- Konu Sahibi isimolmasa
merhaba arkadaşlar, ben 2 yıllık evliyim, lanet olsun ki aynı apartmanda oturuyoruz, nasıl böyle bi hata yaparım onamı yanayım herşeyi dert eder oldum onamı yanaym?? öncelikle aynı partmandasınz her zamn gel beraber yiyelim oluyor, genelde ben yedim diyorum ama bi yere kadar surat asıyolar gitmeyince. kayınvalidem görümcemin kızına bakıyor görümcem işten çıkıyor 5 te orda, hazır yemek yiyip geçiyor örgü örmeye kocası geliyo 10 larda onada yemek yedir çay yap meyve soy ondan sonra evlerine giderler, ben kendi annemin evinde gelin olsa asla böyle bişey yapmam diye düşünüyorum. cocumu bakıyor yeter der işten çıkınca alır yavrumu giderim evime. böyle yüzsüzler ben görmedim. kayınpederim eve eli kolu dolu gelir Allah razı olsun ondan. ve görümcem giderken herşeyden doldurup gider. (bulgur,pirinç, meyve, sebze et ürünü vs..) kendisi çalışıyo ev almak için para biriktiriyolar, hiç bize bi katkıları yok, benim eşimin çalıştığıda o eve giriyor hesaplarımız bir yani. borcumuz çok ama onlar bize hep yük oluyor, aşırı nefret ediyorum artık görmek istemiyorum bizim zor günlerimizde bizi sömürüyorlar, kayınvalidem çok bahçe yapar beni arada çağırır, hiç sevmiyorum bahçe işini, yapma diyoruz ama laf anlamıyor, 4 yerde bahçesi var, patates fasulye ve daha birçok şey yetiştiriyor, ben onla gitmeynce köyden geldiği zaman surat bi karış konuşmuyor hep işler bana kaldı halim yok yapamıyorum bilmem ne, e yapma diyorum bir sürü külfetiz diyor, çünkü yaptığından kızına veriyor, 2 çuval patatesi damat yüklendi gidiyo ben gidip köyde bahçe yapmadığım için kötü oluyorum, kızına gel demiyo o çalışıyor çocuğu bakılıyor ben gidip köyde bahçe yapacağım görümcem hazır yiycek varmı böyle bişey arkadaşlar akıl verin delirmek üzereyim. eşime anlatıyorum üzülüyor sonuçta ailesi, herşeyn farkında ama diyemiyor ablam ne yapayım diyor. nasıl davransam nasıl mutlu olsam bilemiyorum, herşeyden soğudum resmen. en başında ayrı yerde ev tutacaktk çok akılsızlk ettm şmdi başımı yiyorum akıl vern ltfn..