görümceden çeken var mı?çok dertliyim

1,5 ay sonra 1 yıl olacak annemin vefatı üzerinden ve erkek kardeşim 18 yaşına girecek. İnanın hala dün gibi her şey, zaman ne kadar çabuk geçse de ben hala o dün deyim işte, 24 yaşındayım ama atlatamıyorum annemle yatıp, annemle kalkıyorum.
Kendimi o kadar çaresiz, zavallı hissediyorum ki, anne aşkların en güzeli, en büyüğüymüş.

Kolay demiyorum ama ne olur biraz empati.. :50:

o kadar iyi anlıyorum ki.bnde annemi ve babamı aynı gün kaybettim ama insanları kırmak kişilikle ilgili bn bunun acısını başka insanlardan çıkarmıyorum.bu bana yapıldığı için de anlam veremiyorum hepsi bu.yoksa düşman değiliz tabiki

canım ozaman bırak biraz abisiyle takılsın..
bu arada ona yeni meşguliyetler kazandırsın abisi..yavaş yavaş abisindende ilgi
beklememeye başlar..

Eşinizin başka kardeşi yok mu? Gorumceniz abisini kıskanıyor bence. Sizin para kazanıp kendinize ciciler almanizida cekemiyor olabilir mi? Kendisinin bir geliri babadan maasi falan var mi? Evde otur otur sikintidan size sarmış.

arkadaşlar beni bi dinleyin lütfen!
kayınvalidem öleli yaklaşık 3 yıl oluyor o zamandan beri görümcemle sorun yaşıyorum kız her şeyime takıyor.çalışian biriyim ve çok zamanım yok aynı evde yaşıyoruz kendisi sınavlara hazırlanıyor ve h,ç bir işin ucundan tutmuyor.beni resmen çıldırtıyor eşimle bir problemimiz yok.Fakat kardeşi her şeye muhalefet.yaptığım yemeği,yapabilirsem temizliği,işimi,içinde bnm olduğum her şeyden şikayetçi.bunlarda yetmezmiş gibi beni komşularına şikayet edip duruyor yani göz göre göre dedikodumu yapıyor!olmayan yaşanmayan şeyleri anlatıyor nolur akıl verin nasıl davranmalıyım?

böylelerine azmış koca istiyor derler bizde.birini bulun en iyisi.22 yaşında insanlar universite bitiriyor.

Eşinizin başka kardeşi yok mu? Gorumceniz abisini kıskanıyor bence. Sizin para kazanıp kendinize ciciler almanizida cekemiyor olabilir mi? Kendisinin bir geliri babadan maasi falan var mi? Evde otur otur sikintidan size sarmış.

geliri var evet,bana sardığı belli de ben evde dursam neyse bütün gün evde olan o ders çalıştığı için karışmıyorum çoğunlukla ama kendisi 2 de geliyor bn 8 gibi geliyorum ve bana 5 karış surat yapıyor ne yemek yicez diye ve bu her gün oluyor napmalıyım anlamadım yemeği işyerinde yapıp getirsem mutlu mu olacak?eşim anlayışla karşılarken görümce nasıl karışır bu duruma bu düpedüz haksılzlık.

geliri var evet,bana sardığı belli de ben evde dursam neyse bütün gün evde olan o ders çalıştığı için karışmıyorum çoğunlukla ama kendisi 2 de geliyor bn 8 gibi geliyorum ve bana 5 karış surat yapıyor ne yemek yicez diye ve bu her gün oluyor napmalıyım anlamadım yemeği işyerinde yapıp getirsem mutlu mu olacak?eşim anlayışla karşılarken görümce nasıl karışır bu duruma bu düpedüz haksılzlık.

eşinin bu durumu kardeşiyle konuşması lazım.madem erken geliyor,yemeği yapabilir:34:

Son düzenleme:
eşinin bu durumu kardeşiyle konuşması lazım.madem erken geliyor,yemeği yapabilir:34:

bana takmasın vazgeçtim yemekten benden 7 yaş küçük saygısızlık anlayışsızlık diz boyu.sözde o bnim evimde yaşıyor ama hareketleriyle bana sanki burası bnim evim işine gelmezse git diyor.eşimde bana hak veriyor ama annesi ve babasını kaybettiği için çok karışamıyor açıkçası kız bu durumu kullanıyor

yaptığı resmen şımarıklık başka bişey değil.
yatsın kalksın abim yengem var diye dua etsin, kendi başına kalsaydı görürdü gününü.
zaten önceden de sevmiyormuş resmen kıskançlığından yapıyor.
tamam annesini kaybetmesi çok kötü bir olay ama 3 sene olmuş artık ya, bunun acısını konu sahibinden çıkarmasının mantığı ne.
kocası sanki yemek yok diye surat yapmalar filan.
valla ben olsam kavga etmiştim yani, bi de utanmadan gidip dedikodusunu yapıomuş.
hayır yaş da 22 yani ergen değil bişi değil.
millet 22 yaşında atanıp öğretmen oluyor, mühendis oluyor, bu kız hala neyin tribinde, konu sahibinin kendi çalışıp kazandığı parasıyla aldığının fiyatına karışacak kadar yahu

yaptığı resmen şımarıklık başka bişey değil.
yatsın kalksın abim yengem var diye dua etsin, kendi başına kalsaydı görürdü gününü.
zaten önceden de sevmiyormuş resmen kıskançlığından yapıyor.
tamam annesini kaybetmesi çok kötü bir olay ama 3 sene olmuş artık ya, bunun acısını konu sahibinden çıkarmasının mantığı ne.
kocası sanki yemek yok diye surat yapmalar filan.
valla ben olsam kavga etmiştim yani, bi de utanmadan gidip dedikodusunu yapıomuş.
hayır yaş da 22 yani ergen değil bişi değil.
millet 22 yaşında atanıp öğretmen oluyor, mühendis oluyor, bu kız hala neyin tribinde, konu sahibinin kendi çalışıp kazandığı parasıyla aldığının fiyatına karışacak kadar yahu

ya bi yandan da üzlüyorum onun da ailesi dağılmış netice de ama bu kadarı fazla dediğiniz gibi çocuk değil ama malesef bebeğim olmadan çocuk büyütüyorum hırla gürle...

20 küsürlü yaşlardaysa eşinle konuş evlerinizi ayırın başka türlü çözüm gelmiyor aklıma arkadaşımında vardı evi ayırdı 1 yıl sonra şimdi daha iyi

İyi dayanmışsınız devam edin sabır gösterin, evlenir ayrı eve çıkabilir ,başka şehirde okuyabilir kalıcı değil nasıl olsa.

madem canım eşin sana hak veriyo al eşinide bu kızıda karşına
deliye vur kendini ben de bu kıza şu zamana kadar bukadar şey yaptım fedakarlık yaptım anlayışla yaklaştım ama herkesiz bi sabır sınırı var bundan sonra bana böyle nankörce terbiyesizce yaklaşırsa istemiyorum bu evde yurda yerleştiririz şöyle böyle yaparız diye göz dağı ver istersen kocanlada anlaş konuşmadan önce iyice bi korkup kendine çeki düzen verir belki ....

Son düzenleme:
isteyen bana zalim diyebilir ama
ben 22 yaşında öğretmendim
ekmeğimi kazanıyor ayağımın üstünde duruyordum
böyle ergen tripleriyle beni yanına almış iki insana dünyayı dar etmiyordum
görümcenin büyüme vakti gelmiş de geçiyor bile
hem annesini hem babasını kaybetmiş olması onu çok özel dokunulmaz biri yapmaz
benim yetiştirme yurtlarında büyüyen öğrencilerim var
yani herkes böylesi bir abi ile yengeye sahip olacak kadar şanslı değil
tabi ki sert tepki verin diyemem
ne de olsa psikolojik sorunu var Allah korusun istenmeyen şeyler olabilir
yani işin zor bacım
başka abisi ablası yok mu
biraz da onların yanına gitsin
ayrıca ne yiyecez diye surat yapacağına koskoca kız iki yumurta kırsın da doyursun karnını bu kadar bencillik olmaz
sen işten gelip neden surat çekesin yani haklısın ama alacağın yok

Eşiniz güzelce konuşsa yengeni böyle böyle üzüyormuşsun..
Şikayet ederek anlatmadı ama çok üzülüyor.
Lütfen böyle davranma yaşına yakıştıramıyorum.
Abin olarak ben üzülüyorum. Yengene karşı tavırlarında
aklına hep ben geleyim onu üzecek şeyler beni de üzer bil hatrım için
iyi anlaş saygılı ol dese
ne olur acaba?:26:

yani işin zor bacım
ayrıca ne yiyecez diye surat yapacağına koskoca kız iki yumurta kırsın da doyursun karnını bu kadar bencillik olmaz
sen işten gelip neden surat çekesin yani haklısın ama alacağın yok

dediklerine harfi harfine katlıyorum
insanlar ne durumlara düşüyo bu kızın yaptığı şımarıklıkta demiyorum saygısızlıktan başka bişey değil

yani işin zor bacım
sen işten gelip neden surat çekesin yani haklısın ama alacağın yok[/QUOT

malesef yok başka kardeşi ya kızın sorunu benim.kız benim varlığımdan rahatsız her annesi babası olmayan böyle hırçın mı?hem bir sahibi yok bizden başka hemde azgınlık dizboyu yıldım artık her gün bir tripte.konuştuk düzelir diye hemde defalarca abisi de bnde e bu kezde gidip arkamdan olur olmaz konuştu yok bna zorla katlanıyormuş vay efendim abisinin parasını çarçur ediyormuşum ya neler neler.iş çığrından çıktı bir an önce evlenip 10 çocuk yapmasını diliyorum.

Allah kolaylık versin
sen gene de elinden geldiği kadar duymazdan gel çok zor olduğunu biliyorum
sonra kötü bişey olursa da sen suçlu olma
bu kız senin omuzunda borç gibi bişey

Allah sabir versin size,
cok zor boyle kavgali gurultulu yasamak,
cok rahatmis gorumceniz,
sanirim gelirine cok guveniyor acaba ben nasil olsa acikta kalmam diye mi dusunuyor.
hic anlamam baskalarini huzursuz eden insanlari
ne zevk alirlar bilmem ki
insallah sinavlari kazanir ne diyelim
sende cnm bu kadar sabretmissin sen ona misafir gozuyle bak,
kismetini bulur gider vakti gelince

Back
X