- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevabınız beni çok iyi aydınlattı sağolunEş cezaevinde, yaş 24, bu yaşta 2 çocuk, görümce problemleri... Korku filmi gibi bir hayat...
Evet esimi çok seviyorum onun üzülmemesi için elimden geleni yapıyorum bütün ignelemelere katlanıyorum gözümde değerlerini yitirdiler gerçekten fazlasıyla değer kıymet veren biriydim sıkıntılı sürecimde bir sıkıntıda onlar oldular bana. Hiç unutmiycam bu yapiklarini 2 tane kız çocuğun var onları düzgün yetişir demelerini sen zaten çok yalancısın yalan söylemeye meyilli bir insansın demelerinimi yani su anda hiçbirşey hissetmiyorum onlara karşı ve hicbir Şey olmamış gibi konuşuyorlar ben unutamıyorum biliyorum bunları yutunca tekrar yapacaklar nasıl bir mesafe koymalıyım sizce bu arada onlar yüzünden terapiye başladım çocuklarıma mecalim kalmadı şu 1 ayda 6 kilo verdimOlanları unutup size destek olmak istiyor olamazlar mı güvenmiyorsanız resmî olursunuz her derdinizi açmazsınız ama yani eşiniz kardeşlerini yok edemezsiniz sizde uyumlu olun mesafeli şekilde devam edin ilişkinize eşiniz hayatınızda oldukça onlarda olacak kabul etmek zorundasınız
Bu konular görümcelerinizden daha önemli ama siz neyi görmek istiyorsaniz onu görüyorsunuz. Korunun bari bundan sonra.Cevabınız beni çok iyi aydınlattı sağolun
Bu konular görümcelerinizden daha önemli ama siz neyi görmek istiyorsaniz onu görüyorsunuz. Korunun bari bundan sonra.
Sizin kafanız farklı çalışıyor bunu söylemekle iyi ettin, niyetinizi anladık. gülüm karı koca diye bisey var ve birde bunların özel hayati diye bisey var çok farklı kurcalama istersen kendini farklı yerlerde bulma Bu tür şeylerede çok merak saldıysan bi konu aç yol gösteren çok olur oraya buraya saldırmaBu konular görümcelerinizden daha önemli ama siz neyi görmek istiyorsaniz onu görüyorsunuz. Korunun bari bundan sonra.
Bu konular görümcelerinizden daha önemli ama siz neyi görmek istiyorsaniz onu görüyorsunuz. Korunun bari bundan sonra.
Olaylara bakış açınız korkunç. Bu pişman olunacak bir sey değil çünkü telafisi yok. O sebeple bastan onlem almak gerek. Size bir sey anlatabilecegimi sanmıyorum. Kapalisiniz çünkü her seye. Iyi geceler.suan da biz karı koca halimizden memnunuz Inşallah bi 15 20 sene sonra keşke korundaydık demeyiz acaba sizin anne babanız sizin için ne düşünüyor pismalarmi ha ne derseniz ?
Olaylara bakış açınız korkunç. Bu pişman olunacak bir sey değil çünkü telafisi yok. O sebeple bastan onlem almak gerek. Size bir sey anlatabilecegimi sanmıyorum. Kapalisiniz çünkü her seye. Iyi geceler.
Gerçekler korkunç olabilir. pişmanlık konusuna gelince aile planlamamizda 2 çocuk daha var elhamdulililah fiziksel olarakta mental olarakta buna hazırız senin anlatmanla değişecek birşey değil zaten üzülme. Siz once saygı çerçevesinde nasıl konuşulur üslup öğrenin ve bunun üzerinde yoğunlaşın bedenen değil zihnen bir diyete girin benim çocuk sayımımı yapmaktan daha çok işinize yarar emin olun tekrar söylüyorum böyle şeylerede merak salmayın fazla merak iyi değildir insanın başına herşeyi getirirOlaylara bakış açınız korkunç. Bu pişman olunacak bir sey değil çünkü telafisi yok. O sebeple bastan onlem almak gerek. Size bir sey anlatabilecegimi sanmıyorum. Kapalisiniz çünkü her seye. Iyi geceler.
Ha Bu arada birde; çoklu ilişkilerde problemler doğar çözülür veya cozulmez bu gayet normal bir durum eleştiri değil çözüm yolu üretilmesi lazımdır niyet buysa gerisinin çokta önemi yoktur.umarim siz evliyseniz ve evlenecekseniz görümceniz pamuk sizde otu olursunuz nickname pamukotuGerçekler korkunç olabilir. pişmanlık konusuna gelince aile planlamamizda 2 çocuk daha var elhamdulililah fiziksel olarakta mental olarakta buna hazırız senin anlatmanla değişecek birşey değil zaten üzülme. Siz once saygı çerçevesinde nasıl konuşulur üslup öğrenin ve bunun üzerinde yoğunlaşın bedenen değil zihnen bir diyete girin benim çocuk sayımımı yapmaktan daha çok işinize yarar emin olun tekrar söylüyorum böyle şeylerede merak salmayın fazla merak iyi değildir insanın başına herşeyi getirir![]()
İnsanın başına cehalet bir şeyler getirir. Kocan hapiste ve sen 4 çocuktan bahsediyorsun. Mental olarak hazırmışsın falan. Devam et doğurmaya. Ne diyeyim? Yazik o çocuklara.Gerçekler korkunç olabilir. pişmanlık konusuna gelince aile planlamamizda 2 çocuk daha var elhamdulililah fiziksel olarakta mental olarakta buna hazırız senin anlatmanla değişecek birşey değil zaten üzülme. Siz once saygı çerçevesinde nasıl konuşulur üslup öğrenin ve bunun üzerinde yoğunlaşın bedenen değil zihnen bir diyete girin benim çocuk sayımımı yapmaktan daha çok işinize yarar emin olun tekrar söylüyorum böyle şeylerede merak salmayın fazla merak iyi değildir insanın başına herşeyi getirir![]()
Ne diyorsun ablacim sen ya? Saçma sapan muhabbetler. Kocan hapiste, görümce derdine düşmüşsün? Niye hapiste diye sorsam uzerine suç atıldı falan dersin. Kocası hapiste olanın daha büyük derdi mi olur ya?Ha Bu arada birde; çoklu ilişkilerde problemler doğar çözülür veya cozulmez bu gayet normal bir durum eleştiri değil çözüm yolu üretilmesi lazımdır niyet buysa gerisinin çokta önemi yoktur.umarim siz evliyseniz ve evlenecekseniz görümceniz pamuk sizde otu olursunuz nickname pamukotu![]()
Dünyaya çocuk getirmek cehalet olsaydı seni neden doğurdular acaba? Tatlım senin genel olarak bir sorunun var? O mentallik senin anlama düzeyindeki biri için açıklayıcı olmamış söyle anlatayım evet mental olarak kendimizi hazır görüyoruz çocuklarımıza gerektiği ve yeterli ilgiyi alakayı eğitimi öğretimi sunmaya çalışıyoruz çocuklar bizim çocuklarımız seni ne için bu kadar gerdi? Aile planlaması sana mi düştü tekrar söylüyorum herşeye burnunu sokma fazla merak salma her aklına gelenide yazma üzerler seni.İnsanın başına cehalet bir şeyler getirir. Kocan hapiste ve sen 4 çocuktan bahsediyorsun. Mental olarak hazırmışsın falan. Devam et doğurmaya. Ne diyeyim? Yazik o çocuklara.
Ne diyorsun ablacim sen ya? Saçma sapan muhabbetler. Kocan hapi4564ygf44ste, görümce derdine düşmüşsün? Niye hapiste diye sorsam uzerine suç atıldı falan dersin. Kocası hapiste olanın daha büyük derdi mi olur ya?
Bak ablacım şunu diyorum kocamin hapiste olması ne için yatiyor olması seni neden bukadar alakadar etti bilmiyorum ama esimi tanıyor olsan kocamda gozunmu var diye seni almıştım yere okadar yani çok ilgilendin sen bu işleNe diyorsun ablacim sen ya? Saçma sapan muhabbetler. Kocan hapiste, görümce derdine düşmüşsün? Niye hapiste diye sorsam uzerine suç atıldı falan dersin. Kocası hapiste olanın daha büyük derdi mi olur ya?
2 ile kalmayi düşünmüyorlarmiş. 2 çocuk daha yapıp 4'e tamamlayacaklarmış. Yazdiklarimizin hicbir faydasi olmayacak. Boşuna yorulmayalim.Çocuk yapıp onu büyütmek ya da çocuk yapmaya karar vermek bu kadar kolay değil konu sahibi. Neden kızıyorsunuz ki. Yapmadan önce enine boyuna düşünülmeli elbet. Onemli olan sayısı değil, onlara yetebilmeniz, sağlıklı yetistirebilmeniz ( her anlamda). Tek problem görümceler gibi gözükmüyor bu sebeple. Bir çok insan 30larinda olmasına rağmen çocuk sahibi olmak istemiyor çünkü bu büyük bir sorumluluk. Siz çok genç yaşta bu sorumluluğu yüklenmişsiniz hem de 2 tane. Yaşınız da çok genç. Sizin yaşınızdakiler geziyor tozuyor, üni okuyor. Ama sizin derdiniz başınızdan aşkın. Eşiniz hapishanede olduğu için eş ailesi de sizi yalnız birakmayacaktır. Onları uzak tutmak zor görünüyor. Eşinizin neden hapishanede olduğu da merak konusu. Tüm bunlarla bu yaşta baş etmek evet korkunç görünüyor dışardan bakınca.
Yahu sizin problemleriniz mi var siz iyimisiniz2 ile kalmayi düşünmüyorlarmiş. 2 çocuk daha yapıp 4'e tamamlayacaklarmış. Yazdiklarimizin hicbir faydasi olmayacak. Boşuna yorulmayalim.
Psikoloji ile ilgileniyormuş gibi roller kesmeyin. Bu devirde böyle bir aileye bu kadar çocuk sahibi olma hayali kuran insanlarin bilgi kültür seviyesini biliyorum. Vurmaya çalıştığınız yerler bile o kadar komik ki. Fazla diyet psikolojime yansımış falan. Ucuz saçma ergen muhabbetleri... Tahammül edemediğim şeyin cehalet olduğunu göremediginizi düşünmüyorum. Bunu bal gibi biliyorsunuz da kabul etmek zor geliyor.Yahu sizin problemleriniz mi var siz iyimisinizsize ne kardeşim bizim yapacağımız çocuklardan sayısına nezaman dış kapının mandallari karar verir oldu? Ben çocuğuma yetiyorum veya yetmiyorum bundan sananeee sizeneee yani. Ben sana fazla diyet yapma bak psikolojine yansımış iyi değilsin diyormuyum
yada bu şeyde olabilir 0-5 taş arası yaşadığınız travmalar. etrafa bu şekilde saldirganlasmanizda büyük etken bir yardım alabilirsiniz insalara karşı biraz daha olumlu olabilirsiniz bu sayede