Görümce

Berrin 90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
414
315
18
35
Kendi kv sinden şikayetçi gorumcecigim ne hikmetse onların ona yaptıklarını bana yapmaya pek meraklı. Anlamıyorum milletin içinde şimdi gelinler kV kvler gelin demeleri falan. Üstelik ben kV evine gittiğimde soymemeseler bile onlara yardım edip evi temizlemek için elimden geleni yapıyorum ilginç vallahi....onun eşinin ailesi ona çektirmek o da bana çektirdi de rahatlasin bari inş ben yapmam kimseye böyle sacmaliklar. Yoruldum hani ben iyiysem herkes iyi olurdu

Ben daha, beni tanımadan saçmaladığı için ne gördüm,ne de kendimi gösterdim hanfendiye.
Düğünüme de getirtmedim.Oğlunu da niyeyse bize yollayacaktı hay Allah o da gelemedi evime.
Sağlam cadıymışım ha.Kendimi tebrik ettim.

Ben gene birşey anlamadım sanırım kafam çok karışık
Sadece görümce ona ne yapılıyorsa bana reva görüyor doğru mu konu sahibi?

evet haklısın gerçekten bu zamanda öyle olmus.devir değişmiş devir de.bende anlam veremiyorum garip degil mi? de.sonrada cayini ic rahat bir sekilde.niye üstüne aliniyorsun ki ?destek ver görümcene:)

Ben gene birşey anlamadım sanırım kafam çok karışık
Sadece görümce ona ne yapılıyorsa bana reva görüyor doğru mu konu sahibi?
Kendisi çekmiş o da bana cektiterek içinin yağlarını eritiyor benim üzerimden ego tatmin ediyor sanki. Bir şey yapmadıgim halde laf çarpmalar falan insanları değiştiremem takmiycam az görüşücem bundan sonra da. Ne bileyim eşimin ablası iyi olmak isterdim onunla aslında akraba sonuçta...

Benim gibi olan varmış kendimi tek sanıyodum. Eşinin ailesinin fertleriyle gidip gelmeyen varmış benden başka. Kendimi çok tuhaf hissediyodum

Tek ben miyim ama ben anlamadım konudan bir şey. Görümcenize kendi kayınvalidesi kötü davranıyor, görümceniz de size mi kayınvalidelik taslıyor? Yoksa laf falan mı sokuyor? Sizin kayınvalideniz bir şey demiyor mu bu duruma, eşiniz falan kimse fark etmiyor mu?

Benim gibi olan varmış kendimi tek sanıyodum. Eşinin ailesinin fertleriyle gidip gelmeyen varmış benden başka. Kendimi çok tuhaf hissediyodum
En başında şart koydum,istemediğim kimseyle görüşmek zorunda bırakma beni diye.
Allah bin kere razı olsun ondan hiç kırmadı beni.

En başında şart koydum,istemediğim kimseyle görüşmek zorunda bırakma beni diye.
Allah bin kere razı olsun ondan hiç kırmadı beni.
Maşallah benimki öyle değil çok aileci ama zamanla görecek herşeyi. Oysa kocaman bi aile olalım isterdim çok imreniyorum iyi anlaşanlara

Evet aynen öyle yalnız eşim annem ablam öyle şey yapmaz falan diyor birçok insanın derdi işte ben de rahatlayayim diye konu açtım. Çözümü de arkadaşların dediğini yapmak takmamak gorusmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…