Görümce

samyeli4125

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2018
131
100
18
35
arkadaşlar merhaba
Size başımdan geçen bir olayı anlatıyım :)
Görümcem yeni nişanlandı. Kendisi aşırı kompleksli kıskanç biri. Erkek tarına sürekli beni örnek göstererek kendisine takı aldırtıyor. Örneğin Benim alyansım tamtur zirkon taşsa bu gidip pırlantasını veya bir kolyem var normal bir ametist taş altın onu gerçek taş diyip kendine gerçeğini aldırtıyor ve ben geçen kaynanamın oyununa geldim. Kendisinin bir yüzüğü vardı satsan 200 lira veriyolardı Yakut taşlı ama taşı tavizli gerçek değil. Kaynanam bu yüzüğü satıyordu ben üzüldüm sattırmadım neyse bana verdi.
Geçenlerde de görümcemin dünürleri gelmeden bana o yüzüğün nerde taksana dedi ve bende Tongaya düştüm taştım.
Beni emitasyon ürünlerle kuyumcu dükkanı gibi gösteriyorlar onu anladım geç de olsa. Ben bu iki deliyle nasıl başa çıkıcam bilemiyorum. Dinsizin hakkından imansız gelir derler ama bende de hiç öyle bir yapı da yok

Klasik gelin görünce
sizde dünürlerin yanında enayimiyim bu pahalılıkta bu kadar parayı gereksiz masraflara vereyim imitasyonda aynı işi görüyor deyin değil mi ama
Seyreyleyin cümbüşü:)))
Evet demeliydim ama geç anladım oyunu. Etrafımda hiç gelin görümce görmediğim için geç tecrübe ediyorum bazı şeyleri

Ben görümceyim, bizde tam tersi oluyor :KK53:
Beni kıskanıyor bizim gelin, biiir sürü masraf çıkartıyor “buna heves ettim,şuna heves ettim” diye diye benim neyim varsa kendi de tamamlamaya başladı :olamaz:
Çok samimi olmayın, içinizden ne geliyorsa onu yapın gelin-görümce olmanın ilk şartı fesatlık galiba :KK51:

Ne var bunda belli ki bana şu altını alın bunu alın diyemiyor sizdeki sahte altınları :KK48: göstererek istiyor. Güzel fikir aslında bende bizim kv'ye uygulayayım bunu :KK39:

İşte altın için bu kadar yüzsüzleşecek biriymiş gözü doysun sen çok bulunma onların evinde mesafeli ol hatta oraya gittiğinde tek bir takı takma.

Ne alırsa alsın yahu size ne? onların gerçeklerini alacak kadar durumları iyi demek ki dünürlerin ne isterse almışlar maşallah. Kuyumcu dükkanı mı işletiyorlar anlamadım. Ayrıca dünürleri kaç kere gördünüz de o yüzüğünü tak diyorlar sana ne alaka derim ben şahsen ne takacağıma karışacaklar takıyla altınla kafayı bozmam şahsen beğenmiştir almıştır ama ben sizde kıskançlık gördüm gerçeklerini alıyor diye herhalde

arkadaşlar merhaba
Görümcem yeni nişanlandı. Kendisi aşırı kompleksli kıskanç biri. Erkek tarına sürekli beni örnek göstererek kendisine takı aldırtıyor. Örneğin Benim alyansım tamtur zirkon taşsa bu gidip pırlantasını veya bir kolyem var normal bir ametist taş altın onu gerçek taş diyip kendine gerçeğini aldırtıyor ve ben geçen kaynanamın oyununa geldim. Kendisinin bir yüzüğü vardı satsan 200 lira veriyolardı Yakut taşlı ama taşı tavizli gerçek değil. Kaynanam bu yüzüğü satıyordu ben üzüldüm sattırmadım neyse bana verdi.
Geçenlerde de görümcemin dünürleri gelmeden bana o yüzüğün nerde taksana dedi ve bende Tongaya düştüm taştım.
Beni emitasyon ürünlerle kuyumcu dükkanı gibi gösteriyorlar onu anladım geç de olsa. Ben bu iki deliyle nasıl başa çıkıcam bilemiyorum. Dinsizin hakkından imansız gelir derler ama bende de hiç öyle bir yapı da yok
Karışmam bulaşmam oyuna gelmem.Bu kadar basit.

Olabilir biz gelinimize şunu taktık şöyle taktık bizde adet böyledir ben de isterim diyerek altın isteyebilir bu size niye battı anlayamadım. Boş verin gitsin size ne ona ne takıldığından? Sizi kıskanıyorsa da ne olacak yani çok mu önemli ben olsam hiç dert etmem bana ne görümce elti ne takmış. Bana bu altın işi çok saçma geliyor alyans bile takmıyorum hele de böyle kıskançlıkları okuyunca komik geliyor.
Neymiş taşı sahteymiş zirkonmuş görümceye pırlanta takmışlar. Madem zoruna gidiyor kocana söyle taksın sana görümceden sana ne yani.
Bence kıskanan siz olmuşsunuz

arkadaşlar merhaba

size ne? sizin gordugunuzu Hak gormuyor mu?
gun gelir, devran doner. hic muhattap olmayin.

Bence siz görümcenizi kıskanmışsınız, sonuçta ona gerçek altın alınıyor size emitasyon, ona pırlanta size zirkon taş, size kv'nin eski yüzüğü takılıyor :KK48: artık görümce ne aldırır bilinmez.
Allah şahit kıskanmadım çünkü komiğime gidiyor. Yazık günah bence erkek tarafını bu kadar zorlamanın anlamı yok. İnsanların iyi niyetini kullanmak bu yaptıkları

Ne alırsa alsın yahu size ne? onların gerçeklerini alacak kadar durumları iyi demek ki dünürlerin ne isterse almışlar maşallah. Kuyumcu dükkanı mı işletiyorlar anlamadım. Ayrıca dünürleri kaç kere gördünüz de o yüzüğünü tak diyorlar sana ne alaka derim ben şahsen ne takacağıma karışacaklar takıyla altınla kafayı bozmam şahsen beğenmiştir almıştır ama ben sizde kıskançlık gördüm gerçeklerini alıyor diye herhalde
Kardeş sen yanlış anlamışsın benim eşiöin tarafının durumu iyi ama damat tarafı zorlanarak yapıyor. Durumları o kadar da iyi değil.Görümcem mecbur bırakıyor. Biz yaptık sizde yapın demeye getiriyor.
Dünürleri 3 ayda 10 defa görmüşümdür. Gidiş gelişler malum yakın olunca çok sık oldu.
Ortada beğenen alan da yok ayrıca. Beni model olarak gösterip biz yaptık sizde yapın demek var

Dikkat et üzüm üzüme baka baka kararmasın sen içini temiz tut ne yaparlarsa yapsınlar.

Düğünden sonra gorumcenin kv desi o kadar altın aldık gelinlik yapsın derdine düşerse görür o zaman :)

Olabilir biz gelinimize şunu taktık şöyle taktık bizde adet böyledir ben de isterim diyerek altın isteyebilir bu
Olabilir biz gelinimize şunu taktık şöyle taktık bizde adet böyledir ben de isterim diyerek altın isteyebilir bu size niye battı anlayamadım. Boş verin gitsin size ne ona ne takıldığından? Sizi kıskanıyorsa da ne olacak yani çok mu önemli ben olsam hiç dert etmem bana ne görümce elti ne takmış. Bana bu altın işi çok saçma geliyor alyans bile takmıyorum hele de böyle kıskançlıkları okuyunca komik geliyor.
Neymiş taşı sahteymiş zirkonmuş görümceye pırlanta takmışlar. Madem zoruna gidiyor kocana söyle taksın sana görümceden sana ne yani.
Bence kıskanan siz olmuşsunuz
ah canım keşke öyle Mert olsalar da isteseler. Ben konumda yaptıkları davranışlardan bahsediyorum. Saman altından su yürütüyorlar. Bana yapılanı daha kimse ne yapar nede yapılır. Konu kıskanma değil zaten onlara gülüyorum

Dikkat et üzüm üzüme baka baka kararmasın sen içini temiz tut ne yaparlarsa yapsınlar.

Düğünden sonra gorumcenin kv desi o kadar altın aldık gelinlik yapsın derdine düşerse görür o zaman :)
Ay bizimkiler o kadar fena ki İnan ona da bir kılıf bulurlar. Kv 10 elti olduğu için bu hayatta iyi pişmiş. Eline kimse su dökemez bilmişlik konusunda. Bende onlardan öğreniyorum işte bişeyler ama çok toyum kolay tongaya düşüyorum

Back
X