görümceden çeken var mı?çok dertliyim

Allah sabir versin size,
cok zor boyle kavgali gurultulu yasamak,
cok rahatmis gorumceniz,
sanirim gelirine cok guveniyor acaba ben nasil olsa acikta kalmam diye mi dusunuyor.
hic anlamam baskalarini huzursuz eden insanlari
ne zevk alirlar bilmem ki
insallah sinavlari kazanir ne diyelim
sende cnm bu kadar sabretmissin sen ona misafir gozuyle bak,
kismetini bulur gider vakti gelince

hayır o kadarda çok bir maddi geliri yok akraba yok birşey yok yani güveneceği bi durum yok abisiyle çok mutluyuz ve bunu çekemiyor gerçekten durum bu kız bni ısrarla kabul etmiyor.

belki de haklısınız ama yaptığı hiç te etik değil hem evimde kalıyor buna bir şey demiyorum ki kimse bunu kabul etmez.bunun yanısıra ne cesaretle beni böyle sinirlere koyuyor anlamadım.yoğun çalıştığım için rica ettiğim şeyler oluyor burası senin evin diyor.ygs ye hazırlanıyor diye onu da yutuyorum ama yeter bnde insanım ya.

Evimde kalıyor mu? En sevmediğim laf o evi babanızdan mı getirdiniz Allahım yaa o ev sizin değil eşinizde mi sizin evinizde kalıyor komik buldum açıkcası ayrıca annesi vefaat etmiş sınan dönemi bi kızdan da iş falan beklenmez ben ayıpladım biraz açıkcası yapmayın böyle günak o kızın içinde kimbilir ne fırtınalar kopuyor genç annesiz üzüldüm valla eminim sizin tavırlarınız rahatsız edicidir benim bile evimde kalıyor çok garibime gitti.
Bırakın iş yapmayıversin iş beklemeyn zaten ev hanımı değilmisiniz okusun derslerine baksın sizin kız kardeşiniz kalsaydı eminim o şekilde yaklaşmazdınız.Ne diyim insanın içi temiz olacak ben kızcağız adına çok ama çok üzüldüm annesiz olmak ne demek yaa sadece o yeter....

Evimde kalıyor mu? En sevmediğim laf o evi babanızdan mı getirdiniz Allahım yaa o ev sizin değil eşinizde mi sizin evinizde kalıyor komik buldum açıkcası ayrıca annesi vefaat etmiş sınan dönemi bi kızdan da iş falan beklenmez ben ayıpladım biraz açıkcası yapmayın böyle günak o kızın içinde kimbilir ne fırtınalar kopuyor genç annesiz üzüldüm valla eminim sizin tavırlarınız rahatsız edicidir benim bile evimde kalıyor çok garibime gitti.
Bırakın iş yapmayıversin iş beklemeyn zaten ev hanımı değilmisiniz okusun derslerine baksın sizin kız kardeşiniz kalsaydı eminim o şekilde yaklaşmazdınız.Ne diyim insanın içi temiz olacak ben kızcağız adına çok ama çok üzüldüm annesiz olmak ne demek yaa sadece o yeter....

doğru dürüst okumadan yorum yapmayın.neyi ayıplıyorsunuz annesi öleli 3 yıl oldu kız 8 senedir bnimle uğraşıyor.baştan sona okusaydınız biraz anlardınız.ayrıca birincisi bn çalışan biriyim o evde,ikincisi o ev eşimin ve benim,üçüncüsü görümcen de evine gelip tepende dikilir ve hiçbir yaptığını beğenmezse siz de benzer tepkiler verirsiniz gibime geliyor.yani onun abisinden başka kimsesi olmayışına sahip çıkarken bir de her şeyiyle kabul edeme o kadar kolay değil.2kere boşanacak seviyeye geldik bu kızdan dolayı.siz neyden bahsediyorsunuz???

Allah sabır versin çok zor yaşananlar bol sabır gerekiyo bence psikoloğa götür ikna edip durum böyleyse sende konuş psikologla ve ona nasıl davranman gerektiğini ögren en mantıklısı bu

Allah sabır versin çok zor yaşananlar bol sabır gerekiyo bence psikoloğa götür ikna edip durum böyleyse sende konuş psikologla ve ona nasıl davranman gerektiğini ögren en mantıklısı bu

psikoloğa da gidiyor ama işte dediğim gibi sorunu benim varlığım çok sık görüşmememize rağmen yine de abisinin benmle evli olmasından rahatsız.bunun temel nedeni abisini kıskanması yani bnim yerimde başkası da olsa ona da aynı davranırdı sanırım.

aslında bir yandan onu da anlıyorum ailesi dağıldı ama bunun suçlusu bnmişim gibi davranıyor hemde tüm ii niyetime rağmen.bu durum son 3 yıldır aynı

psikoloğa da gidiyor ama işte dediğim gibi sorunu benim varlığım çok sık görüşmememize rağmen yine de abisinin benmle evli olmasından rahatsız.bunun temel nedeni abisini kıskanması yani bnim yerimde başkası da olsa ona da aynı davranırdı sanırım.

öyle insanlar en korktugum tiplerdir kıskançlık varsa her türlü zararı vermeye çalışır hele bi de tek abisi varsa hayatında .sende git bence psikologa onunla yaşamayı ögren.demesi kolay diceksin ama inan çok üzüldüm bende bi görümceyim ama ailece mutlu olsun yeter kardeşimiz diyoruz

konuyu takip edenler için yazıyorum.mesela bugün 1 gibi aradım nasılsın napıyosun akşam gelirken bir şeye ihtiyacın var mı diye sormaktı tüm amacım karşılaştığım tepki şu çok yoğunum seninle uğraşamam çatt diye telefonu kapattı nasıl şok oldum şu an da içeride eşimle oturuyo dvd izliyorlar eşim snde gel lütfen dedi kızın suratı 5 karış beni boğacak gibi bakıyor gidemedim.işte KENDİ EVİM derken bunu kastetmiştim.evde huzur yok bana eşime de birşey diyemedim zaten

konuyu takip edenler için yazıyorum.mesela bugün 1 gibi aradım nasılsın napıyosun akşam gelirken bir şeye ihtiyacın var mı diye sormaktı tüm amacım karşılaştığım tepki şu çok yoğunum seninle uğraşamam çatt diye telefonu kapattı nasıl şok oldum şu an da içeride eşimle oturuyo dvd izliyorlar eşim snde gel lütfen dedi kızın suratı 5 karış beni boğacak gibi bakıyor gidemedim.işte KENDİ EVİM derken bunu kastetmiştim.evde huzur yok bana eşime de birşey diyemedim zaten

neden gitmiyorsun canım,git otur eşinin yanına.takma bakışını lafını.sen kendini geri çektikçe hoşuna gidiyor.:50:

yine aynı tavırlar yine aynı mesele...dün akşam tam bir kabustu kızlar konuyu takip edenler bilir sorunlu ve anlayışsız bir görümcem var.kız beni sinir ediyor dün akşam 8 gibi eve geldik aman allahım ev savaş alanı gibi noldu burda diye sordum cevap vermedi eşim sinirlendi ve bir açıklama yapmasını istedi.işte biraz dağılmış olabilir burası benim evim mi bana ne gibi saçma salak yanıtlar aldık.abisi odadan çıktı ve kız bana bakıp pis pis sırıttı neyse üstünde durmadım.1 saat kadar sonra apartmandan bir arkadaşım kahve içmeye geldi onun yeğeniyle biraz samimi bizimki bana olayı anlattı meğerse onlara gittiğinde demiş ki şimdi öyle bir şey yapacam ki huzursuz edecem o kadını..o kadın da benim yani yengesi ay ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin resmen bilerek yapıyor ya.evdeki huzurum ona bağlı artık bunu biliyor.

yani kusura bakmasın da siz onunla yasamayı kabul etmıssınız o bide afra tafra mı yapıyor
ne demek dagıtıp dagıtıp benım evım degıl demek
sende desene evet senın evın degıl ama burda yasadıgın surece ustune dusen sorumlulukları yapmak zorundasın diye

bu kız çok fazla dizi izliyo galiba,planlı sizi delirtme senaryoları falan ozaman sende abisi yokken tut kolundan,bana bak bu evde yaşamak istiyosan benimle adam gibi geçin yoksa seni yurda göndermek bi lafıma bakar de,,bu da onun senaryosuna uygun bir gelişme olur,eşine anlatırsada ondan daha kötü biri ol, yalan söylüyo hayatım de ağla sızla beni sevmiyo o yüzden yapıyo de görsün bakalım elmi yaman beymi?​

pardonda nasıl böyle keskin konuşuyosunuz ne hakla?
kızın annesinin olmaması ona bu hakları vermez
annesi yok diye melek ilan ettiniz maşallah
nankörlük yaptığı

Yahu ben anlamiyorum arkadas...BEN de görümceyim ztn 2 kardesiz ve 2.5 YILDIRDA kardesim evli..AMA ben gelinimizle arkadas gibiyim..Annemi bile bazen cekistirdigimiz oluyo

Birlikte:) birak annemle kardesimle arasini bozmayi onlar onu üzecek bisey yapsa önce ben kizarim..Bana abla anneme söyleme kardesin duymasin Dedigi biseyi asla

söylemem o bana BEN ona güveniyorum..Annemle aralarinda ufacik bisey gecse ve ikiside ayri ayri bana dert yansalar asla arada laf tasimiyorum..TAMPON bölge

gibiyim

anliycaniz:)

baska bir forumda yazmistim kendimden alinti yaptim:1: bizde böyle yani seninkinin PSIKO sorunlari var bence cnm normal dgl bu tavirlar:47:

Bu konuyu ancak eşiniz çözebilir.Sizin yapacağınız hiçbir şeyin fayda edeceğini sanmıyorum.Kuru kuru haklısın diyeceğine bir zahmet elini taşın altına soksun

yani kusura bakmasın da siz onunla yasamayı kabul etmıssınız o bide afra tafra mı yapıyor
ne demek dagıtıp dagıtıp benım evım degıl demek
sende desene evet senın evın degıl ama burda yasadıgın surece ustune dusen sorumlulukları yapmak zorundasın diye

aynı evde kalmayı isteyerek kabul etmedim canım kız 3 yıldır bizimle kalıyor ailesini kaybetmiş sokağa atamazdım bn 5 buçuk yıl oldu evleneli.

Bu konuyu ancak eşiniz çözebilir.Sizin yapacağınız hiçbir şeyin fayda edeceğini sanmıyorum.Kuru kuru haklısın diyeceğine bir zahmet elini taşın altına soksun

kız çok fena ya abisinin yanında sanki sorunu yaratan benmişim gibi davranıyor.ben bütün gün evde yokum nasıl evi o hale getirmiş olabilirim.dediğim gibi annesi ve babası olmadığı için acı ama bu durumu sonuna kadar kullanıyor anlayacağın çok çıkarcı beni sinir etti ya.eşimde başka kardeşi yok diye sahip çıkmaya çalışıyor aklınca.

kız çok fena ya abisinin yanında sanki sorunu yaratan benmişim gibi davranıyor.ben bütün gün evde yokum nasıl evi o hale getirmiş olabilirim.dediğim gibi annesi ve babası olmadığı için acı ama bu durumu sonuna kadar kullanıyor anlayacağın çok çıkarcı beni sinir etti ya.eşimde başka kardeşi yok diye sahip çıkmaya çalışıyor aklınca.

Eşine de hak veriyorum nedeni ise annesi, babası yok. Henüz 22 yaşında ve tek kardeşi nereye gidebilir?
Kendi ayakları üzerinde durabiliyor olsaydı eğer çekmeyin eşinizle konuşun derdim.
Psikolojik sorunu olduğunu düşünüyorum annesi ve babasını kaybetmekten ziyade, belki de bu acı yol açmıştır bu duruma, çünkü tutarsız biri gibi geldi bana.
Sizi de anlıyorum Allah sabır versin bende annemi kaybettim şubatta 1 sene olacak. :43:
3 kardeşiz ve evimizde olan huzursuzlukları görseniz, birbirimizle iletişim kurmakta, anlamakta zorlanıyoruz özellikle de erkek kardeşimle! Annem en küçüğümüz diye ona düşkündü biraz, haksız da olsa haklı oldu hep bu yüzden, şimdi aynı düzeni bekliyor. Hiç bir şeyden memnun olmuyor, babamı ve bizi çok üzüyor. Her söylediğimizi yanlış anlıyor, onu sevmediğimize getiriyor lafı. Yemek hazırlarken şu eksikmiş, marketten al desek ben olmasam ne yapıcaksınız! siz ne yapıyorsunuz ki diye söyleniyor. Ayakkabım niye yıkanmamış diye azarlıyor falan..
Biz de ne yapacağımızı bilemez bir haldeyiz, ergenliktir diyerek alttan almaya çalışıyoruz.
Ben kardeşime tahammül etmekte zorlanıyorsam sizi çok iyi anlıyorum aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık durumu..

Son düzenleme:
görümcen tam bir cingöz anlaşılan, kavga etme canım yıpranan sen oluyorsun,
eşinle aranıda bozabilir, yengem bana bağırıyor onun yüzünden ders çalışamadım falan der.
dua ette üniversiteyi kazanıp gitsin.

Back
X