kız çok fena ya abisinin yanında sanki sorunu yaratan benmişim gibi davranıyor.ben bütün gün evde yokum nasıl evi o hale getirmiş olabilirim.dediğim gibi annesi ve babası olmadığı için acı ama bu durumu sonuna kadar kullanıyor anlayacağın çok çıkarcı beni sinir etti ya.eşimde başka kardeşi yok diye sahip çıkmaya çalışıyor aklınca.
Eşine de hak veriyorum nedeni ise annesi, babası yok. Henüz 22 yaşında ve tek kardeşi nereye gidebilir?
Kendi ayakları üzerinde durabiliyor olsaydı eğer çekmeyin eşinizle konuşun derdim.
Psikolojik sorunu olduğunu düşünüyorum annesi ve babasını kaybetmekten ziyade, belki de bu acı yol açmıştır bu duruma, çünkü tutarsız biri gibi geldi bana.
Sizi de anlıyorum Allah sabır versin bende annemi kaybettim şubatta 1 sene olacak.

3 kardeşiz ve evimizde olan huzursuzlukları görseniz, birbirimizle iletişim kurmakta, anlamakta zorlanıyoruz özellikle de erkek kardeşimle! Annem en küçüğümüz diye ona düşkündü biraz, haksız da olsa haklı oldu hep bu yüzden, şimdi aynı düzeni bekliyor. Hiç bir şeyden memnun olmuyor, babamı ve bizi çok üzüyor. Her söylediğimizi yanlış anlıyor, onu sevmediğimize getiriyor lafı. Yemek hazırlarken şu eksikmiş, marketten al desek ben olmasam ne yapıcaksınız! siz ne yapıyorsunuz ki diye söyleniyor. Ayakkabım niye yıkanmamış diye azarlıyor falan..
Biz de ne yapacağımızı bilemez bir haldeyiz, ergenliktir diyerek alttan almaya çalışıyoruz.
Ben kardeşime tahammül etmekte zorlanıyorsam sizi çok iyi anlıyorum aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık durumu..