- 6 Şubat 2016
- 123
- 39
- 13
- Konu Sahibi uyusundabuyusunboncuum
-
evet onlardan daha iyi durumumuz ama yeni ev ve eksikler bitmiyor üstüne eşya borcu vs... bizi kullandıklarını düşünüyorum görümcem dul değil bunu söylerken kocası yanındaydı dün akşam ve gıkı çıkmıyordu !görüncenin kocası yok mu ya dul mu niye yani parası yoksa
gelmesin
Annemin klasik lafıdır, şiddetle katılıyorumHer ailede bir sömürücü, yiyici vardır. Bu mesajı okuyup "yoo bizim ailede yok ki" diyen varsa muhtemelen yiyici kendisidir deyip çekiliyorum efem. Çok doluyum bu hususta kufur etmiyciim :) gorumceni bana gönder doveyim. İtina ile.
Ben poposu pişmiş sandım çocuğun, akabinde krem isteyecek gibikv görümcem ve oğlu bize gelmek istiyorlar eşimden biletlerini almasını istiyorlar bu benim çok zoruma gidiyor
dün akşamda görüntülü konuşurken görümcem pişmiş pişmiş dayısı değilmisin alacaksın tabi oğlumun biletini gibi bi cümle kullandı biz mecburmuyuz ya
Kocanla kardeşi arasında bir durum bu. Karışmazdım ben.
bende bunu anlamam o zaman bi insan niye evlenirki bekar hayatında davrandığı gibi davranıcaksa karısını ailesi olarak görmüyor demekki.. ozaman ben kendi kazandığımı kendi aileme oda kendi ailesine harcasın...
canım eşinde sana hesap vermeden istediği gibi harcasa evinizi kim geçindirecek.tabiki eşler birbirini bu konuda çok serbest bırakmamalı.Ben kazancımı istediğim gibi harcıyorum. Eşim bana en ufak şekilde karışmaz. İster kendime 100 tane kıyafet alırım, ister kardeşime bilet alırım, ister arkadaşlarıma hediyeler alırım. O yüzden bu eşler arasındaki para mevzuları bana çok itici geliyor, kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?