• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce

Ne kadar kıymetli olsa da eşya ya hu onlar. Kullanın.
Eşyaların bu kadar da kölesi olmayın.
Madem almasını istemiyorsunuz sandığı kilitleyin görümce varken.
İsterse de diğer eşarpları gösterin, orda var ordan al diyin.

Sanırım sandık oturma odası ya da salonda duruyor.

Görümceniz de o sandığı çemberlerinizi sakladığınız bir yer olarak görüyor. İhtiyaç olunca da çıkarılabilir diye düşünmüş demek ki.

Sandığınızı yatak odanıza almakla başlayın önce. Misafir gelince de (görümce dahil) yatak odanızın kapısını kapatın. Birisinin açma sesini duyar duymaz hemen kapıda bitin.
Lisans mezunu bir bankacının yazım ve anlatım gücünün bu olduğuna inanmıyorum kusura bakmayın. Ya bilgileriniz yanlış ya da işe alımlarda liyakata hiç bakılmamış.

Oyalı çemberlerinizi de baza altına filan saklayın. Ortada bırakıp ahlayıp, vahlamayın.
İşe alırken kompozisyon yazdırmıyorlar canım :))

Bilmeyebilir günlük kullanım için olmadığını , ilk gördüğünde deseydin keşke "aaaaa onlar babannemin el emekleri günlük kullandıklarım burda , sandıktakileri hiç kullanmadım ben daha" gibi gibi... belki bilmiyodur onların özel olduğunu. Annem de yaptırmış havlu falan inan hangisi daha zor yapılıyor hangisi pahalı hiç bilmiyorum, annem evime gelince şok oldu iğne oyalarını günlük mü kullanıyorsun:KK57: misafir içindi onlar diye. Anlamıyorum ki iğne oyası hangisi , basit olan hangisi...

Gorumcenizle acik acik konusmayi denediniz mi? Ayrica cember dediginiz sey oyle kolay eskiyen bir sey degil ki. Evde yalnizken kullanilmiyor, disari cikarken basortusu kullaniliyor. Misafirden misafire dosta dusmana karsi oyalarini gostermelik takarsiniz ancak. Sahsen ben 6 senelik evliyim daha 1 tane bile eskitemedim. Cok cok ozelleri ayirin madem gorumceye kullanmalik kalsin.

İşe alırken kompozisyon yazdırmıyorlar canım :))

Ama duzgun imla ile yazmak forum kurallarindandir.

Bunlarla ugrasacaginiza iki kitap okuyun da imlaniz gelissin.

diye yazacaktim ki zaten yazilmis.

Bilmeyebilir günlük kullanım için olmadığını , ilk gördüğünde deseydin keşke "aaaaa onlar babannemin el emekleri günlük kullandıklarım burda , sandıktakileri hiç kullanmadım ben daha" gibi gibi... belki bilmiyodur onların özel olduğunu. Annem de yaptırmış havlu falan inan hangisi daha zor yapılıyor hangisi pahalı hiç bilmiyorum, annem evime gelince şok oldu iğne oyalarını günlük mü kullanıyorsun:KK57: misafir içindi onlar diye. Anlamıyorum ki iğne oyası hangisi , basit olan hangisi...

Misafirin de cok umurunda ya :D

İlk seferinde uyarmazsanız böyle sonra zorlanırsınız. Olsun şimdi açıkça söyleyin, yanlış anlarsın diye önceden söylemedim ama onlar benim kişisel kullanımım için, sen lütfen kullanma bir daha. Bu kadar.

Yaşı sizden küçüktür mutlaka ilk aldığında tatlı dille güler yüzle açıklasaydınız keşke.Hoş bu yaşa gelmiş başkasının mahremini ellememeyi öğrenmemiş belki sizin sayenizde bunu öğrenirdi.Yabancının evindede aynı rahatlığı gösterebilir.Hiç hoş değil.

Geldiğinde kullan diye sana bunu aldım bak buraya koyuyorum istedigin zaman gel buradan al derdim..

Boyle basit bir olayi bile aranizda cozemiyorsaniz ortada samimiyet yoktur bence

Baza alti yapin...
Aslinda sorun olan seylere "sorun degil ama"demissiniz...mesela taksin sorun degil ama...makyaj malzemeleri kullansin sorun degil ama...demek onada hissettirmediniz rahatsizliginizi

Misafirin de cok umurunda ya :KK70:
Ben ayırttım anneme hangisi özelse kıymetliyse koy bu bohçaya dedim , bohçayı da annem gittikten sonra bazanın altına teptim :D annem gelip sorunca çıkarıp gösteririm gözüm gibi bakıyorum onlara diye :D

Açıkça söylemek her zaman en etkili yoldur.
Sonuçta istediğiniz bu, ilişkiniz iyi olmaya devam etsin diye isteğinizi saklamayın, açık net kibar bir dille ifade edin zira kendinizi hayat boyu tutamazsınız ummadığınız bir anda hiç istemediğiniz şekilde patlarsınız o Zaman çok daha kötü olur

Kızlar benim derdim görümce aslında dertte sayılmaz kendisini çok severim görümceden ziyade bir arkadas bir dost gibi görürüm kendisini hep belkide bu yüzden oluyo hepsi konuya geçeyim onda gördüğüm 2 konuya takılmıs durumdayım 1.5 yıllık evliyim ve kapalıyım görümcemde kapalı herkeste oldugu gibi benimde anne emeği olan çemberlerim iğne oyalı örtülerim var sorun şu ki ben o çemberlerimi nişanda gelen bohça sandı oluyor ya ona koymustum ve o sandığımda ayrı boş bir odamda duruyor o sandığım büyük çeyiz sandığım ütü masam vs görümcem bize geldiği zaman orda sandın içinde çemberlerim olduğunu biliyor ve gidip ordan çember alıyor örtünmek için. diyebilirsiniz ki ne var bunda alsın şöyle bir durum var ben zaten misafir için ayrı ayrı çemberler örtüler ayırıp seccadelerimin olduğu yere koydum yani onun içindeki çemberler annemin el emeği göz nuru olan benim için özel yaptı çemberler bazen oluyor ben takmaya kıyamıyrm onun başında görüyorum artık ipin ucunu alamadım ve bana sormuyor sorsa seccadelerin içinde var ordan alabilrsin dicem eli oraya alısmıs bir kere
bir gün annemin bize geldiği zaman laf arasında anlattım kabaca oda gitti çok özelleri seçti büyük sandığa kaldırdı burdan sen kullancan zaman alırsın diye (ben kendi evimde kendi kullancam eşyamı nie saklama gereği duyuyorum ve her seferinde o koca sandı aç kapa yapıyorum ) ama kalanlarda çok özel misal bir aksam yine misafir var rahmetli annanemden kalma bir çemberim vardı onunda kullandı saklıyordum o aksam elime aldım takmaya kıyamadım belki birsey olur die bıraktım baska taktım sonra onun basında gördüm şok oldum tabi birsey diyemedim ama bu bir değil iki değil artık nasıl dim nasıl yapım bilemedim onların özel olduğu takılmaması garektiğini sanırım düsünmüyor bandığı alıp yatak odama koymayı düsündüm orasıda ayrı bir olay zaten şöyleki bize geldiği zaman misafir gelicekse ya da biz dısarı çıkıcaksak hiç çekinmeden yatak odama gider makyaj malzemelerimi kullanır sorun malzemeleri kullanmasında değil istedi kadar kullansın sorun yatak odama o kadar rahat girmesinde birde sandığı odaya alırsam birde o sebepten girip çıkıcak bu ikisinden nasıl vazgeçiricem onu
Türkçe tutulması :/ kelimeleri tamamlamaya çalışmaktan konuya odaklanamadim :)

Koy posete sakla. Bu kdr zor olmamasi gerek. Bir gelir iki gelir yerinde goremeyince en yakindakilere yonelir.

Cnm. Bu da dert mi ? Madem arkadaş gibisiniz, güzelce de ki, hem göster, bunlar hatıra, çok özel... Seni seviyorum fakat , bunlara dokunmaya ben bile kıyamıyorum de. Hem özel dediklerinizin benzerlerini yaptırabilirsin, yaptır, görümcene hediye et, böylelikle kırılmamış olur.

Back
X