan.
Bugün iftara çağırdılar. 3 aydır gelmiyordum eşimin hatri icin geldim.
Bana ismimle hitap eden yok en basta, sanki ben yokmusum gibi davrandi görümcem. Sofraya geçerken herkese yerini gösterdi bana sende şuraya geç dedi asagilar bi tavırla. Sofrada herkese bi hizmet ediyo ki ben haric göreceksiniz. Herkese tek tek ne içersiniz diye soran insan bana sormadı bardagimi eşim uzattı. Sofradan zor kalktım balkonda ağladım cok zoruma gitti.
Eşim bi türlü görmüyor cok zoruma gidiyor. Aile konusu hariç esimle baya iyi bi ciftiz. Nasıl bir yol izlemeliyim.
Nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyorlar. Bir insan nasıl kardeşinin sevdiği bir kadına böyle bir muamelede bulunabilir? Görümcenizin sizden önce kendi kardeşine hiç saygısı yok. Eşinize durumu güzel bir üslupla izah edin gerekirse görümcelerinizle bir daha bir araya gelmeyinHanimlar hayırlı akşamlar.
Cok derine inmeden özet geçeyim. Düğün vakti eşimin ailesiyle cok fazla sorun yasadik. Evlendik sorunlar bitmedi, aramız düzelsin diye cok uğraştım. Olmadı. Onlara göre de onlar uğraşmış (esime cok ugrastik demisler)
En son gorumcem beni instagramda hikayelerinden engellemeye başladı, diger görümcemle fotoğraf atınca engeli kaldiriyodu falan değişik hareketler. Neyse baktim ki bu hareketler canımı cok sıkıyor sildim instagramdan.
Bugün iftara çağırdılar. 3 aydır gelmiyordum eşimin hatri icin geldim.
Bana ismimle hitap eden yok en basta, sanki ben yokmusum gibi davrandi görümcem. Sofraya geçerken herkese yerini gösterdi bana sende şuraya geç dedi asagilar bi tavırla. Sofrada herkese bi hizmet ediyo ki ben haric göreceksiniz. Herkese tek tek ne içersiniz diye soran insan bana sormadı bardagimi eşim uzattı. Sofradan zor kalktım balkonda ağladım cok zoruma gitti.
Eşim bi türlü görmüyor cok zoruma gidiyor. Aile konusu hariç esimle baya iyi bi ciftiz. Nasıl bir yol izlemeliyim.
Sizi asagilamaya calisan insana verilecek en iyi tepki asagilanmis hissetmemek, umursamamak, onemsememek. Engelledigini fark bile etmeyin, bakmayin. Yemekte bir sey icmek istiyorsaniz soyleyin. Sorup sormamasina bakmayin. Sonucta orada o insani gormek icin degil, esinizle olmak icin bulunuyorsunuz. Laf ederse de bir kulaginizdan girsin oburunden ciksin. Nesenizi, huzurunuzu kaybetmemek, ondan etkilenmemek en guzel tokat. :)
Bazen en büyük tepki tepkisizliktir. Yokmuş gibi davranın aranız iyimiş eşinizle onlar için bozmayın boşverin görümcenizi
keşke böyle bir görümcem olsa bana ne yaparsa yapsın sesimi çıkarmazdım
Ben bunu anlayamiyorum. Insan niye görümce yada elti'yi önemser? Sirf sevdigin adam ile evlisin diye, onun ile arkadas olmak zorunda degilsin, yada önemsemesi zorunda degilsin. Liseli bir cocuk degilsin, hemen aglamayan gerek yok.
Ben olsam yemegimi yerim, keyfime bakarim. Eger bini beni yok sayarsa bende onu yok sayardim fakat abartili bir tavir degil yani. Görümce bu konuda küfür, iftira etmemis mesela. Anlattiklarin bircogu hepsi niyet okumak gibi geldi bana mesela.
En basit o instagramda büyük ihtimal ile sevgilisi üzerine bisey paylasmistir ve abisinin kulagina gitmesini istemiyordur.
Kisacasi dik dur. Hemen tavir yapma. Gerekirse sadece merhaba merhaba iliskisi kür ve esine bu konuda isyan etme.
Neden sizi aşağıya çekmek isteyen kişilerin istediğini yapıyor ve onları mutlu ediyorsunuz ki. Boşverin atın hayatınızdan bu insanları yoklarmış gibi davranın onlar öyle yapıyorsa sizde öyle yapacaksınız tek çare bu
Daha once hakaretleri de oldu. Ailece yapmadığım şeyleri yaptım diye de anlattılar. Mutlaka bende onlara biseyler yapmışımdır. Ama ben bugün oraya özenerek gittim gayet neseliydim. Eve gelen misafire bu yapilmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?