• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce

Valla Yüz Vermişsin Oda Hiç Bişeyi Sorma geregı duymuyor anlaşılan çemberleri ilk kullandıgında uyarsaydın tatlı dille keşke ve yatak odanında özel oda oldugunu pat dıye gırılmeyecegınıde guzel bi dille anlatsan iyi olur

Üffff çemberimde gül oya.... Sanki altindan yahu iki şeyi takti diye agliyosunuz burda. Bu kadar materyalist olmayin. Bunlarla ugrasacaginiza iki kitap okuyun da imlaniz gelissin. SANDIĞI kelimesini yazmak cok mu zor sandı yazip durmussunuz.
Hatıralara Önem Vermiyorsanız Çok Konuşmayın Bence :cool:

Konu çok zor anlaşılıyor.
Özetle, özel şeylerinizi ortadan kaldırın o zaman. Özel ve kıymetli eşyalar ona göre muhafaza edilir çünkü. Sorun çözüldü. Bu kadar basit meselere nasıl kendiniz çözüm bulamayıp buralarda uzun uzun konu açıyorsunuz hayret ediyorum. Bir de biraz anlaşılır yazın lütfen, pek bir şey anlaşılmıyor zira.

Kızlar benim derdim görümce aslında dertte sayılmaz kendisini çok severim görümceden ziyade bir arkadas bir dost gibi görürüm kendisini hep belkide bu yüzden oluyo hepsi konuya geçeyim onda gördüğüm 2 konuya takılmıs durumdayım 1.5 yıllık evliyim ve kapalıyım görümcemde kapalı herkeste oldugu gibi benimde anne emeği olan çemberlerim iğne oyalı örtülerim var sorun şu ki ben o çemberlerimi nişanda gelen bohça sandı oluyor ya ona koymustum ve o sandığımda ayrı boş bir odamda duruyor o sandığım büyük çeyiz sandığım ütü masam vs görümcem bize geldiği zaman orda sandın içinde çemberlerim olduğunu biliyor ve gidip ordan çember alıyor örtünmek için. diyebilirsiniz ki ne var bunda alsın şöyle bir durum var ben zaten misafir için ayrı ayrı çemberler örtüler ayırıp seccadelerimin olduğu yere koydum yani onun içindeki çemberler annemin el emeği göz nuru olan benim için özel yaptı çemberler bazen oluyor ben takmaya kıyamıyrm onun başında görüyorum artık ipin ucunu alamadım ve bana sormuyor sorsa seccadelerin içinde var ordan alabilrsin dicem eli oraya alısmıs bir kere
bir gün annemin bize geldiği zaman laf arasında anlattım kabaca oda gitti çok özelleri seçti büyük sandığa kaldırdı burdan sen kullancan zaman alırsın diye (ben kendi evimde kendi kullancam eşyamı nie saklama gereği duyuyorum ve her seferinde o koca sandı aç kapa yapıyorum ) ama kalanlarda çok özel misal bir aksam yine misafir var rahmetli annanemden kalma bir çemberim vardı onunda kullandı saklıyordum o aksam elime aldım takmaya kıyamadım belki birsey olur die bıraktım baska taktım sonra onun basında gördüm şok oldum tabi birsey diyemedim ama bu bir değil iki değil artık nasıl dim nasıl yapım bilemedim onların özel olduğu takılmaması garektiğini sanırım düsünmüyor bandığı alıp yatak odama koymayı düsündüm orasıda ayrı bir olay zaten şöyleki bize geldiği zaman misafir gelicekse ya da biz dısarı çıkıcaksak hiç çekinmeden yatak odama gider makyaj malzemelerimi kullanır sorun malzemeleri kullanmasında değil istedi kadar kullansın sorun yatak odama o kadar rahat girmesinde birde sandığı odaya alırsam birde o sebepten girip çıkıcak bu ikisinden nasıl vazgeçiricem onu
Oncelikle sandığa bi kilit tak. Ayrıca kapalı bayanın cantasinda kendi başörtüsü olur..hergün sen onun başına aldığın başörtüsunu yıkamak zorunda kaliyorsun. Çünkü ben başkasının taktiği bişeyi yıkamadan kullanmam . Atsin cantasina getirsin. Olmadı tak anahtar ... makyaj malzemelerinide cildim hassas benden başkası kullanmasın hoş olmuyor diyeblrsn

Bizim insanimizda bu var işte. Konusamama problemi..ya bir insanla ilgili bir derdin varsa alacaksın karşına üslubunu dikkat ederek gayet kibar bir şekilde anlatacaksın. Neden konuşmaya korkuyorsunuz?
Gorumceniz kırılır diye mi?Ee kırılırsa o da haksız olur.Anlayışli ve ince düşünceli olmak lazım.
Evin içinde eşya saklayacaginiza oturun güzel bir dille anlatin derdinizi.

Kızlar benim derdim görümce aslında dertte sayılmaz kendisini çok severim görümceden ziyade bir arkadas bir dost gibi görürüm kendisini hep belkide bu yüzden oluyo hepsi konuya geçeyim onda gördüğüm 2 konuya takılmıs durumdayım 1.5 yıllık evliyim ve kapalıyım görümcemde kapalı herkeste oldugu gibi benimde anne emeği olan çemberlerim iğne oyalı örtülerim var sorun şu ki ben o çemberlerimi nişanda gelen bohça sandı oluyor ya ona koymustum ve o sandığımda ayrı boş bir odamda duruyor o sandığım büyük çeyiz sandığım ütü masam vs görümcem bize geldiği zaman orda sandın içinde çemberlerim olduğunu biliyor ve gidip ordan çember alıyor örtünmek için. diyebilirsiniz ki ne var bunda alsın şöyle bir durum var ben zaten misafir için ayrı ayrı çemberler örtüler ayırıp seccadelerimin olduğu yere koydum yani onun içindeki çemberler annemin el emeği göz nuru olan benim için özel yaptı çemberler bazen oluyor ben takmaya kıyamıyrm onun başında görüyorum artık ipin ucunu alamadım ve bana sormuyor sorsa seccadelerin içinde var ordan alabilrsin dicem eli oraya alısmıs bir kere
bir gün annemin bize geldiği zaman laf arasında anlattım kabaca oda gitti çok özelleri seçti büyük sandığa kaldırdı burdan sen kullancan zaman alırsın diye (ben kendi evimde kendi kullancam eşyamı nie saklama gereği duyuyorum ve her seferinde o koca sandı aç kapa yapıyorum ) ama kalanlarda çok özel misal bir aksam yine misafir var rahmetli annanemden kalma bir çemberim vardı onunda kullandı saklıyordum o aksam elime aldım takmaya kıyamadım belki birsey olur die bıraktım baska taktım sonra onun basında gördüm şok oldum tabi birsey diyemedim ama bu bir değil iki değil artık nasıl dim nasıl yapım bilemedim onların özel olduğu takılmaması garektiğini sanırım düsünmüyor bandığı alıp yatak odama koymayı düsündüm orasıda ayrı bir olay zaten şöyleki bize geldiği zaman misafir gelicekse ya da biz dısarı çıkıcaksak hiç çekinmeden yatak odama gider makyaj malzemelerimi kullanır sorun malzemeleri kullanmasında değil istedi kadar kullansın sorun yatak odama o kadar rahat girmesinde birde sandığı odaya alırsam birde o sebepten girip çıkıcak bu ikisinden nasıl vazgeçiricem onu

Yatak odanıza girmesine bişey demiyorum ama onları alıp kullanıp kaldırmasında bi kötülük göremedim ben.
Çok rahatsızsanız alın kaldırın bazanın altına vs koyun istediğinde de ben onları kullanmaya kıyamıyorum kaldırdım dersiniz başka verirsiniz.

Yazım ve imlaya uymak forum kuralı degil midir? Okuyacağım diye gözlerim yandı. Bir de yeni bir moda var, yazım hakkında uyarılınca hemen bir özgüvenle bilmiş cevaplar veriliyor. Anlamıyorum neyin özgüveni bu. Şu konuda bile görümcesine düzgünce derdini anlatamayanlar burada bir özgüvenler bir şeyler.

Bunu söylemek yahut gelir gelmez eline kendi hazırladığınız çemberi vermekte ne var?

Bakıyorum da ne kadar kolay eleştirebiliyorsunuz insanları hayretler içindeyim söylemeden geçemicem normalde takılmam ama ağızlarınızın payınıda vermek istiyorum tutturmussunuz yazım imla hanginiz konu açarken çok dikkat ediyorsunuzda gelmeş burda eleştiri yapıyorsunuz ayrıca anlasılmıcak birsey de yok siz anlıyamamış olabilirsiniz baktınız gözünüz yoruldu okuyamadın o zaman kapatın konuyu okumayın arkadas yorum yapmak zorunda değilsin ki biride gelmis tanımadına canım demek görgüsüzlüktür bence o senin samimiyet eksiklinden ;) :KK49::KK47:

E zaten takmaya kıyamıyormuşsunuz,madem öyle kaldırım sizde ordan almasın

Yazım ve imlaya uymak forum kuralı degil midir? Okuyacağım diye gözlerim yandı. Bir de yeni bir moda var, yazım hakkında uyarılınca hemen bir özgüvenle bilmiş cevaplar veriliyor. Anlamıyorum neyin özgüveni bu. Şu konuda bile görümcesine düzgünce derdini anlatamayanlar burada bir özgüvenler bir şeyler.

Bunu söylemek yahut gelir gelmez eline kendi hazırladığınız çemberi vermekte ne var?

Çapsızlar. Ciddi söylüyorum, kendini geliştirmekten aciz, varoş zihniyetli insanlar. Belki biraz Türkçe öğrense, kendini düzgün anlatabilse kayınvalidesi, görümcesiyle zaten sorun yaşamayacak ama üslubuyla yapılan bir eleştiriye bile böyle ucuz ve varoş şekilde cevap veriyorlar işte. Seviyeleri bu kadar. Boşverin.

bence o senin samimiyet eksiklinden :KK66: :KK49::KK47:

Yumuşak g harfi satın almak istiyorum. Parayla degil siz de satın alın, siz de kullanın. "Eksikliğinden".

Hayalinizdeki meslek bankacılık olabilir, gerçekte değilsiniz ama çok belli. Varoş hayatlarınızı böyle kendinizi bankacı tanıtarak filan canlandırmak istiyorsunuz ama hayatınız görümce ve çember ikilisinden ileri gidemiyor işte. Şimdi o tıkadığınız kulakların yanına bir de kapattığınız gözlerinizi ekleyin. Beyninizi degil, başınızı çemberle kapatın.

Yumuşak g harfi satın almak istiyorum. Parayla degil siz de satın alın, siz de kullanın. "Eksikliğinden".

Hayalinizdeki meslek bankacılık olabilir, gerçekte değilsiniz ama çok belli. Varoş hayatlarınızı böyle kendinizi bankacı tanıtarak filan canlandırmak istiyorsunuz ama hayatınız görümce ve çember ikilisinden ileri gidemiyor işte. Şimdi o tıkadığınız kulakların yanına bir de kapattığınız gözlerinizi ekleyin. Beyninizi degil, başınızı çemberle kapatın.
Sen ne kadar taktın benim bankacılığıma ya alıp veremediğin ne asıl senin hayalindeki meslektide olamadınmı yoksa

Ben olsam ilk kullanmak için sandiğımdan aldığı zaman "canim ben onları kullanmıyorum dur sana misafir icin ayirdıklarımı getireyim "der ve gidip misafir cemberini getirirdim. Yerini soylerdim bir daha bunu alma olur mu ben kıyamıyorum onlara derdim.

Makyaj malzemesi konusuna gelince kimse kimsenin şahsi malını kullanmamalı.
Misal benim rimelimi kuzenim kullanmış sonra it dermanı mı bilmedigim bi hastalıga yakalandım 1 ay gözlerim çapaklı kıpkırmızı gezdim sonradan ögrendim ki meğer kuzenimden bulaşmış.

Sakla. Saklayamıyorsan buluyorsa falan annene emanet et daha sonra alırsın

Back
X