Görümce...

Ilk sorun ev yerlestirmede çıktı. Yatak örtüsünü son gün serelim dedim diye ne terbiyesizligim kaldı ne saygisizligim. Kina da düğünde yanlarına oynamaya gittim arkalarini döndüler. Evli olan görümcem ablama -bakalım ne kadar evli kalacaklar 3 ay mi 5 ay mı dedi. Cok şükür 2 yıl olacak. Bugün konu acmama neden olan görümcemle ara düzeltelim diye eşimle bi kafeye gidelim dedik, orda kedi mevzusundan kavga çıktı dönüşte arabasına binmeyecem dolmuşla gidecem diye bana gerizekalı dedi bende cevap olarak haddini bil benimle bu şekilde konuşamazsın dedim üstüme yürüdü sanirim esim olmasa güzel bi dayak yerdim. Onlarla yaşadıklarımdan dolayı 2 defa ayrılık noktasına geldik hic bir şekilde benimle iletisime geçip dönmem icin bisey yapmadılar. Hep benim arkadaşlarım siz birbirinizi cok seviyorsunuz deyip barıştırdı. Sonrasinda da hep ufak tefek seyler oldu ama bugün cok zoruma gitti

Diğer ablası farketti yarin konuşacaklar ama söylememe gerek yok sanırım hic kardeşlerinin hatalı olduğunu kabul ederler mi?

Kesinlikle bu tek başına gerçekten kocaman bir hic. Buna ağlanır mı? Bencede ağlanmaz ama bi yerden sonra kaldiramiyorum. 2 yıldır hic bi sorunda böyle ağlamadım. Evin damadına sonsuz bi saygi varken evin gelinini yerin dibine sokmaları... düşündükçe ağlıyorum vallaha ya

Sende şöyle geç tavrını görseydiniz anlardınız ne demek istediğimi. 2 yıldır sürekli yardım ettim sonra baktim ki benim evimde kimse yerinden kalkmiyo hic bi şekilde. Bende bi yerde kendime dur dedim

Sende şöyle geç tavrını görseydiniz anlardınız ne demek istediğimi. 2 yıldır sürekli yardım ettim sonra baktim ki benim evimde kimse yerinden kalkmiyo hic bi şekilde. Bende bi yerde kendime dur dedim

Tamam da aç.mı bıraktı sizi zaten içecek koyuyormuş eşiniz bardağı uzatmış tabağınıza yemek mi koymadı çay mı vermedi ne yani sonuçta çağırmış. Konuşmadığım ve tarafından engellendiğim biri ile yüz yüze geldiğimde bende yapmacık davranamazdım yani. Eşimin yanına otururdum o demeden ne bekliyorsunuz ki konuşmadığınız birinden

Ahh keşke yapabilseydimmm. O zaman eşim hiç gormezdi ama. Ben anlattığım zaman evde cok iyiydiniz derdi. Neyse sanirim uzunca bi sure daha gitmem

Ne yaptıklarını zannediyorlar acaba . Zaten emekler hipnotize olmuş gibi anne evine gidince bı değişik oluyorlar ... Ağlama bu saçmalıklar için gözyaşına yazık ...madem.gormezden gelip yokmussun gibi yapıyorlar sende aynı keyifle hatta iki katı dozunu arttırarak aynı şeyi yapın . O zaman başkasına yapıp kendinde hoşuna gitmeyen şeye katlanmak nasıl oluyormuş gorsun

Konu sahibi arkadaşım her ne olursa olsun Instagram dan silmeyecektiniz..hem ilk silen siz oluyorsunuz hemde yüzyüze bakınca hürmet bekliyorsunuz.kusura bakmayın ama kendi hatanizi görmüyorsunuz.size kırgın sonuçta canım cicim yapıp yapmaciklik yapmak istememiş.bana kalırsa alınganlık etmissiniz.aglamaniza hiç gerek yoktu ve bu durumu belli etmenizde yanlıştı,zamanla gele Gide oda sizi yok saymayacak alisacaktiniz birbirinize.bu benim fikrim tabi.

Ters psikoloji yapsaydınız keşke sizde gülümseyerek şu bardağı uzatabilir misin deseydiniz belki orda kendi sindirme politikasının işe yaramadığını görünce sinirlenip ters birşey söyleyecekti örneğin kalk kendin al ya da yakın işte alsana gibi. Zaten burda vericeği sivri tepkiden dolayı eşiniz cevap olarak sakin ol gibi bir cevap verirdi ve size orda canlı canlı hak verirdi sizin verdiğiniz soğuk savaşı erkekler anlamaz görmez örneğin sizin o instagramdan silme aşamasına nasıl geldinizi anlatsaniz amaan cok abartıyorsun der ama yemekteki gibi ufak bir hareketle bile onun anlamasını sağlayabilirsiniz arkadaşlar doğru söylemiş ağlamak ya da eşinize evde durumu izah edip mesele etmekle uğraşmayın değmez. Habis ruhlu insanların karanlık ruhunu üzülerek beslemeyin

Yasadigimiz olay hemen hemen ayni . Benim gorumcem beni ailesiyle yasadgmz sorunlardan sebebsiz triplerinden silmis. Benim haberim yok neyse biz bi araya geldik gulduk eglendik resim falan cekindik sonra ben inter hesabimdan bulamadim esimin yaninda aradim. Tabi sildgnin farkina vardim dalga gecer gibi hoperlere verdim aynen su sekil konustum alayci bir tavirla
"Yaaa ben ikimizin resimini aticaktim da seni bulamadim
-allah allah ben ekliyiz diye biliyorum(sesi titremeye basladi)
-bende gulerek yok yok esimin hesabindan baktim onda eklisin bende silinmis
-yok cocuklar yanlislikla silmistir , yoo bilmem telim bozukta ben sana tekrardan istek atiyim diyince
Aynen sekilde cevao verdim gulerek gerek yok yaa yarin bi gun telin bozulur yanlislikla cocuklar falan engeller beni oylece kalsin ddm teli kapattim bana istek gondermis bende kabul etmeyince mesaj atmis istegmi kabul et diye. Su sekilde tepki verdim.
-kusura bakma benimde telim bozulmus istegni kabul edemiyorum!
Ve esimin hesabindanda sildim halada kabul etmiyorum

Pardonda eşinin hesabından silmek sana düşmez. Kendin hesabına kabul etmeyebilirsin.. Ben anlamıyorum ya bu yengeleri harbiden..Evlenince, tasmayı taktım sanıyorsunuz kocanızın boynuna.

Size baya bilenmiş evine de bu yüzden davet etmiş belliki. Güya aklınca içini soğutacak sizi aşağlıyarak. Böyle insanları görmeyin. Onlar sizi hor görüyor ya hani siz onu hiç görmeyin. Kendi kendine oynasın köşede

Eşinle aranıza onlar yüzünden sorun soğukluk girmesine izin verme
Eşinin canı kanı atsa atılmaz satsa satılmaz aile sonuçta senin kız kardeşin eşine bunu yapsa sende ezilir üzülür ama kardeşinle düşman olmazdin
Görmezden gel yok say umrunda olmasın hiç üzülmeye değmez bile

Sen de onu görmezden gel, sallama muhatap olma eşinden rica et, hayır kadını instadan siliyorsun da iş reale gelince mi ağlıyorsun balkonlarda. Gerçek hayatta da sallamamayı öğreneceksin, o bir sallamıyorsa sen de 2 sallama

Durun durun terbiyeli olduk bisey farketmedi er yada gec evime gelecektir. Aynı muameleyi yapacam. (Yine sanmıyorum ben kendime yakistiramam ama en azindan ugrasacam yapmak icin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…