- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
- Konu Sahibi uyusundabuyusunboncuum
-
ya işte hep anında lafı sokmuyorsunuz, bu yüzden oluyor herşey. niye "babası dururken bize mi kaldı bu işler" demedin....
görümcemin oğlu kv kp gözbebeğidir çok severler yalan yok bende seviyorum çocuktur melektir sorum şu biz yeni eve çıktık ve borcumuz var eksiklerimiz var varda var...eşimin tarafı yeni ev kurduk iğne dahi almadılar almasınlar canları sağolsun fakat bizden beklenti içine giriyorlar şöyleki ; kv görümcem ve oğlu bize gelmek istiyorlar eşimden biletlerini almasını istiyorlar bu benim çok zoruma gidiyor
dün akşamda görüntülü konuşurken görümcem pişmiş pişmiş dayısı değilmisin alacaksın tabi oğlumun biletini gibi bi cümle kullandı biz mecburmuyuz ya
hamileyken dondurma aşerdim yanımızda para yok görümcem ben alırım siz sonra bana parasını verin dediğini hiç unutmam da eşim kredi kartıyla hepimize dondurma almıştı ama görümcemden istemedik afiyetle yediler ana oğul ya bunun gibi çok anılarım var.aile biraz pinti olmakla beraber sanki bizi enayi yerine koyuyorlar bende bi tuhaflık mı var zorunlumuyuz bi akıl verin nolur
Zorunda değilsiniz.
Bunu da açıkça dile getireceksiniz.
Bizim borcumuz var gelmek isteyen biletini kendi alır diyeceksiniz.
Ayrıca daha yeni ayrı eve ciktiysaniz ne bu aceleleri.
Bi düzeninizi falan oturtsaydiniz sonra gelselerdi.
bilemedim ki.
bize gelen yakın akrabaların biletini biz alırız genelde.
ne bileyim, uzakta yaşayan biziz ya, bizi ziyarete geliyorlar diye sevinip, hiç bu yönden düşünmedik.
verdiğiniz örnekler ufak-tefek masraflar olabilir kimileri için, kimileri için de büyüktür.
sizin için ufak şeylerle boşverin doldurmayın kendinizi. ne olacak bir biletten, bir dondurmadan.
ciddimisiniz
ama bizim bukadar borcumuz varken bile bile bize ikide bir bileti al demesi hoşmu sizce kaldıki sorulmadı bile neyiniz eksik alalım diye...aldıracağımızdan değil sadece sorulsaydı keşkebizde şöyle bi laf vardır gürle patlada yağmazsan yağma yeterki söyle hissettir yanımızda olduğunu...ama nerde
Al bendende o kadarHer ailede bir sömürücü, yiyici vardır. Bu mesajı okuyup "yoo bizim ailede yok ki" diyen varsa muhtemelen yiyici kendisidir deyip çekiliyorum efem. Çok doluyum bu hususta kufur etmiyciim :) gorumceni bana gönder doveyim. İtina ile.
Iyi ki eşim tek çocuk
aynısını bizde yaşadık eşim görümcemin uçak biletini falan almış gelmiş kadın eşim bi de kendi geldi dedi sonra görümcem o beni çağırdı dedi. sinir olmakla kaldımevet onlardan daha iyi durumumuz ama yeni ev ve eksikler bitmiyor üstüne eşya borcu vs... bizi kullandıklarını düşünüyorum görümcem dul değil bunu söylerken kocası yanındaydı dün akşam ve gıkı çıkmıyordu !
Aa bak onlar var eksikte olmasinlar uzağız, ben de tek çocuğum elti görümce kayinbrader yok amaAnnesi babası yokmu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?