Görümce..."

Solgun Papatyalar

Özlem _sarp ❤️
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
219
Puanlar
43
Yer
İstanbul
“Merhaba kadınlar, bir şey danışmak istiyorum: Görümcem numaramı silmiş, sizce bu durumu sormalı mıyım yoksa susmak mı daha iyi?” kaynanamla tartıştık bir kaç ay önce engele atmıştım ama yine evime geldi arayınca çıkarmak zorunda kaldım kaynanam demiş eşime engellemiş beni bende takılmadım ama bugün fark ettim ki silmiş numaramı hemen eşimin teline koştum profili var ama bende yok silmiş eminim size sormak istedim ablalar..

Hiçbir şey yapmayın... Sildiyse silmiş liseli ergen gibi neyin hesabını soracaksınız... ( kaldı ki annemi üzüp engelleyen gelini bende silerim, bence görümceniz haklı...)
Peki aramızda ne yaşanmış biliyurmusunuz ki acaba sizi boşanmaya tehtid eden biri olsa siz olsanız ne yapardınız acaba

Peki eşime soylesemmi acaba bu durumu ne diyeceğimi bilmiyorum daha doğrusu çünkü ortada sebeb yokken kendisiyle
Dipnot olarak bacın beni engellemiş deyiverin
Duygusal bir tutumda olmayın düz yorumsuz sade bir şekilede
Ben olsam böyle yapardım

Peki aramızda ne yaşanmış biliyurmusunuz ki acaba sizi boşanmaya tehtid eden biri olsa siz olsanız ne yapardınız acaba
Nerden bilelim konunun sizin anlattığınız kadarına yorum yapabiliyoruz ya😉 ama görüşüm yine değişmedi bu yüzden sormam...

kayınvalideniz siz onu engellediğinizde eşinize söylemiş.Siz de görümcenizin sizi sildiğini eşinize söyleyin.

Dipnot olarak bacın beni engellemiş deyiverin
Duygusal bir tutumda olmayın düz yorumsuz sade bir şekilede
Ben olsam böyle yapardım
Amma Allah çok şükür gerçek yüzlerini görüyüm ki biz abilerimizin hatrina hayata bu saygısızlığı yapmıyoruz abilerimizin eşlerine annemin korkusundan ama böyleleri denk gelmekte ne bileyim

kayınvalideniz siz onu engellediğinizde eşinize söylemiş.Siz de görümcenizin sizi sildiğini eşinize söyleyin.
Ama suçlamadan yapacam ki eşim arada kalmasın çocukları bana getiriyor bırakmaya Allah hatrina susyurum ama gerçekten tam emin olayım gerçekten hayatımda silmesem de numarasını silerim gider😔

Hiçbir şey yapmayın... Sildiyse silmiş liseli ergen gibi neyin hesabını soracaksınız... ( kaldı ki annemi üzüp engelleyen gelini bende silerim, bence görümceniz haklı...)
Belki de gelin üzüldüğü için engelledi? Bir sorunda sadece gelini haksız görmek ne kadar doğru? ya da görümcelik bunu mı gerektiriyor bilemedim

En çok üzüldüğüm nokta çok nankörler annesi kışın benim yanımda yemin ederim ki geçen hafta kapıya bıraktı diğer oğlu Allah hatrina sustum kimse onalri kabul etmiyur bana geliyorlar ama nankörler 😌

Sormayın. Üstünde bile durmayın. İnsanlara böyle şeylerin hesabını sormak onlara "seni çok önemsiyorum" mesajı verir. Hatta olur da konusu geçerse "aa hiç farkında değilim" falan dersiniz.

Belki de gelin üzüldüğü için engelledi? Bir sorunda sadece gelini haksız görmek ne kadar doğru? ya da görümcelik bunu mı gerektiriyor bilemedim
Su ramazan ayı bak beni boşanmaya rezil ettiler tmm kaynanam dedi hayrına mı bakıyorsun bana bakacaksin yok dedim diye engelledim zaten 2 ay sonra bana geldi kimse kabul etmedi geldi ayağı kırıldı baktım ama hizmet etmedim fazla kırılmıştım diye hiç bir oğlu aramadı ama evimde yattı

Sormayın. Üstünde bile durmayın. İnsanlara böyle şeylerin hesabını sormak onlara "seni çok önemsiyorum" mesajı verir. Hatta olur da konusu geçerse "aa hiç farkında değilim" falan dersiniz.
Peki oğulları gönderirse mesela eşim yeğeni lösemi tedavisi görüyor gorumcem de hastaneye gidince geliyorlar iki çocuğu yok desem kötü olormuyum yardımcı olun diye hani belki benden büyüksünüz fikir olur diye

Back
X