Görümce.....

KeDiCanLI

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
44
10
37
Görümcem epilasyon aletime resmen yapıştı yahu epilasyon aletide istenir mi arkadaş. Bir kaç kere aldı istemedende getirmiyor. Zaten bende bir daha kullanamadım.. İçime sinmiyor. Bir kaç kere oralı olmadım ama yok ısrarla aynı şeyler.. Şimdi ben bu makinayı domestosa mı yatırayım alkolemi basayım ne yapayım .. Nasıl temizleyip tekrar kullabilirim. :KK43:(( azıma bin türlü laf geliyorda neyse asıl konu dezenfekte kısmı

Benim de yengem oyleydi. Kendine her seyi alirdi bi epilasyon aleti almazdi. Hep bizden isterdi Allahtan lazer yaptirdi da kurtulduk.
Uyuz olurum oyle insanlara..
Bence de cok pahali bir sey degilse verin ona. Siz kendinize baska alirsiniz. .

of ne kadar temizlense bile kenar köşesine kıl tüy yapışmıştır, kullanmayın bence.
hediye edin, yenisini alın kendinize :KK43:

Hediye ederse zaten gorumcenin istegide bu kullaniyim bidaha almasin

Ayrica gorunceniz veye siz epilasyon aleti kişiye özeldir soylemedinizmi

Hijyene dikkat edilmesi lazım kişisel bir şey ya
diş fırçası gibi ortak kullanılmaz
ben olsam kullanmam al senin olsun der geçerim

Mesele hediye etmek mi sonra baska biseyini isteyecek e aileden biri yuz yuze bakiyoz diye isteyince bisey diyemeyip veriliyo bende oyleyim asil mesele insanlarin bu isi yuzsuzluge vurmamasi..istemeden aldigini vermesi daha guzeli kisisel esyalari istememesi ama iste insandan insana degisiyo

Malım kıymetli değildir aslında ama bu kişisel birşey . Daha taksitini bitirmiş değilim. Kendiside çalışıyor abuk sabuk şeylere para harcıyor yani. Dediğiniz gibi en iyisi gidip yeni birtane almak. Ama bunla sınırlı kalmaz kökten çözüm şart. Taksitle aldığım içinde normalden biraz pahalıya geliyo ya alıp inadımdan kırıp bırakcam sinirlendiğim konu yüzsüzlük.. Israr ısrar..

Malım kıymetli değildir aslında ama bu kişisel birşey . Daha taksitini bitirmiş değilim. Kendiside çalışıyor abuk sabuk şeylere para harcıyor yani. Dediğiniz gibi en iyisi gidip yeni birtane almak. Ama bunla sınırlı kalmaz kökten çözüm şart. Taksitle aldığım içinde normalden biraz pahalıya geliyo ya alıp inadımdan kırıp bırakcam sinirlendiğim konu yüzsüzlük.. Israr ısrar..
Gorumcenizin yaptığı iyi bişey değil kişisel eşyaları kullanması istemesi çok yanlış

Kirmayin yada atmayın verin gitsin kirarsaniz diger aldiginizida isteyecek

Haklısınız en iyisi vereyim gitsin. Birdahada bana ders olsun insanlar kırılmasın diye açıkca söylemiyorum. Ben madur oluyorum.

Niye veremem demediniz ki?
bu çok mu zor?

Ben zamanında kardeşlerimle paylaşmadım epilasyon aletimi..

kişisel ürün başkasının kullanmasını istemem diyebilirdiniz..

O isterken ya da alıp geri vermezken utanmıyorda siz mi utanacaksınız isteyin tabikide. Ama hijyen açısından sorun ediyorsanız hediye edin. Alkolle falan temizlenir ama

Niye veremem demediniz ki?
bu çok mu zor?

Ben zamanında kardeşlerimle paylaşmadım epilasyon aletimi..

kişisel ürün başkasının kullanmasını istemem diyebilirdiniz..
Normalde kendi anneme bile kullandırtmadım önceki makinayı işte sorunda bu anne kardeş bunlar başka. Eşinin ailesi olunca iş başka şimdi açıkca söylersin sorun olur. Gidip sağda solda konuşulur , bu sefer konu çok başka yerlere gider vs vs zaten normal olsa böyle birşeyin istenmemesi kullanılmaması gerektiğini bilir.

Epilassyon aletleri pahalı neden hediiye edesinis ki? Bence falan yerde epilasyon aletlerinde indirim varmış diyin anlar. Aleti de alkolle temizleyin.

X