Görümce ...

kazandığım parayı ben istediğim gibi harcarım deme gibi lüksümüz yok bebeğimiz var ona birikim yapmak geleceğini düşünmek zorundayız haa bilet parasıyla batacak ta değiliz çıkacakta değiliz tabiiki kardeşidir tabiiki elinden geleni yapar ama kardeş gibi kardeşe yapılır bu dediğim diye düşünüyorum benim kursağımdan geçicek o dondurma yeğenine de gidecekken parasını istemesi hoş olmadı sadece bu da değil size bunun gibi on tane daha anlatabilirim...
şimdi o bana 3 lirayı hesab ederken benim toplamı 1000lirayı bulacak gidiş dönüş bileti hesab etmem normal değilmi? ayrıca burda nerden baksan 1 ay kalıcaklar yeme içme bize 3 bine çıkıcak yani bize günah değilmi ben o parayla evime başka bi şey alırım ve yahutta kiramı veririm herşeyleri batar oldu benmi büyütüyorum? kardeş deyip geçilmiyor işte

Zorunda değilsiniz.
Bunu da açıkça dile getireceksiniz.
Bizim borcumuz var gelmek isteyen biletini kendi alır diyeceksiniz.

Ayrıca daha yeni ayrı eve ciktiysaniz ne bu aceleleri.
Bi düzeninizi falan oturtsaydiniz sonra gelselerdi.

huzurumu kaçıracaklar fırsat geçmiş ellerine kaçırırlarmı
kaynanamın dilimin varmadığı bi hastalığı var bu yüzden de gelmelerini istemiyorum ne yalan söylim ... birincisi hiçbirinde hijyen namına birşey yok afedersiniz klozeti kullanırlar heryerleri leş bırakırlar sifon bile çekmekten acizler ellerini bile yıkadıklarından şüphe duyuyorum ya tiksiniyorum hepsinden

bilemedim ki.

bize gelen yakın akrabaların biletini biz alırız genelde.
ne bileyim, uzakta yaşayan biziz ya, bizi ziyarete geliyorlar diye sevinip, hiç bu yönden düşünmedik.

verdiğiniz örnekler ufak-tefek masraflar olabilir kimileri için, kimileri için de büyüktür.

sizin için ufak şeylerle boşverin doldurmayın kendinizi. ne olacak bir biletten, bir dondurmadan.

eşime diyorum özlediysen sen git ben bu kış kıyamette bebekli halimle bi de onların peşlerini toplayamamki ben ne gitmek istiyorum nede gelsinler istiyorum eşim görüşsün o gitsin ama ben napıcam bilmiyorum dipsiz bi kuyuya düşüyorum sanki bu sefer vicdanda yapıyorum offff

ciddimisiniz
ama bizim bukadar borcumuz varken bile bile bize ikide bir bileti al demesi hoşmu sizce kaldıki sorulmadı bile neyiniz eksik alalım diye...aldıracağımızdan değil sadece sorulsaydı keşke bizde şöyle bi laf vardır gürle patlada yağmazsan yağma yeterki söyle hissettir yanımızda olduğunu...ama nerde

Anlaşılan sizi geren harcamanın miktarı değil, enayi yerine konmak duygusu. Geçmiş olsun ne diyeyim...
Eşiniz de "üç günlük dünya, idare edeyim" diye düşünüyor olmalı. Bu huylarına aldırmamaya çalışın, sonuçta yakınlarınız.

ya bilemiyorum gerçekten.

eşim ve ben ikimizin ailesine göre de iyi kazanan kişileriz.
ama elbette sıkıştığımız zamanlar oluyor.
ama onların davranışları değişmiyor.
ben çok takılmıyorum.
hani beklenti oluşmuş artık, nasılsa yapıyorlar, nasılsa durumları var diye.

yoksa artık evlenmiş iki kardeşin birbirleri ile böyle maddi şeylerden konuşmaları hoş değil.
ama olmuş işte, çok abartılmadığı sürece bence kafanızı takmayın.
çünkü değişmeyecekler, bir de üzerine laf yersiniz, bir bilet parası için gelinin yaptığına bak diyerek :)

ama baktınız ufak tefek şeyler büyüyor, o zaman müdahil olursunuz bence.

Bende de var o görümceden. Bir tane oğlu var ve hiç bitmez o oğlunun istekleri. İster ki tüm dünya oğlunun etrafında dönsün. Bizim daha düğün borcumuz var ve benim eşimden isteyemediklerimi o ister yüzsüz

Al bendende o kadar

aynısını bizde yaşadık eşim görümcemin uçak biletini falan almış gelmiş kadın eşim bi de kendi geldi dedi sonra görümcem o beni çağırdı dedi. sinir olmakla kaldım

onlar yüzsüzse sizde onlar gbi olun gelirken bi halı alın gelin ev hediyesi ğebi şeyler diyin utansınlar

Pardon da ben iki liranin hesabını yapan insanin samimiyetine niye guveneyim

Ayrıca neden bir ay kalıyorlar.
Gorumce çalışmıyor sanırım.
Bebek kaç aylık bi de çalışıyorsunuz.
Nasil bakacaksınız hizmet bekleyen tipler muhtemelen
Amacım sizi doldurmak değil.
Bence esinizle konusun sakin bir zamanda.
Anlatın zorlaniriz vs diye ayrıca yine sakinliginizi koruyarak dondurma muhabbet ine kirildiginizi belirtebilirsiniz
Esiniz neden tek gitmek istemiyor

Tipki benim evli olan ama evliligi sacma sapan olan eski gorumce gibi.. onu gorende insan zannediyo iste.. eski esime kuafor parasini bile odetmek istemisti.. birde utanmayip kardesim senin evlendi evleneli bizlere karsi cok degisti demisti.. bunlar daha neki. Sen esinle huzurunu bozmamaya calis, zaten onlarin amacida bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…